Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1 saša bela steklokeramična je bila tudi moja želja, ampak žal predraga... je pa super, ker se ti umazanija ne vidi toliko-sploh pa en tisti potegi z gobico, kot se bleščijo na črni Ja saj je bila bela včasih dražja. Mi2 sva na spletni strani gledala kakšno indukcijsko bi imela, pa je imela črna enako ceno kot bela, ker pa bova imela belo kuhinjo, bo najbolj pasala zraven Ni mus, da bela najbolj paše k beli. Imam belo kuhinjo in čisto beli pult, pa še vseeno imam črno ploščo in črno-sivo vgradno. Ne bi menjala za belo, ap če mi kdo šenka . Včasih je treba razbit monotonost in dati kontrast- pride lahko precej lepše kot vse v eni barvi. A imaš kako sliko z belo kuhinjo in belimi aparati? Se strinjam s Hope, bela se kar tepe z belo pulta in front, če niso res iste barve, črna lepše izpade. Bi pa po moje krasno izpadlo, če bi se jo kombiniralo s steklenim pultom v isti barvi, kot je indukcija (pobarvajo v RAlu, kaljeno steklo). Pečica: meni je daleč najpomembnejše, da ima pečica pirolizo. Se strinjam z obema, da v čisto belo kuhinjo ne pašejo beli aparati, ampak pri nama so fronte bele, ostalo (pult, obrobe,...) pa oreh, tako da mislim, da bo bela indukcijska zelo pasala.