|
RE: Virusna angina, pikice po telesu, šum na ... 15.6.2009 21:37:40
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: mika Sva nazaj od zdravnika. Splišni, ne me strašit. test na streptokok A je bil negativen, krvna slika tudi ni pokazala angine. Zakaj? A ker sem napisala, da je bris grla lahko lažno negativen? Pa saj vama je še kri vzela, tako da sploh ne vem, zakaj so oboje delai. A se ne vidi na krvi ali kako, če jo že vzamejo? No, kakorkoli, očtino angine nima. Če jo peče grlo, potem ima res očitno razjede (slinavka oz. afte), ker pri angini grlo boli in ne peče. No, vsaj po moje. Tibor ni še nikoli rekel,da ga peče. Razen ko je imel slinavko, takrat ga je pa vse v ustih peklo. Drugače pa ja, sem brala, da ima veliko otrok ene pike po telesu in afte v ustih. A potem ste tudi vi to pokasirali. No, kakorkoli, upam, da bo čimprej minilo. naj veliko pije, če le lahko, vse ostalo bo pa že. Nisem mislila nič slabega s tem, ko sem napisala, da me ne strašit . vsak info. je dobrodošla. Veš da že cel čas razmišljam, kaj če je test res lažno negativen. verejtno se je tega tudi P zavedala, ker je pupa res fejst pikasta in je hotela videt še krvno sliko. Kar zaskrbljeno je zgledala. Upam, da če sta oba izvida neg., ni lažnih rezultatov. zadnje čase me itak pretirano za vse skrbi. Ima pa še ječmenček na očesu, tako da ji ni nič kaj prijetno. dobila je mazilo za oko, potem pa še ji usta moram spirat, ampak se da kar prepričat. Pije veliko že od rojstva, tako da s tem nimamo težav in ji pride prav, kadar zboli. takrat prav tanka . V soboto je P rekla, da se naj ne ustrašim, če se ji bodo lupile dlani in podplati. Sem mislila, da je to samo pri škrlatinki. In zdaj se ji je že začelo lupit. In me spet prešine, kaj pa če je škrlatinka . Ja sej, malo se mi frtajčka. A še obstaja kakšen drug pregled al je to pač to in se nimam zakaj sekirat?
|
|
|