|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vetrovi
25.7.2008 18:48:01   
matic0105
Kaj pomaga proti vetrovom in napenjanju? Našega user posted image  vetrčki precej motijo, včasih kar joka, pa sigurno ni tako hudo. Imamo sab simplex, pa se mi zdi, da ni kaj dosti bolje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vetrovi
25.7.2008 19:42:03   
butt3rfly
mogoč kakšna masaža trebuščeka?user posted image vsej za probat je. nam je drgač sab simplex kr pomagal.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vetrovi
25.7.2008 19:47:15   
matic0105
Tudi ne pomaga. Smo mislili, da smo se že znebili krčev in podobnih nevščnosti, pa je bilo očitno vse skup le zatiške pred viharjem. Zdaj imamo jok, napenjanje, vreščanje, neješčnost itd kar cel dan. Pa smo stari že tri mesece.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vetrovi
25.7.2008 20:00:47   
Anonimen
Ah, mi smo probali sab simplex, vetrovne kapljice od koroških lekarn pa italijanske myacon gocce...da, ne naštevam vseh v glavnem nobene ne pomagajo.
Masirali trebuščka z oljem za trebušček od Bubchna in od Welede - no to pomaga morda 5 minut in pa v času masaže.
Tople obkladke dajemo na trebušček, ne pomaga.
Kopam ga v kamilicah in masiram zraven, tudi to mu pomaga ampak v smislu da se tok zmatra da potem zaspi.
Nošenje na roki v položaju ko gleda v tla. Tako da ima trebušček na podlakti in ga z drugo roko masiraš po križu. No to pa nuca, ampak ti poči križ od bolečin pa tud po kaki uri imaš roke do tal kot opica...ko ga pa spečega odložiš z roke pa itak spet začne jokat in vreščat...

Zaključek: meni pomaga samo da ga fajn zmatram s kopanjem in potem zaspi od utrujenosti in pa masaža trebuščka.

(odgovor članu matic0105)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vetrovi
25.7.2008 20:19:02   
matic0105
****, se podpišem pod tvoje besede. Točno tako - pomaga edino položaj "opice na drevesu". In isto sekundo, ko ga odložiš ali obrneš na hrbet...tuljenje. Očitno ga res boli. Pa je to pri vas cel dan? Pri nas se to dogaja le zvečer. Čez dan sicer tudi, a v precej precej milejši obliki - se ga da zamotiti s kako igračko, dudo in pol kar pozabi na krčke, mal pojamra, pojokca, čez minuto pa se že smeji.  Sam tole zvečer... to je pa katastrofa - če mi pa to ne bo par let življenja pobral, pol pa tud ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vetrovi
25.7.2008 20:32:18   
Anonimen
Pri nas je tako: zjutraj malce jokca pa potem fajn"prdne" -spusti veterček in je o.k.

Kolike - krče pa imamo po 17h pa tja do 22h.

Včeraj naprimer sploh ni bilo nič. Danes je začel tečnarit ob 20h...

Saj pravim tisto pravo dretje in vreščanje, če je, je pozno popoldan in zvečer.


Ampak a vi ste že 3 mesece stari pa še kar? Jaz sem to že dala skoz pri hčerkici in je minilo pri treh mesecih in tako sedaj tudi upam da bo minilo čez en mesec...

(odgovor članu matic0105)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vetrovi
25.7.2008 23:32:00   
dmavrel
Nam so fajn pomagale ANTIFLAT kapljice! Jaz sem jih kupila v lekarni, v Avstriji!  Naše kapljice, koroških lekarn, se mi pa zdi, da pomirijo user posted image le trenutno! Jaz jih dajem mojima dvema kar na dudiko! ANTIFLAT kapljice pa sem dajala po dve brizgi v aptamil, v stekleničko in to 2x na dan, zjutraj in zvečer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vetrovi
25.7.2008 23:51:40   
Anonimen
Katera je glavna sestavina teh kapljic, je simeticonum  mogoče?? Ker mi smo tudi imeli ene Avstrijske pa ni nič pomagalo, so to te?

(odgovor članu dmavrel)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vetrovi
26.7.2008 11:44:44   
nara123
matic0105.Nam zelo pomagajo kapljice BIO GAIA kupiš jih v vsaki lekarni in sicer so to probiotične kapljice.Res ni takojšnega učinka ampak po parih dneh se je stanje pri naši user posted image pikici precej umirilo,res ji tudi dajem čaj iz kumine in janeža.Probaj mogoče bo delovalo. 

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vetrovi
26.7.2008 15:30:38   
blaža
Mojega ta starejšega je ful napenjalo, no pa ta malega tudi in sta imela od napenjanja oba popkovni kili. Mi smo si dosti pomagali s kumina sirupom. Je naraven, čeprav je z sladkorjem ,(ker je sirup normalno) in po tem sta imela vetrove, da jih ni zvijalo. Smo ga pa dali v čajček od komarčka, po eno čajno žličko.
Lep pozdrav!

