ahja
|
Mogoče malo pozno, pa vendar naj napišem dogajanje na lanski poroki prijateljice. Najprej so želeli imeti natančen urnik (do minute natančno), kdaj se bo kaj dogajalo npr. kdaj bo zdravica, kdaj kosilo oz. večerja, kdaj bomo šli s pletnami na otok,.... Ničesar od urnika se niso držali. Za zdravico smo morali kar sami iskati natakarja, čeprav bi nas moral on pričakati pri vhodu, pletne sploh niso naročili in smo imeli srečo, da so bili prosti,... Osebje na recepciji skrajno neprijazno in celo cinično. Dogovorjeno je bilo, da ju bo poročna sobo čakala od 10 ure dalje. Midve sva prišle uro pred proko, da se urediva, ko nama je receptor v ciničnem govoru razlagal, da nimajo proste poročne sobe in da on o tem nič ne ve. A si predstavljate??? POtem so le našli eno sobo in nama je že zmanjkovalo časa. Jaz sem se počutila grozno, kaj šele moja prijateljica, ki jo še čaka ves dan. Na prigirzek smo odšli v slaščičarno Vile Bled, kjer je natakar s kanapeji na pladnju dirjal sem ter tja, tako da smo pojedli manj kot polovico tistega. Ko smo zvečer prišli še gor na torto in seveda poročno zabavo, so nas po dobri eni uri (ravno ko smo razrezali torto) NAGNALIi nazaj dol v Vilo, češ, da bodo tu imeli drugi slavje (bila je še ena poroka na vili, pa tudi to so nam prekrivali; a ja, in seveda je bila večja in s tem tudi dražja kot naša). Namestili so nas v eno sobo v vili, kjer ni bilo niti radia, natakarja pa smo videli 1x na uro. Skratka OBUPNO. Namesto, da bi se nevesta smejala, je . Res je bilo žalostno. Pa ko vem, kako sta se trudla z možem, da bi vse do potankosti organiziralA, tako kot so oni v bistvu hotli. SKRATKA ZELO NEPROFESIONALNO IN PREDVSEM ŽALOSTNO!!!
|