|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Verz za roj. dan!
19.8.2005 18:44:49   
bambi
Jutri ima svakinja 18 let in bi ji rda napisala en lep verz, pa ne vem nobenega.... kot ena kura sem.... prosim pomoč :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Verz za roj. dan!
19.8.2005 18:53:30   
Pikapolonica
BAMBI!

Hojla! Sem prebrala da si bila v bolnici.... No, samo da je vse OK. Le čuvaj se in svojo pikico.

No, jaz sem enkrat dobila tale "verz", pa mi je bil zelo všeč. Morda pa bo tudi tebi.

ČE BI LAHKO SPREMENILA TA SVET
BI SVET OSTAL PESKOVNIK
POLN POTIČK IN VESELEGA SMEHA
POLN OTROŠKEGA VRISKA IN UMAZANIH NOSKOV
SVET BI BIL PRAVLJICA V VELIKO MAVRICO OBLEČEN
SVET BI BI SREČEN...

VSE NAJBOLJŠE!

Pozdravček, Pikapolonica :pika:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Verz za roj. dan!
19.8.2005 19:06:30   
Medea
Hitro dnevi hitijo, drug za drugim se vrstijo in prišel je danes spet tvoj dan, ko praznuješ rojstni dan. Zato najlepše voščilo naj ti velja, ni veliko, je pa iz srca. Naj zdravje, ljubezem in smeh spremljajo te na vseh poteh.

Meni je ta zelo všeč. Lp

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Verz za roj. dan!
20.8.2005 1:47:48   
BigWhale
Jaz sem sla na net,
Ker sem hotla verz imet,
In z njim tebi nekaj zazelet.

Upam, da bom tle kaj dobila,
Ker sama se nic nisem spomnila,
Sam tega Kita bom pa enkrat utopila!

:P

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Verz za roj. dan!
20.8.2005 2:00:30   
BigWhale
Al pa ce ni tolk romanticna, pa ji lahk kaj zarapas...

Yo! Moje ime je Bambi, dans pozabla sem vse verze u shrambi. Ce bi bla crnc, bi mogla mal stokat, kolk je u lajfu hudo, zato k nisem bela je vse grdo. Ampak sploh u tem ni finta in fora, tale reperska scena je ful nora, morm se spomnt enga verza, k bo ful globok, da se bo ukrivila zelezniska traverza.

(pol pa refren, tist k back vokali pojejo)

Traverzaaaa, ne najdem jest verzaaaa,
Yo, yo, yo.
Verzaaaa ne najdem, pocla je traverzaaaa.

Oh yeah, jest sem Bambi, u lublan je na avtobusni vcasih stal en kiosk, rekl se mu je Hambi. Tam smo jedl zmeri ob enih ponoc, k sli smo iz zura in moral smo proc. Po glavi se mi pleteta dva verza, in povsod kamor pogledam je na progi zelezniska traverza.

(zdej spet refren pride)

Oh, yeah, Oh yeah,
Pleteta se verzaaaa, jeklena traverzaaaa.
Pleteta se verzaaaa, jeklena traverzaaaa.
(tuki potem pride se en 'solo vlozek' mal ritma..)

hdd, hdd, hdd, tumb, tumb tumb tumb, hdd, hdd, hdd.

Ena traverzaaaa je spletla dva verzaaaa.
Dva verzaaaaa in razklala se je traverzaaaa.

(za konc pa jasno se mal ritem vlozka in potem tko pocas odzveni)

Verza, traverza, verza, traverza, ....

Aja, pa ne pozabi si dat ene zlate ketne take dva centimetra debele okrog vratu, gor si prvezes eno budilko, pa dve uni metlci od kuhinjskega mixerja, pa lahk eno pokrovko. Pa ne dat na glavo narobe obrnjene kape, pa glej da prekrizas sredicna in mezinca na obeh rokah.

To moras jasno pokazat a si east coast al pa west coast. Aja, no pri nas je to, a si prekmurje al si primorje. Prekmurci nardijo figo na levi roki primorci pa na desni...

... grem spat...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Verz za roj. dan!
20.8.2005 12:52:10   
bambi
Madona, enim je pa res dolgčas........

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?