|
Vesela,slaba,vesela,slaba,vesela novica 8.4.2005 17:03:29
|
|
|
|
aljča
|
Prav lep pozdrav .Še dobro da danes ni petek 13.,ker potem res ne bi vedela kaj je z menoj.No vseeno je 8.4.in vem kje sem:)Za mano je težkopričakovani posvet pri dr.Kovačevi.In skoraj me je kap, ko mi je naslednje povedala,prpravte se punce to je resss dobra novica. Prvo naj začnem z mojim tretjim postopkom IUI kateri je še na vrsti.Zdravnica je pač rekla, da bom pršla skozi ta mesec in bila sem zelo vesela,ko pa so me na Uz pregledali so videli, da moj folikelček nekako hiti po svoje,zgleda, da je ta mesec čisto ponorel.V pon.4.4 sem dobila:hudicek:in danes peti dan ne krvavim več in folikel je že prevelik, da bi lahko začela jemati Komiflene.Torej punce prepozna sem, mati narava se je z mojim telesom malo poigrala.IUI imam za en mesec prestavljen.Še dobro, da me ni to potrlo,ker sem na posvetu pri g. zvedela novico za katero še sedajle ne morem verjet, da je res.In to je, da se moja čakalna lista za IVF bliža koncu.V mesecu maju bova z možem klicana v ambulanto podpisat papirje tako, da po vsej verjetnosti bom imela prvo oploditev v juniju.G.pravi, da 100%pred dopustom,ker so sedaj klicane tiste, ki so na čakalni listi iz decembra.Jaz sem vpisana pod januarsko družbico.:bravo::bravo:Predlagala mi je, da naj vseeno v maju mesecu še naredimo tretji poizkus inseminacije,ker nimamo kaj zgubiti. Tko, morala sem se izpihati ker sem zelo, zelo vesela.:):)-:):)- Ambulanta v Mb. res ne dela 15.4.pa 19.4. in še tri dni mislim, da 26,27,28.4.Upam, da sem prav napisala.To je za ambulanto,,za foliklometrijo pa so napisani vsi dnevi, da delajo-raje se še pozanimajte,če to drži. Prav lepo vas pozdravljam in vam vsem želim veliko volje,potrpežljivosti in sreče ob:sloncek::sloncek::sloncek::duda::duda::duda:. Alja:metulj::metulj:,ki bo morda kmalu:nosecka:
|
|
|