|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost trebuha
12.4.2010 13:24:55   
natasarobi
Pozdrav!

Noseča sem 24t in sem se zaenkrat zredila za cca 5,5 kg. Trebuh imam pa za moje pojme 'majhen'. Hlače sicer moram oblečt nosečniške, spodnje perilo imam klasično (ne za nosečnice) in če ravno nisem oblečena v ozka oblačila se sploh ne vidi, da bi bila noseča. No, mogoče se vidi od strani. Sicer drugih težav nimam, brcike čutim skoraj vsak dan in tudi na morfologiji v 20t je bilo vse oK.

Bi rekla, da glede na to, da je za malo več kot pol bi lahko bil večji (pred nosečnostjo imela zelo ploh trebuh) 

Vaše izkušnje oz. kdaj pride obdobje ko trebuh res postane velik?

hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velikost trebuha
12.4.2010 13:32:54   
divans1
Čisto odvisno od posameznice. Poznam kolegico, ki tudi skoraj ni mela nč bušija, ko je šla rodit, pa je blo vse ok. Ni pravila!!! Ti samo uživaj v tem blaženem stanju!!!

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 13:40:27   
hektorina
Natasarobi, glej čisto o.k. je tvoj bušček. Tud sama sem dva meseca pred porodom zgledala dokaj "ravno". Trebuščki so čist različni, tako kot smo različni mi. Glavno je da je detece o.k. Lep preostanek user posted image in lepo cartanje!

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 13:41:17   
hektorina
Upss... mi je dvakrat isto napisalo... pardonuser posted image

< Sporočilo je popravil hektorina -- 12.4.2010 13:42:38 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 13:49:02   
m_o_i
joooj, se prevelik ti bouser posted image
jaz tudi spadam med one z manjsimi, pa mi je se ta "odvec" in v napoto pocasi...mesec in pol pred PDPjem se cisto komot lahko predstavim za noseco-5-mesecev, pa je dete cisto normalno veliko in tezko; tak da -
dokler je na pregledih vse OK, se nic ne obremenjujuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 13:56:28   
romy
joj, bodi vesela, jaz sem 26. tednov pa imam večji trebuh kot kolegica ki je v 39. tednu.

+ 13 kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2010 14:15:10   
slovenka
Jaz sem v prvo imela majhen trebušček, šele v zadnjem mesecu, ko sem bila na porodniški, je postal "normalen". Sem v službi tam v 24. tednu organizirala en velik dogodek, pa se tudi skoraj ni videlo, razen ko se začela jamrat - ma kaj noben ne vidi, da sem noseča? user posted image user posted image   Sedaj v drugo pa je precej večji, ves čas tam enih +6 tednov v primerjavi s prvo nosečnostjo so moje mere...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2010 14:42:27   
tix
:) jaz sem v 27t, trebuh majhen, +5kg, če sedim sploh ne bi rekla da se mi pozna...ah, bo še čas da zrastemo user posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2010 14:43:59   
slovenka
A, seveda. Rodit nobena ne pride taka, da se ji ne bo videlo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2010 17:30:34   
mayci
Jaz sem pridobila le dva kilograma, trebušček pa veeelik user posted image . Zelo odvisno je tudi to, kje otroka nosiš, bolj spredaj ali bolj zadaj... Če je vse ok, se z velikostjo trebuščka nikar ne obremenjuj.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

imena
baby girl 29

katero ime vam je lepše??

taj (25%)

ožbej (19%)

tilen (36%)

maj (21%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!