|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost trebuščkov - že spet ...
3.5.2005 19:12:38   
Minka Pobalinka
Živjo punce !

Siver vem, da je bilo verjetno že miljavženkrat govora o tem, pa vseeno...
Kakšni so kaj vaši trebuščki? Jaz sem na začetku 10 tedna, pa imam trebuh kot v kakšnem 16 ... PA ne vem ali je to od :torta: ali moja :duda: tooolk brzinsko raste :zmeden:? Ali je sploh možno, da se ti že v 10 tednu vidi trebušček? :ups:

LP, M
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.5.2005 20:05:39   
bobek05
Ne sekiraj se, velikost trebušča je EDINA stvar na katero ne moreš vplivati... Pri meni je to dedno - moja mama je imela velika, pa moja teta in moja babica, pa seveda sedaj jaz... Poglej moje slike pa boš videla kakšna sem. Meni se vsaki dan dogaja, da ljudje (tudi popolni neznanci) mislijo, da bom kar jutri rodila, rok pa imam čez 2 meseca.

Aja, pa še to - jaz sem zaradi trebuha v 10t menjala že vso garderobo...

Pa lepo nosečnost ti želim...

:nosecka: v 32t

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2005 20:06:24   
bobek05
Pardon - mislila sem napisat - velikost trebuščka!!! Prehitro tipkam.. :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2005 20:53:18   
teja21
ojla, si ravno taka kot jaz, ki nisem vedla ali sem se tako zredila ali mi je zrastel trebušček.
vedela boš pa sama če si se zredila in to,če si se več kot 3kg in te zelo napenja, ni to otroček, če ne je otroček.

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2005 8:39:52   
Pia67
Živjo!

Jaz imam ravno nasprotno težavo. Trebuha praktično ni, pa sem že v 22. tednu (posteljico imam zadaj, uboga punčka je pripopana na križ). Zadnjič me je sodelavka mal podražila, da sem se pa kar poredila (sami joški so me, če bi pričakovala dvojčka, bi verjela, da sta se premaknila mace višje). Trebuh mi je zrastel za 7 cm, prsni koš zaradi dviga trebušne votline pa za 10. No, pa joški za 12 cm. Kriza. se moram enkrat pofotkat v trebušček, ki sploh ni nosečniški, ampat tak kakor po kakem dobrem nedeljskem kosilcu :zmeden:

Pia

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2005 12:52:27   
wawa
Ohoj punce....malo strokovne razlage...

Včeraj sem bila na NS v 13 tednu in sem prašala dr. Pušenjaka, ki je moj G, kaj hudiča:hudicek: je to, da imajo ene full trebuha ene pa ne...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

No me je pregledal in razložil takole.....vse je odvisno od tega kam se otrok vgnezdi, meni je naprimer rekel da nosim visoko spredaj, kar pomeni da si lahko kar pripišem velik trebuh, in se kar takoj neham obremenjevet.(naj povem da se mi že pošteno pozna, skrivanje ne pride v poštev)

No skratka če pa ženska nosi zadaj se lahko zgodi, da se ji še na koncu ne pozna kaj prida....

Je pa res da je veliko odvisno tudi od pridobljenih kg in nakopičenega maščevja. Čeprav menim da se meni mojih 2kg+ nebi tako poznalo kot se;)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2005 19:16:36   
pi
Minka pobalinka tudi jaz sem se čudila zakaj imam tako velik trebušček in sem potem na Ns izvedela da bosta :duda::duda:.

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2005 19:23:20   
Minka Pobalinka
JOJ ... :sloncek::bravo:

LP, M 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2005 20:10:28   
Janika
V zacetku se trebuh napne, potem pa ostane dolgo tak. Vsaj pri meni je bilo tako, pa se navajena nisi nanj, ne boj se.

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2005 22:55:51   
nogometas
Evo, me je sestra včeri zmerla:
prsi 99cm - 85B pa širok hrbet;)
pas (v višini popka)83cm
boki 93cm.

Trebuh je tak zvečer, zjutri ga skor ni... mi pa paše jeeeeest.... POL MI JE PA SLAAABOOO:(:(:(:(:(, fuj pa čajna salama.

LP;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?