|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vgnezditvena krvavitev!
13.12.2007 14:54:18   
ANDMIL
Najprej lepo pozdravljene.
Sem nova na tem forumu.
S fantom delama na bebiki.že kar dolgo. Sedaj sem jedla 1 ciklus klomifena in me nekaj zanima.
Zadnjo menstruacijo sem imela 12.11, ovulacijo pa nekje med 30.11 in 4.12. Naj povem, da me rahlo bolijo bradavice, ne cele prsi, malo se hecno počutim in od ovulacije naprej imam takšno špikanje, bolečine b maternici, najbolj na desni strani.
Včeraj zvečer, ko sem šla na WC sem na papirju opazila majhen roza madež.
Danes pa tudi imam izcedek in sicer, takšnega, koz imamš pri belem toku samo je takšne svetlo rjave barve. Boli me pa isto maternica, križ, bradavice...
Sedaj me pa zanima kaj lahko pričakujem ali bo menstruacija ali je možnost, da je bila vgnezditvena krvavitev.
Ali ve slučajno katera?
Oziroma ali mi lahko katera pove, kaj na to temo.
Sedaj me je skoz strah iti na WC, da ne bom opazila veliko krvavitev.user posted image

Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vgnezditvena krvavitev!
13.12.2007 15:00:47   
jazzz27
ne bi rada dajala nekih lažnih upov, ampak po datumu sodeč je lahko tudi pričetekuser posted image ...želim pa ti, da si nosečka in, da so tvoja predvidenja prava!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2007 15:25:23   
ina82
Jaz sem na dan ko bi naj dobila user posted image  imela tud tak roza-rjav izcedek, ki je trajal dan in pol, test pa mi je nato pokazal +, bolele pa so me tud samo bradavice pa rahlo špikanje v jajčnikih sem imela tako da upam da bo pri tebi tudi isto in da si srečka user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2007 15:47:06   
ANDMIL
Aja pozabila sem napisati, da nimam rednih ciklusov.
Pa še nekaj ta svetlo rjav izcedek je takšen, kot beli tok, samo, da je tudi v kosig, mislim tk gost, pa bolj skup se drži.
Če me kdo zastopi.
Strah me je, ker z fantom delama na bebijo že skoraj 3 leta.
Pa sem imela full fajn občutek.user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2007 18:36:25   
emina83
držim pesti, da se ti želje uresničijo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2007 13:33:55   
kaja221
zdravo
sem nova članica na tem forumu in imam eno vprašanje.
Zadnjo M sem imela 5.12 tako da naslednjo menstruacijo pričakujem od 3-5. 1., vendar se mi je danes pojavil rjavkasto rdeč izcedek. včeraj sem imela napete in boleče prsi vendar je danes bolje. Problem pa je v tem da sem imela v četrtek nezaščiten spolni odnos pri katerem je mojega parterja mal prehitelo saj veste...
ponavadi imam dokaj redno M tako da me je to zelo presenetilo ali je možno da je vgnezditvena menstruacija.
Po moje bi mi M prej zamujala od živcev  kot pa toliko prehitevala.Če bi bila noseča ne bi bilo nič narobe tak da ne vem ....Prosim za vaša mnenja. hvala

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2007 14:01:13   
lučka 25
kaja221, vgnezditvena krvavitev pride šele 6-9-dni po oploditvi, kar pa je pri tebi veliko prehitro. Lahko je le prišlo do tega, da imaš že zelo odebeljeno sluznico, tik pred pričetkom user posted image  in jo je tvoj partner med odnosom malo ranil in je to ta krvavitev, ki pa ne prinapša nič hudega. Naj te ne skrbi. user posted image

ANDMIL, ne želim ti, da bi te obiskala user posted image , vendar na žalost se vse to, kar se dogaja tebi, meni dogaja vsak ciklus in s tem na žalost pride tudi user posted image . Vem pa kaj hočeš povedati in kašen je tvoj izcedek. Upam, da je pri temi drugače in vama uspe zagledati sedaj ali pa zelo kmalu tako željeni user posted image user posted image .

(odgovor članu kaja221)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?