|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veselje in žalost hkrati
21.4.2006 15:29:02   
Anonimen
Včeraj sem izvedela, da pod mojim srcem raste novo življenje in sem bila neizmerno srečna.

Danes pa sem izvedela, da je umrl moj stari oče (že včeraj, malo pred polnočjo) in sem žalostna.

Imam tako čudne občutke. Vesela sem zaradi novega bitja in žalostna, ker je odšel naš ata. Sicer je bil že star - 89 let bi bil julija - ampak meni je še vedno hudo. Živela sem z njim in ostalimi v isti hiši in istem gospodinjstvu, dokler se nisem poročila.

Sicer pa sem kristjan in verjamem v posmrtno življenje in vem, da mu je sedaj lepo. Bil je nekaj časa bolan in je zanj gotovo najboljše, da se je poslovil.

Sedaj mi pa ne gre iz glave, da je odšel na isti dan, ko sem jaz izvedela za mojo nosečnost. Kaj neki to pomeni? Očitno bo iz nebes čuval mojo pikico, ki raste v meni.

Ja, življenje je polno presenečenj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Veselje in žalost hkrati
21.4.2006 15:32:08   
brina_3
čestitke za nosečnostuser posted image user posted image
moje sožalje ob izgubi tvojega starega očetauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 15:37:48   
Maleal
Meni se je lani zgodilo isto,ko sem bila v 5.mesecu nosečnosti mi je umrla babica.user posted image Stare čenče so rekle da je dala prostor pravnuku in se poslovila.Moje sožalje ob izgubi dedkauser posted image  in čestitke za novo bitjece.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 15:44:02   
bskrle
V tednu, ko sem rodila prvo punčko je umrla očetova teta, sama nisem bila povezana ali navezana zanjo, je pa zadnja stvar, ki jo je naredila, je, da je pletla kvadratke za dekico za našo prvorojenko, ki jo je potem dokončala moja teta in mi jo podarila.

Vsekakor smo povezani, živi in mrtvi. SO VEZI MOČNEJŠE KAKOR SMRT!

Tebi lepo nosečnost, staremu očetu pa lepo večnost! 

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.4.2006 15:51:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2006 15:51:12   
MarijaPo
tudi meni je umrla babica, ko sem bila v 3. mesecu nosecnosti, te vraze sploh niso brez veze

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2006 15:56:57   
Udb
Tudi pri nas je bilo nekaj podobnega - ke sem bila v 6.t je možu umrla 1 bbica, čisto na koncu nosečnosti pa še druga. Ni kaj! Življenje mora teči dalje.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2006 17:17:16   
a&m

Tudi pri nas je bilo tako, najprej smrt potem rojstvo.

Kdo bi vedel, mogoče je pa res kaj na tem?user posted image

Čestitam za user posted image  

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2006 19:35:20   
srki
Čestitke za tvojo nosečnost.user posted image

Moje iskreno sožalje ob izgubi dedka. user posted image  

S tvojo pikico pod srcem boš lažje prebolela dedkovo smrt, ne pozabi, da se od tvojim srcem odvija novo življenje, ki te potrebuje.

(odgovor članu a&m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2006 19:55:55   
urši*
Najprej user posted image  zauser posted image !

naj pa ti povem , da je meni 12 dni preden se je rodil moj Luka umrl dedek.Kak teden preden je umrl je rekel, da samo še mojega otroka želi videt, potem pa lahko umre....ampak ga na žalost ni...
Želim ti lepo nosečnost , če vrjameš v posmrtno življenje , potem veš , da bo tebe in tvojega otroka tvoj dedi vedno čuval od zgoraj.

lpuser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2006 20:08:41   
tina_klementina
Čestitke za veselo novico, in sožalje za izgubo starega ata.
Vem kako ti je pri srcu, meni se je zgodilo zelo podobno. Za silvestrovo sem zvedela za nosečnost, še istega dne čez nekaj ur pa je moja nona padla v komo, iz katere se ni več zbudila. Naslednji dan je umrla, ne da bi zvedela, da bo postala pranona.
Sama nisem verna, vendar ne verjamem, da so taki hkratni dogodki naključni!
Ko ti bo med nosečnostjo hudo, ali te bo skrbelo za tvojo pikico, se spomni na ata, in si reci, da vaju čuva, in da bo zato prav gotovo vse tako kot mora biti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2006 21:00:49   
Naty*Taja
Nič ne bodi žalostna. Pri nas je bilo isto. Sem zvedal za drugo pikico in mi je umrl ati - jaz pa pravim, da je to nekakšna izmenjava dušic?! Naša druga pikica je verjetno podedovala atijevo dušico?! In tak bo zame naš ati še vedno prisoten med nami, ko se bo dete rodilo!!
Sej vem, da je malo odštekano, ampak pomaga v času zmedenih čustev, ko imaš občutek, da se nekako ne spodobi se veselit novega bitjeca ob izgubi bližnjega. Bodi vesela - tak dolgo je čakal, da bo lahko ponovno z vami.....