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vetrovi
26.7.2008 19:28:38   
SpeliG
Samo toliko o tem, da pri treh mesecih mine; verjetno ne boš hotela tega slišat, ampak mi smo stari tri mesece in pol, pa se je šele zdej začelo, do zdej jih sploh nismo imeli!
Ker imamo zraven še refluks, ji niti čaja ne smemo dat, vse kapljice ji poslabšajo polivanje torej tudi odpadejo, plus ne smemo ji preveč drezat trebuščka. Torej kot vidiš, nam ne ostane kaj dost kako ji lahko pomagamo in tako čakamo da pač mine, sej dolgo pa res ne more trajat - vse mine...
Pa je kljub temu zelo zadovoljen otroček, sej bo!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vetrovi
26.7.2008 22:21:29   
Tisana
Vse te kapljice so za boljši občutek mam. Antiflat ali pa Sub simplex - ena te ista stvar - simetikon, katerega funkcija je zmanjšati prostornino plinov v telesu, da se lažje izločijo. Niso nevarne, ker se omenjena snov v celoti izloča iz telesa.Mi smo probali čisto vse. Nič ni pomagalo. Črevesje mora enostavno dozoreti.Opozorila pa bi še na možnost, da so lahko krči in polivanje pa še kakšne druge podobne prebavne oz. želodčne težave posledica alergije na mleko. Vsaj pri nas se je na koncu izkazalo tako. Vsekakor so probiotiki ful koristna zadeva. Gre za mikroorganizme, ki so koristni za naš organizem in sestavljajo črevesno floro, ki npr. z vnašanjem antibiotika ali pa kakšnega alergena, ali pri driski, močno oslabi, predstavlja pa naš obrambni sistem.Kar se tiče probiotika Bio Gaia - se strinjam, priporočam, vendar še mnogo bolj priporočam Bactoflor fűr Kinder, ki se ga za enkrat in na žalost dobi samo preko internetne lekarne (naročiš in ti dostavijo na dom), saj le-ta vsebuje 5 vrst potrebnih mikroorganizmov, medtem ko Bio Gaia zgolj 1 vrsto.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vetrovi
26.7.2008 22:28:13   
Anonimen
Se popolnoma strinjam s tabo. Škoda denarja za Avstrijske pa Italijanske kapljice... Vse so na isti sestavini  simeticonum. In to se v Sloveniji dobi pod imenom Sab Simplex.

Daj pls a mi daš link od internetne lekarne, da mal pošnofam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisana)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vetrovi
26.7.2008 22:35:37   
Tisana
Link za Bactoflor: http://www.apotheke-online-internet.de/advanced_search_result.php?keywords=Baktoflor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vetrovi
26.7.2008 22:48:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Link za Bactoflor: http://www.apotheke-online-internet.de/advanced_search_result.php?keywords=Baktoflor


thanksuser posted image

(odgovor članu Tisana)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Vetrovi
27.7.2008 10:13:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nara123

matic0105.Nam zelo pomagajo kapljice BIO GAIA kupiš jih v vsaki lekarni in sicer so to probiotične kapljice.Res ni takojšnega učinka ampak po parih dneh se je stanje pri naši user posted image pikici precej umirilo,res ji tudi dajem čaj iz kumine in janeža.Probaj mogoče bo delovalo. 

Enakouser posted image , le da ta čaj pijem jaz ( v 0,5 l prekuhane vode dam eno žličko janeža v zrnu, mali ščepec kumine v zrnu in minimalno zdrobljenega majarona, pustim namakati 15 minut, precedim in čez dan spijem. Ne vem če pomaga, škodi ne, pa priporočam Biogaia.

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vetrovi
27.7.2008 12:18:50   
candela
Mene ti vetrovi ravno tako "ubijajo". Naš kriči pri skoraj vsakem hranjenju, zelo napenjat ga prične ob 6h zjutraj in potem to traja ves dan le ob hranjenju in zvečer zopet bolj intenzivno. Smo imeli vse možne kapljice in čajčke, ne pomaga nič. Manjaka pa mu še 14 dni do dopolnjenega 3. meseca. Skratka roke imam tudi jaz do tal, da o utrujenosti sploh ne govorim.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vetrovi
27.7.2008 13:47:40   
matic0105
Jaz ravno ugotavljam, da našega mogoče daje refluks - malo poliva, preden podre kupček ali polije, se prav napenja in jamra. Potem je bolje. Se pa tudi napenja od 5h zjutraj pa več ali manj cel dan - vmes podrema za 15,20min.  Zvečer je malo huje, okoli 22h pa oba zaspiva kot polha. In se okoli 1h ponoči zbudiva, jeva... Bo pa naslednji teden star 3mesece, a dvomim, da se bodo težave končale.

(odgovor članu candela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?