|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Verjemite tudi vam bo uspelo
29.8.2007 14:34:53   
jonči
N
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Verjemite tudi vam bo uspelo
29.8.2007 14:35:49   
jonči
se opravičujem neki sem stisnila pa je en N prišel k vam

bom napisala od začetka vse pa bo

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 14:55:52   
GoYa
Verjemite tudi vam bo uspelo

Verjamem user posted image .

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 14:59:34   
jonči
Ni še dolgo tega, ko sem bila priklopljena z dušo in telesom na tale forum. Pomagal mi je skozi mnogo kriznih obdobij, ko sem mislila da ne bom več zmogla. Bili so to težki dnevi polni obupa in bolečine, ki so jih lahko rečem z božjo pomočjo zamenjali dnevi polni radosti.
Z možem sva se trudila 6 let poizkusila sva vse, zapravila goro denarja, za bioenergetike, za toplice, za umetne oploditve, za zdravila, .... šlo je veliko dobila pa nisva ničesar.
Ko sem pred slabim letom obupala in bila jezna že na ves svet. Ko mi je G rekel, da ne ve več kaj in kako. (na zdravila se nisem skoraj nič odzivala) Ko sem zopet doživela prazno razočaranje po toliko truda in bolečinah. Takrat sem rekla dovolj. Želela sem se ločiti, ker sem se počutila prazno in sem sama sebe prepričala da me mož ne potrebuje, da lahko dobi nekoga ki mu bo dal otroke in bo srečen.
Takrat pa je kot da bi ga sam Bog poslal na vrata potrkal še en bioenergetik. Skoraj sem ga že med vrati odslovila pa vseeno sem rekla pa poglej kako mi stoji hiša gor pa dol z temi trapastimi tokovi (je blo zastonj - zato sem mu dovolila). Ampak njemu se to na začetku sploh ni zdelo zanimivo najprej se je začel neki z menoj pogovarjat in mi lepo povedal da ne zanosim (nisem mu povedala za težave) zaradi prekletstva ki je nad menoj in možem ter mi naštel vse tegobe ki me dajejo - brez besed sem ga poslušala in vedno bolj sem mu verjela - le kako pa bi on vedel kaj me muči če me prvič vidi.
No ko mi je zmeril hišo je ugotovil, da je moja stran postelje ok moževa pa ni tako da mi je spotoma prodal še nadvložek za na posteljo ampak ni panike.
Po vsem tem mi je svetoval naj grem k maši na Kurešček nad Igom ter mi zagotovil, da bom v 6 mesecih noseča. Sem rekla ok naj ti bo.
Pa sem kupila nadvložek in ga zmontirala na posteljo. Pa sem šla 3 nedeljo v mesecu na Kurešček k sv. maši in s seboj nesla sol. Po maši in blagoslovu sem se počutila kot nova (čeprav sem vzgojena kot kristjanka v cerkev drugače ne hodim) tudi moj mož je priznal spremembo (še slabši vernik je kot jaz) in zdelo se mu je super. Po maši sem doma posolila meje parcele, vogale hiše, .... tako kot mi je naročil bioenergetik. Potem pa je minil mesec in meni je M zamujala, test že kot 100x negativen pa sem rekla ajd greva spet na Kurešček pa sva šla. Po maši je pri blagoslovu župnik vprašal zakaj sva prišla pa sva povedala, da ne morem zanosit in on nama je dal svetine sv. Benedikta, ki naj bi ščitile in varovale, ter nama dal telefonsko številko da se oglasiva pri njem.
Pa sva res šla k njemu, on je neki zmolil nad nama naju še enkrat blagoslovil in potem smo se malce pogovarjali pa sva šla domov. Po 60 dneh sem takoj naslednji dan dobila M in to je bila moja zadnja M. Zanosila sem - po naravni poti - z božjo pomočjo. Danes sem v 40. tednu in samo še čakam kdaj se mi bodo začeli popadki da rodim.

Rada bi vam rekla da nisem edina ki ji je uspelo tako. To sem vam povedala, ker vem kako je ker vem kako boli. In če lahko kateri pomaga moja zgodba ji z veseljem pomagam.

Želim vam veliko sreče!

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 15:04:22   
GoYa
Jonči, čestitke user posted image .

Glede bioenergetika: tudi midva sva šla k enemu maja 2005 in je rekel, da do konca leta bom zanosila. 11. 12. 2005 je bil test pozitiven. 3 mesece sva hodila k njemu na terapije. Sicer nisem naravno zanosila, sem pa. Ali je on imel prste vmes -  ne vem, mogoče je kaj pomagal pri vsem.

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2007 15:31:07   
jonči
važno je da uspe

hotela sem napisat še tel. št. bioenergetika, če bi katera hotela,  pa mi je nevihta računalnik ugasnila - a ni žleht

Janez 041 796 934

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2007 15:38:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo lepa zgodba. Pa želim ti zdravega user posted image user posted image user posted image , predvsem pa sreče v vaši družini.user posted image

(odgovor članu jonči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2007 17:24:36   
cmokec
Zelo lepa zgodba. Čestitke, pa lep porod ti želim. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2007 19:28:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo lepa zgodba. Pa želim ti zdravega user posted image user posted image user posted image , predvsem pa sreče v vaši družini.user posted image

Se pridružujem tudi jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2007 20:21:17   
Sulfinija
Vzpodbudna zgodbica.Kje pa je tale kraj?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2007 8:47:04   
Shuka
Jonči - lepa zgodba s srečnim razpletom. Vesela sem, da vama je uspelo ampak to bi bilo skoraj nemogoče, če ne bi vidva sama verjela vase sicer s pomočjo sugestije drugega a tudi to šteje, saj vaju čaka lep dogodek. Verjela sta, da vama višja sila lahko pomaga obenem pa sta svojemu telesu in duši privoščila mirnejše življenje s prikritim upanjem in res se je zgodilo.user posted image user posted image user posted image

Bistvo vsega je nikoli obupati in vedno verjeti vase, predvsem pa ne povzročati škodo sebi z negativnimi mislimi. To se vse lepo sliši a resnično deluje. Vendar pa smo si ljudje tako zelo različni, duhovno in telesno in eno zdravilo ni za vse bolezni, je pa pozitiven odnos do življenja lahko odlično varovalo pred vsemi tegobami.

Dokler tega vsak pri sebi ne dojame se mu lahko zdijo te besede prazno nakladanje, vendar zdrav in pozitiven odnos do sebe je 90% uspeha pri vseh stvareh ki jih počnemo.

Verjemite vase in uspeh bo neizbežen.

Sulfinija - Kurešček je romarski kraj s kapelico, do nje pa prideš po ljubljanski obvoznici, izvoz - IG, na Igu greš za Kurešček in to je nekje v hosti, upam da je kaj več tabel postavljenih user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2007 9:27:32   
MarijaPo
Tudi jaz podpiram to, da se zanosi, se posebej, ce ni nobenih medicinskih indikacij, ki bi nakazovale, da je z bodoco mamo kaj narobe.
Sicer popolnoma nic ne verjamem v bioenergijo, v blagoslovljeno sol, v zupnike, ... ampak to, da vam pomaga (da zacnete verjet vase in odvrzete vse zavore, ki onemogocajo zanositev), pa zelo zelo podpiram in se mi zdi super, da vam je ratalo zanosit. :)
To v danasnjem stresnem casu sploh ni simpl problem.

Jonci, drzi se, lahek porod ti zelim in cim vec srece in veselja z otrokom.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?