BigWhale
|
Al pa ce ni tolk romanticna, pa ji lahk kaj zarapas... Yo! Moje ime je Bambi, dans pozabla sem vse verze u shrambi. Ce bi bla crnc, bi mogla mal stokat, kolk je u lajfu hudo, zato k nisem bela je vse grdo. Ampak sploh u tem ni finta in fora, tale reperska scena je ful nora, morm se spomnt enga verza, k bo ful globok, da se bo ukrivila zelezniska traverza. (pol pa refren, tist k back vokali pojejo) Traverzaaaa, ne najdem jest verzaaaa, Yo, yo, yo. Verzaaaa ne najdem, pocla je traverzaaaa. Oh yeah, jest sem Bambi, u lublan je na avtobusni vcasih stal en kiosk, rekl se mu je Hambi. Tam smo jedl zmeri ob enih ponoc, k sli smo iz zura in moral smo proc. Po glavi se mi pleteta dva verza, in povsod kamor pogledam je na progi zelezniska traverza. (zdej spet refren pride) Oh, yeah, Oh yeah, Pleteta se verzaaaa, jeklena traverzaaaa. Pleteta se verzaaaa, jeklena traverzaaaa. (tuki potem pride se en 'solo vlozek' mal ritma..) hdd, hdd, hdd, tumb, tumb tumb tumb, hdd, hdd, hdd. Ena traverzaaaa je spletla dva verzaaaa. Dva verzaaaaa in razklala se je traverzaaaa. (za konc pa jasno se mal ritem vlozka in potem tko pocas odzveni) Verza, traverza, verza, traverza, .... Aja, pa ne pozabi si dat ene zlate ketne take dva centimetra debele okrog vratu, gor si prvezes eno budilko, pa dve uni metlci od kuhinjskega mixerja, pa lahk eno pokrovko. Pa ne dat na glavo narobe obrnjene kape, pa glej da prekrizas sredicna in mezinca na obeh rokah. To moras jasno pokazat a si east coast al pa west coast. Aja, no pri nas je to, a si prekmurje al si primorje. Prekmurci nardijo figo na levi roki primorci pa na desni... ... grem spat...
|