|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vgnezditev
3.12.2006 11:32:08   
Mišyka
Že več kot pol leta se z možem trudiva, da bi zanosila. Stara sem 25 let, on pa 27. Ker sva iz meseca v mesec razočarana ob spoznanju, da nama spet ni uspelo, se na vas obračam z vprašanjem, na katerega odgovora nisem zasledila še nikjer...

Odkar seksava brez zaščite me med mesecem zelo veliko preboli trebuh, pred menestruacijo se mi zdi, da bolečine skoraj več ne čutim, ker je pred tem cel mesec toliko bolj intenzivna. Menstruacije imam ves čas redne, na 30 dni. Ker nama ne uspe, se seveda sprašujeva, ali je s kom od naju kaj narobe. Zaradi teh bolečin, sem pomislila na naslednjo možnost. Recimo, da je z možem vse ok... ali je mogoče, da moje telo, ko recimo da pride do oploditve, oplojenemu jajčecu ne omogoči vgnezditve oz. da le tega zavrne? Mogoče bolečine od tod...

Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vgnezditev
3.12.2006 20:18:56   
kapica
Misyka, mogoce te zato bolj boli, ker svoje telo bolj pozorno opazujes in vsako spremembo cutis bolj intenzivno.
Ne delajta si skrbi ze zdaj, 6 mesecev truda ni veliko. Ce vama do enega leta ne uspe, gresta do zdravnika. Do takrat pa poskusajta cimbolj sprosceno ...

Veliko sreceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vgnezditev
4.12.2006 19:25:52   
Ajda78
Pozdravljena!
Mislim, da ni vzroka, da bi se sekirala......... pol leta res ni veliko...... tudi zaradi bolečin si ni treba delat skrbi. Lahko so npr. zaradi ovulacije ali si pa res zadnje čase malo bolj pozorna, kaj se dogaja v tistem predelu.
Bi ti pa jaz vsekakor priporočila obisk pri ginekologu (če še nisi bila), vkolikor sta se odločila za dojenčka. Toliko, da te pregleda in da ti morda priporoči karkoli, da boš hitreje dočakala user posted image  oz. user posted image .
Srečno! Boš vidla, da vama bo uspelo!

Ajda

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

termometer
Lelly28 RR

zanima me kateri termometer uporabljate za merjenje vročine?

digitalni za pod pazduho (15%)

z živim srebrom (31%)

ušesni (23%)

za merjenje preko čela (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!