Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika A potem ta paket za 1 noč z romantičnim razvajanjem ni neka zadeva primerna samo za kake mlade, ki se sam posvaljkat pridejo ... je primeren tudi za par v srednjih letih? Ja daj mi povej kaj je to ciproš ... Odvisno od para, kako je mlad po srcu. Ciproš se nahaja v delu, kjer so savne, je posebna soba, kjer sta notri 2 ležalnika, mizica, kjer ti postrežejo s šampanjcem in sadjem, kamnita miza, kjer ti naredijo peeling, te zmasirajo, vsakega posebej, potem pa imaš v drugem delu te sobe en whirlpoolček oz. masažno kad. Tam ti pripravijo toplo vodo, šobe uravnavaš sam, potem pa se oba tam lepo namakata, pijeta šampanjec.... Soba je zaklenjena, tako da sta notri lepo v intimi, na koncu ti potrkajo, da veš, kdaj je konec razvajanja. Zraven je tudi tuš kabina, kjer se lahko še stuširaš, oblečeš v haljo in greš naprej uživat. Midva sva to kombinirala z obiskom savne, po mojem mnenju je to najboljša kombinacija.