Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Višina porodniške-4 urni delavnik 11.6.2007 11:14:44
|
|
|
|
sazi
|
izkušnje sicer nimam, ampak se ti nova porodniška računa tako kot vedno: dohodek zadnjih 12 mesecev; torej, nekaj porodniških in nekaj plač za 4 ure, le da se za tiste manjkajoče 4 ure doda še nekaj, saj CSD plačuje za te manjkajoče ure minimalne prispevke, ki tudi prinesejo nekaj k višini porodniške, prav veliko pa ne
|
|
|
|
RE: Višina porodniške-4 urni delavnik 11.6.2007 11:15:40
|
|
|
|
TONČI.
|
Enako kot za vse. Prineseš potrdilo kolk si zaslužila v enem letu. In tak znesek dobivaš potem celo porodniško. V tvojem primeru boš dobivala nekako toliko kot dobivaš sedaj. Če delaš 4 ure, 4 ure pa na bolniški. Če pa delaš 4 ure in 4 ure brez plačila, bo pa malo manj.
|
|
|
|
RE: Višina porodniške-4 urni delavnik 11.6.2007 11:21:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo manj bo, kot če bi delala 8 ur, saj ti država plača za preostale 4 ure, ko si doma, samo minimalne prispevke, prineseš pa od delodajalca podatke, koliko ti je plačeval in jih opozoriš, da si delala po 4 ure in ti je ostalo krila država, da ti bojo še tisto zraven računali.
|
|
|
|
RE: Višina porodniške-4 urni delavnik 12.6.2007 8:01:23
|
|
|
|
ElaM
|
Hvala za odgovore, imam pa še eno vprašanje. Ravnokar pišem pogodbo za 4 urni delavnik, pa me zanima, če je dovolj, da napišem, da se zaposlim za polovični delovni čas 20 ur na teden, a je treba dodati, da prispevke za ostalih 20 ur plača država?
|
|
RE: Višina porodniške-4 urni delavnik 12.6.2007 12:01:07
|
|
|
|
marty5
|
Sem ti na zs poslala primer vloge, ki sem jo jaz oddala - upam, da ti prav pide.
|
|
RE: Višina porodniške-4 urni delavnik 12.6.2007 21:08:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Hvala za odgovore, imam pa še eno vprašanje. Ravnokar pišem pogodbo za 4 urni delavnik, pa me zanima, če je dovolj, da napišem, da se zaposlim za polovični delovni čas 20 ur na teden, a je treba dodati, da prispevke za ostalih 20 ur plača država? pazi, da bo pogodba opredeljena od ... do (dan preden ima otrok RD!) - da ne boš še enkrat pisala in napiši da se ta pogodba sklepa na podlagi 48.člena Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih (ZSDP, Zradni list RS št. 97/2001) in da po poteku obdobja za katerega se sklepa ta Pogodba ponovno velja pogodba št. xx sklenjena dne xx.xx.xxxx - če te še kaj zanima povej aja, pa ne pozabi naredit odjave M1/M2 s 40 urnim delavnikom in nove prijave na 20 ur - mene ni nihče na to opozoril in je ZZZS potrebovala več kot pol leta, da so ugotovili in mi poslali dopis, da to uredim
|
|
|
|
RE: Višina porodniške-4 urni delavnik 14.6.2007 11:22:18
|
|
|
|
marty5
|
aja, pa ne pozabi naredit odjave M1/M2 s 40 urnim delavnikom in nove prijave na 20 ur - mene ni nihče na to opozoril in je ZZZS potrebovala več kot pol leta, da so ugotovili in mi poslali dopis, da to uredim A to ne naredijo v kadrovski v formi? Jaz tega nisem osebno nič rihtala - sem le oddala vlogo, podpisala pogodbo in jo skupaj z obrazcem nesla na CSD....
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?