|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vile Terme Zreče
21.6.2008 15:17:18   
ma&he
Mi gremo letos v Zreče v Vile terme, pa me zanima če je katera že bla in kako je za mulčke.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 21.6.2008 15:53:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vile Terme Zreče
22.6.2008 21:24:56   
amaya
Jaz sem bila vendar že kar nekaj časa nazaj. Okolica lepa, narava fantazija, pa še en rezervat je zraven, kjer so se jelenčki in srnice sprehajale...meni je bilo lepo. tudi hišice so lepe.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2008 7:26:38   
Elen
Mi smo bili letos za 1.maj. Nam osebno je bilo zelo lepo. Tako hiške kot okolica. Ne vem kako veliko imate vi, mi smo imeli 2+2. To je hodniček, kopalnica z WCjem, kuhinja z dnevnim prostorom ki je bil zelo velik in pa spalnica. Bil je kar velik balkon obrnjen proti gozdu. Veliko sence, zraven je res en parkec kjer se divjad sprehaja in pod hiškami v dolini imaš jezero. Zelo lepo za otroke.

V hiški pa imaš brisače, postelnino, kuhinske krpe, tako da tega ti ni treba nositi sabo. Tudi pomivalni stroj imajo. In seveda tabletkeuser posted image  
Pa sobarce pridejo vsak dan izpraznit koše, zamenjat brisače in vprašat če še kaj potrebujete. Res zelo na nivoju. Vsaj za nas...

Uživajte!

< Sporočilo je popravil Elen -- 24.6.2008 7:28:20 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2008 23:41:11   
Aneja2003
Pred leti sem bila tam, vendar v zimskem času in se sploh ne spomnim, da so tam tudi zunanji bazeni.user posted image Vidim, da imajo zapisano...

V zunanjem bazenskem kompleksu se lahko sprostite v:
  • zimsko letnem bazenu s počasno reko
  • letnem bazenu
  • Gozdnem vodnem parku s hitrimi drčami in toboganom in otroškem čofotalniku (od maja do oktobra)
... ampak nikjer ni nobenih slik... A ve katera kaj več povedat.... mislim predvsem na otroke stare 5, 6 in 10 let... se pa odpravljamo za vikend...

lp,

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?