Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 17.4.2008 12:23:36
|
|
|
|
nova169
|
pokliči v koroške lekarni in ti jih pošljejo na dom
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 17.4.2008 13:01:51
|
|
|
|
danijela in taja
|
ja tako je najbolje pokliči v koroške lekarne...daš naslov in ti pošljejo....neke tri evre pride....nam so pomagale edino te....čeprav ni blo hudo....
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 17.4.2008 13:13:04
|
|
|
|
sani1
|
Te kaplice so super. Pokliči na telefon 02 87 70 730 pa jih naroči in ti jih bodo poslali na dom... Pa čim manj krčov tvojemu ...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 17.4.2008 15:07:12
|
|
|
|
linika
|
Hej! Če ti jih ne bodo hoteli poslat po pošti, mi pošlji ZS. Sem s tistih koncev . LP
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 23.4.2008 15:27:58
|
|
|
|
veja21
|
Danes smo tudi mi nabavili te čudežne kapljice! Pa me nekaj zanima, kako naj doziram le-te, na žličko, dudo, ali lahko dodam v mleko?
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 23.4.2008 15:55:30
|
|
|
|
ježek
|
Doziraš jih lahko po vseh treh variantah, ki si jih napisala. Če pijeta čaj, jih lahko dodaš tudi v čaj. Naš jih ima najraje na dudi.
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 23.4.2008 16:14:57
|
|
|
|
veja21
|
Hvala za tako hiter odgovor Sem pa po porodu postala zelo pozabljiva!!! A sem edina? Kolikokrat na dan pa ji lahko dam? Na steklenički piše samo: 8-10 kapljic ob napenjanju, jih vi dajete tudi preventivno?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?