|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Viroza
3.3.2008 16:02:57   
urši*
Hello punce!
Izgleda , da se mene pač more lotit vse po spisku v tej nosečnosti!Komaj so se končale slabosti, zatem še prehlad s hudim kašljem , se me je danes lotila še neka trebušna gipa, viroza.... Vse kar pojem zbruham!Noseča sem pa 14 tednov! Bi morala it k zdravniku? Za virozo tako ni zdravila, a ne!? Mam pa ta četrtek pregled pri gin.!Kaj mi svetujete???
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Viroza
3.3.2008 16:42:56   
gajka
Obvezno veliko pij, ker dehidracija je največja grožnja tvojemu user posted image . Če bo pa še jutri trajalo, pa vseeno vsaj pokliči svojega osebnega zdravnika ali pa G.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 17:22:02   
tsjci26
ojla...te čisto razumem,tudi jaz sem bolna in gre počasi na bolje...pojdi k zdravniku,čeprav za virozo ti itak nič ne smejo dat-če je viroza. Drugače pa pij veliko tekočine,kakšen lekadol,granobil za grlo in slezov sirup...kej veliko drugega pa itak ne smeš od zdravil,pa počitek. Tud jst sem misla kaj mi še lahko gre narobe,prej slabosti,zdaj pa viroza,pa ni tako hudo,čez par dni bo bolše...kmalu okrevaj!

Življenje se ne meri po številu vdihov, ki jih naredimo, ampak po številu trenutkov, ki nam vzamejo dih!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 21:03:12   
jaša2
pojdi k zdravniku!! jaz sem v 5.mescu tud fasala trebušno gripo in sem celo noč in dopoldan bruhala, tak da sem nakoncu že kri zraven bljuvala. user posted image  pa me je zdravnica takoj na infuzijo dala, da je bebica vsaj malo za jest dobla, kr sn jaz vse zbruhala, pojest pa itak nisem mogla kaj. pa tud kar sem spila, je šlo ven.
res, jaz ti svetujem, da greš. zgubit itak nimaš kaj.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu tsjci26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 21:10:27   
Felicita
Jest pa ne vem če bi te tok hitro k zdravniku poslala... glede na to, da je (menda) čas gripe in vseh možnih in nemožnih obolenj (po našem koncu šibajo norice in neka pljučna infekcija), je čist možno da v čakalnici še kej stakneš, kar bi znalo bit še hujše kot prvotna infekcija. user posted image
Tko da če boš šla k zdravniku, bi se jest na tvojem mestu zmenila za točni termin (nekje na začetku/koncu delovnega časa), da bi čim manj časa bila v čakalnici...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 21:22:29   
jaša2

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Tko da če boš šla k zdravniku, bi se jest na tvojem mestu zmenila za točni termin (nekje na začetku/koncu delovnega časa), da bi čim manj časa bila v čakalnici...

ja, tak bi blo še najboljš. jaz pač iz mojih izkušenj svetujem, kr, ko sem jaz šla k zdravniku in povedla, za kaj gre in ko me je vredu pogledla (prej namreč niti ni opazla, dasem noseča), je rekla "a vi ste noseči? takoj na infuzijo!". tak da...

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?