|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veljavnost MŠ za očete?
2.2.2009 12:06:58   
Anonimen
Koliko časa velja MŠ za očete? 2 leti nazaj, ko sva jo obiskovala so rekli, da jo je treba za očete obnovit na 5 let. Sedaj pa je od moža kolega rekel, da so njim povedali, da velja samo eno leto??? Zdej pa ne vem, al so kaj spremenili ta čas ali pa je on narobe razumel.

Sprašujem pa za Lj P.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Veljavnost MŠ za očete?
2.2.2009 12:09:47   
blazka
Se mi zdi da je tko, da (vsaj v Ljubljani) oče samo plača prisotnost pri porodu, če je že kdaj bil zraven. Ne rabi še enkrat MŠ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2009 12:11:50   
lukec
Pri nas nič ne plača, MŠ pa velja dve leti.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2009 12:22:43   
Anonimen
blažka - Nam so 2 leti nazaj rekli, da po 5-ih letih rabi še enkrat v MŠ, če je pa v okviru teh 5-ih let pa ne (pa magari, da žena rodi vsako leto). To da plača vem in mi je jasno. Samo sedaj je ta kolega rekel, da MŠ za očete velja samo eno leto??? To mi pa ni jasno in znano.

lukec - Najbrž nisi iz LJ?

No, sej bom ju3 poslala moža tja, da naj gre plačat, pa bom sporočila če so kaj komplicirali. user posted image

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2009 12:44:50   
UT_2008
Uh, mene to tud zanima. Sicer moram plačat šele za prvi porod. Me pa zanima, kolko stane, ker sem že pozabila. PA lahko tko za info sporočiš. Hvala.

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2009 13:59:06   
kofetek2010
pri nas sta otroka 9 let narazen in ni bilo potrebe po delanju MŠ še enkrat - je nihče niti ni zahteval user posted image

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2009 14:56:06   
tanci29
jasna-ne rabi še enkrat hodt v mš samo plača...če imaš potrdilo še od prejšnič naj ga nese sabo, če ne ga pa poiščejo. potrdilo mu dajo spodaj plačat gre pa v prvi štuk...to je tista rjava lesena hišica za ta staro porodnišnico...stane pa 16 eur in še nekaj centov...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2009 14:59:14   
Anonimen
tanci29, hvala. user posted image

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2009 16:22:57   
nejcko
Pri nas je enkrat 3 leta, drugič pa  7 let razlike, pa tudi ni nihče vprašal za MŠ - važno, da plačaš user posted image (govorim za Lj)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2009 17:15:44   
Anonimen
V porodnišnici Kranj ni nikoga zanimalo, če je mož opravil MŠ ali ne, tko da niti pod razno ne greva še enkrat.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2009 18:27:13   
april09
Jasna, daj javi, ce bo imel kaksne probleme dvignit potrdilo oz placat prispevek user posted image  Jaz bom sla to uredit ob naslednjem pregledu. In ja, receno je bilo, da velja 5 let ... A za zenske tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  /retoricno vprasanje/ Tala casovna omejitev mi sploooh ni jasna - a se v 5 letih porodi kaj spreminjajo al kaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2009 21:11:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Jasna, daj javi, ce bo imel kaksne probleme dvignit potrdilo oz placat prispevek user posted image  

Sej če bo pokazal €, pol se bodo hitr zmenili... user posted image user posted image user posted image Bom pa javila. user posted image

(odgovor članu april09)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2009 21:30:05   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

blažka - Nam so 2 leti nazaj rekli, da po 5-ih letih rabi še enkrat v MŠ, če je pa v okviru teh 5-ih let pa ne (pa magari, da žena rodi vsako leto). To da plača vem in mi je jasno. Samo sedaj je ta kolega rekel, da MŠ za očete velja samo eno leto??? To mi pa ni jasno in znano.

lukec - Najbrž nisi iz LJ?

No, sej bom ju3 poslala moža tja, da naj gre plačat, pa bom sporočila če so kaj komplicirali. user posted image

Sorry, sem spregledala, da za Lj sprašuješ.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2009 8:35:51   
Mojc
Morda še katera to ve, ali mora očka plačati tudi, če ima mami napovedan CR?
Sicer pa itak ne vem, koliko je on sploh lahko zraven. Najbrž bolj potem, ko mu dojenčka prinesejo....
(se mi mogoče obeta napovedan CR - zaradi istih težav kot prvič)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2009 8:46:13   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Mojc
Morda še katera to ve, ali mora očka plačati tudi, če ima mami napovedan CR?
Sicer pa itak ne vem, koliko je on sploh lahko zraven. Najbrž bolj potem, ko mu dojenčka prinesejo....
(se mi mogoče obeta napovedan CR - zaradi istih težav kot prvič)

Za LJ porodnišnico DA. Imaš pa prav, očka gre s tabo v porodno kjer počaka, tebe odpeljejo v operacijsko, potem pa detece nesejo očkatu v porodno.

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2009 10:15:08   
eternety
Mene pa zanima, če je MŠ obvezna oz. če je lahko partner prisoten pri porodu tudi, če je ne opravi. Kako je to urejeno v MB porodnišnici?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.2.2009 10:50:36   
Najaa
Potrdilo iz MŠ nikjer več ni treba imet. Nama ga že 2 leti nazaj (v Lj P) nihče ni pogledal. Važno je le, da plačaš, čeprav moj tudi plačal ni... Prej se ni spomnil, takrat pa tudi ne in nihče mu ni nič rekel.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.2.2009 12:12:39   
blazka
jasna: seveda če vprašaš ti bodo to povedali, če pa prideš, ko se je porod že začel in poveš, da je drugi, tretji.... otrok, ne bo nihče spraševal očeta, če ima še veljavno MŠ.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.2.2009 12:17:47   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Mene pa zanima, če je MŠ obvezna oz. če je lahko partner prisoten pri porodu tudi, če je ne opravi. Kako je to urejeno v MB porodnišnici?

Pred dobrim letom od naju ni nihče zahteval potrdila, šolo pa sva opravila samo pri prvi user posted image  pred 7-mimi leti. Pa tudi plačat ni bilo potrebnouser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?