|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Viroza
18.3.2008 10:23:14   
madela
Pri nas se spet borimo z neko virozo. Tamali ima že od sobote vročino 39 stopinj. Nam jo uspe zbit,ampak kar narašča. Najbolj me skrbi,ker od sobote ni nič pojedel,pije pa tudi bolj slabo. Veraj sem klicala zdravnika,da bi nama dala uro,da se prideva pokazat pa naju je odslovila,češ da je polno viroz in naj bova raje doma,kot pa da se še kaj dodatno okuživa.
Danes se greva definitivno pokazat,ker je tamali zelo slaboten.Večinoma dneva prespi,ko je pa buden pa samo leži in gleda v prazno.
Zanima me kako je s to hrano v času bolezni? Vem,da je glavno da pije....ampak koliko časa pa je lahko tako brez hrane? Zelo me skrbi,da bova pristala v bolnici na infuziji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Viroza
18.3.2008 10:27:18   
N _ B
Koliko je star?

Zelo podobno je bilo pri nas prejšnji vikend, s to razliko, da je pri nas jedel. Imel je visoko vročino nad 39 in to do torka. V torek je temperatura padla in popoldan so se pojavili izpuščaji. Imel je 6. otr. bolezen in menda trenutno kar precej razsaja.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 11:02:01   
madela
Star je tri leta. Ne ni 6.bolezen. Smo jo že preboleli in sem videla kako bolezen poteka in kakšni so izpušaji. Tamali niti nima izpuščajev,sem pa prejle v ustih opazila dva mehurja..user posted image  Pravi,da ga boli.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 11:10:43   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Star je tri leta. Ne ni 6.bolezen. Smo jo že preboleli in sem videla kako bolezen poteka in kakšni so izpušaji. Tamali niti nima izpuščajev,sem pa prejle v ustih opazila dva mehurja..user posted image  Pravi,da ga boli.

Mogoče ima pa ustno slinavko. Pri našem ta večjem je bilo tako, da je imel visoko vročino in afte po ustih. Diagnoza je bila ustna slinavka. Bolelo ga je tako, da je jokal, ko je kaj popil in pojedel. Zdravnica je predpisala mazilo, ki mu je malo omililo bolečine. Je pa tudi on zelo malo jedel in pil, ker ga je enostavno preveč bolelo, res je bil bogi.

LP in srečnouser posted image !

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 11:29:49   
madela
Mogoče bi pa res lahko bilo to. Kako dolgo pa je trajalo,da se je pozdravil?
Meni se že tako smili.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 11:38:07   
Volga

Meni se že tako smili.

Nič ne kliči v ZD, popojkaj otroka in se pojdita pokazat. če ima še tole v ustih, potem je lahko tudi kaj drugega kot VIROZA, s katero največkrat zdaj pediatri odslovijo. Pojdi tja in naj ga pregledajo, kaj se pa to pravi,.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 11:43:36   
madela
Saj sem že zgoraj napisala,da se greva danes definitivno pokazat. Še za včeraj sem tako jezna,da me kar po telefonu odslovijo,da je voriza. No,saj mogoče je,ampakvse skupaj mi ne deluje več tako.
Greva pa popoldan,ko dela njegova zdravnica.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 12:02:31   
oka

Meni se že tako smili.

Če se prav spomnim je trajalo približno en teden, da je lahko kaj pojedel brez bolečin. Se pa spomim, da ga je manj bolelo, če je pil po slamici.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 20:39:19   
madela
Torej mi smo se popoldan odpravili k zdravniku. Povedala sem,da ne verjamem da je samo viroza,ker je vse skupaj vedno slabše in hočem,da ga pregleda.
Že,ko ga je zdravnica samo malo bolje pogledala je začela pisat napotnico za v bolnico. Diagnoza...zelo obsežna obojestranska pljučnica user posted image
Zdaj je na infuziji,ker ni jedel,na drugi rokici pa mu teče nek močen antibiotik in pa na kisiku je,saj je bila satoracija ob prihodu v bolnico 87.
Tako zelo sem žalostna,obenem pa jezna,ker nas zdravniki tako hitro odslovijo,češ viroze razhajajo,kar ostanite doma.
Jutri mora še na ekg,ker je poleg vsega še srčni bolnik in baje da je sedaj srce zelo obremenjeno.

Na koncu pa nam povedo,da ni prostih sob in da ne morem ostati pri otroku,ker tega ne dovolijo user posted image  Sem vprašala,če lahko sedim na stolu,pa je rekla da ne....Kak hudičev sistem pa imajo,da še ob bolanem otroku ne smeš bit??
Sedaj je mož ob njem v bolnici in lahko samo čaka kdaj ga bodo natirali. Srčno upam,da ga ne bodo.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?