|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vgnezditev
4.5.2005 8:50:05   
Bety
Mogoče katera od vas še ni zasledila naslednje besede:

/////////////////

Re: vgnezditev
Avtor: Stanko Pušenjak
Datum: 23-04-04 16:39

Spoštovani,

zanumnivo je, s čim vse ženske povezujete morebitne neuspehe pri oploditvi. Saj zarodek ni "kamen", da bi ob gibanju, tresenju ipd. izpadel iz rodil. Zadeva ima premer 0,2 mm, torej je kot zrno moke.Če ga zmočite bo ostal prilepljen kamorkoli in lahko to tresete in tolčete ob karkoli, pa se ne bo odlepilo! Poleg tega je to živa zadeva, ki izloča encime, ki razgrajujejo podlago v katero se vgnezdi, torej se dobesedno potopi v sluznico maternice, kot se razbeljen žebelj potopi v voščeno ploščo! Kaj torej počnete je povsem nerelevantno za uspeh pri vgnezdenju zarodka. Po ET se zarodek prične vgnezditi v enem ali dveh dneh saj je že v fazi, ko v naravi dospe v maternico iz jajcevoda. Rast ßhDG pa lahko pričakujemo po 5 ali 6 dneh. Ker se običajno ob ET daje še 5000 enot HCG injekcije pa to lahko povzroči še 2 tedna lažno pozitiven izvid , kar pomenui pozitiven test nosečnosti kljub odsotni nosečnosti.

/////////////////7

To so bile besede dr.Pušenjak-a

LP

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vgnezditev
4.5.2005 10:21:39   
pika74
To mi je manjkal :bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz sem pa glih zadnč mojmu govorla, da nej bolj nežno z motorjem voz, ker mi bo matrnca ven padla :)-:)-:)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vgnezditev
4.5.2005 11:09:37   
manja11
hahahahahahahahaha, Pika is back......:bravo::)-:)-
ja tale mail je tud men mal popestril dan. Mislim pa da sem jaz vse to že prej upoštevala. Na IUI grem iz službe in pol nazaj v službo. Moji osemenjevalci (ginekologi) so vsi rekli, da ni panike, da ne bo nč bol prijelo, če bom doma ajčkala in se smilila sami sebi.:ups:

Lp:miska:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vgnezditev
4.5.2005 12:34:27   
GoYa
No, naj vam povem, da sem jaz šla po ET na motor in se je primlo.
Drugač pa meni tisto tresenje prav paše, da mi mal celulit zmasira :)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vgnezditev
4.5.2005 13:03:19   
pika74
a res GoYa?

Pol grem pa še jst izpit delat, da bo prej ratal :)-:)-:)-:)-

:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vgnezditev
4.5.2005 13:14:51   
Pia73
Ne bo treba pika74, mislim da je GoYa tudi zadaj sedela,... :)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vgnezditev
4.5.2005 15:46:54   
GoYa
zadaj, zadaj :)-

ma ki bi jst vozila tisto zadevo, ki je 5x težja kot jaz. no sej ne vem kolko je motor težk, ampak je težk, da ga ne držim sama. si morm s tačko pomagat, ko mi reče moj, naj ga nagnem oz. pridžim, da on ketno namaže
GoYa nima izpita in je tudi ne mika. je uzad kr dovolj lepo 8)

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vgnezditev
4.5.2005 19:23:00   
sugar
:muca:

haj punce s kje pa ste?
Jz mam tud velikrat take vaje, z motorjem moj prav da "mu ne dam mira k sploh dol nočm, da nej grem raj sama delat izpit, da se bo lahka sam mal pelu", pol pa "125 cubov bo že dost zate", hja valda, kaj pa on ve.

Vidim da nas je kar dosti sopotnic, ta hudih.

No pa varno vožnjo, pa če vidmo kdaj na cesti, se pa itak pozdravmo, ane?

aja pol ni panike se vozit še par mesecev v nosečnosti al raj ne?

UŽIVAJTE
papa

:kuza:
sugar

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vgnezditev
4.5.2005 21:12:56   
GoYa
sugar, v nosečnosti se raje ne pelat. bolj zaradi tega, da ne bi slučajno do kakšne nesreče prišlo, pa bi morala na kakšno slikanje al kaj podobno. pa tudi tresljaji potem verejetno niso lih priporočljivi.

jaz sem to šla sam enkrat preden sem test delala (takoj tisti dan zvečer), pa ti povem, da me je tako vest pekla dokler domov nisem prišla in zagledala :roza:. ampak to je že mimo :((. čakam na naslednjo :roza:

drugač pa sem jst iz PO.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!