MONTIGNAC

(odgovor članu tina_klementina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2006 22:25:03   
Bubamaraa
Jaz ti najprej ČESTITAM za nosečnostuser posted image user posted image user posted image ....

In izrekam sožalje ob smrti dedkauser posted image user posted image user posted image ....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.4.2006 23:11:34   
KODA
Čestitke za nosečnost.user posted image user posted image
Sožalje ob izgubi dedka.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2006 23:44:31   
Nasy
pri nas se je isto zgodilo, nono je umrl, čez nekej časa pa je mama izvedela, da je noseča. Iskreno sožalje ob smrti

Čestitke zauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2006 10:19:37   
k1
najprej čestitke. jaz bi si na tvojem mestu tako razlagala, da ima tvoja pikica že zdaj angelčka, ki ga bo čuval vse življenje.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.4.2006 13:57:30   
doroteja23
Najprej čestitke in obenem sožalje. Vidim pa da nas je dosti takih ki smo v nosečnosti zgubili najbližje. Tudi meni je umrl deda nekje mesec po tem ko sem zvedla da sem noseča. In mu sploh nisem povedala in to še me danes boli.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2006 0:37:53   
polona2
Meni se je zgodilo popolnoma isto. Krog življenja, kaj češ. Odstopil je svoj prostor pod soncem nekomu drugemu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.4.2006 8:10:05   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
da je to nekakšna izmenjava dušic?! ... ampak pomaga v času zmedenih čustev,

Glede na to, da je rast človeškega prebivalstva vedno večja je rojstvo in smrt težko razlagati z izmenjavo prostega mesta za življenje.

Kristjani verujemo, da so naši verni po očiščenju, pri Bogu. In da za nas Boga prosijo. Kadar se prošnja naslovljena na našega vernega rajnega uresniči, predvidevamo, da je pri Bogu. In vsi tisti, ki so pri Bogu, so sveti. Kadar je izprošen čudež večji, dokazan in ostane nepojasnjen po temeljitih preiskavah (najpogosteje čudežno ozdravljenje), takrat tudi sama cerkev potrdi, da je omenjeni pri Bogu. Ko se to zgodi dvakrat, takrat cerkev pravi, da stoji za tem, da je ta postal svetnik - ker svetniki so vsi, ki so pri Bogu in prosijo za nas.

Tako da tvoja pikica potrebuje nekoga, ki prosi zanjo pri Bogu, in ta nekdo je tvoj dedek. Iz nebes bo prosil za tvojo pikico user posted image in zate.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.4.2006 8:48:19   
daddy
Lepa razlaga, tehnofil

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.4.2006 22:43:55   
Anonimen
Vau, tehnofil, kako lepo napisano!

Včeraj smo dedka pokopali in res verjamem, da nas sedaj on čuva in prosi za nas. Tako za svoje številne vnuke, kot tudi za 7 pravnukov.

Res smo se lepo poslovili od njega in zdaj lahko lažje razmišljam o mali pikici, ki raste pod mojim srcem in vem da jo čuva naš ata.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.4.2006 21:04:04   
buča
user posted image
čestitke in sožalje.user posted image
Ne sekiraj se preveč in uživaj v nosečnosti.Saj je dedi imel dolgo življenje.Moj dedi je na srečo dočakal prvega pravnuka,ampak skoz bolan in po bolnicah.Kadar je bil doma,je vedno govoril,kako lepe nogice Pika da ima.Da bi jo rad videl,kako bo shodila.Ker je Pika pohitela,jo je res videl hoditi.Potem se je že norce delal,ko je rekel:rad bi jo videl samo še na poroki.user posted image Ah,moj dedi....ni pa dočakal pravnuka njegove ljubljenke-moje sestre,ki je starejša od mene.Njo je imel takoooo rad...verjamem,da bi tvoj dedi tud mel rad vnučke,ampak taka je usoda,kaj češ.....veseli se življenja,ki ga nosiš....
a na pogreb boš šla?Pravijo,da na pogreb nosečnice naj nebi hodile....
aja,pa moj ata je umrl na isti dan,kot njegova mamica-tega dne 6.6.,se je najbolj bal...pa tudi njegov sin-moj oči-ima 6.6 rojstni dan...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.4.2006 21:05:32   
buča
oprosti,nisem dokonca prebrala..

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?