Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 3.5.2005 20:05:39
|
|
|
|
bobek05
|
Ne sekiraj se, velikost trebušča je EDINA stvar na katero ne moreš vplivati... Pri meni je to dedno - moja mama je imela velika, pa moja teta in moja babica, pa seveda sedaj jaz... Poglej moje slike pa boš videla kakšna sem. Meni se vsaki dan dogaja, da ljudje (tudi popolni neznanci) mislijo, da bom kar jutri rodila, rok pa imam čez 2 meseca. Aja, pa še to - jaz sem zaradi trebuha v 10t menjala že vso garderobo... Pa lepo nosečnost ti želim... :nosecka: v 32t
|
|
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 3.5.2005 20:06:24
|
|
|
|
bobek05
|
Pardon - mislila sem napisat - velikost trebuščka!!! Prehitro tipkam.. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 3.5.2005 20:53:18
|
|
|
|
teja21
|
ojla, si ravno taka kot jaz, ki nisem vedla ali sem se tako zredila ali mi je zrastel trebušček. vedela boš pa sama če si se zredila in to,če si se več kot 3kg in te zelo napenja, ni to otroček, če ne je otroček.
|
|
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 4.5.2005 8:39:52
|
|
|
|
Pia67
|
Živjo! Jaz imam ravno nasprotno težavo. Trebuha praktično ni, pa sem že v 22. tednu (posteljico imam zadaj, uboga punčka je pripopana na križ). Zadnjič me je sodelavka mal podražila, da sem se pa kar poredila (sami joški so me, če bi pričakovala dvojčka, bi verjela, da sta se premaknila mace višje). Trebuh mi je zrastel za 7 cm, prsni koš zaradi dviga trebušne votline pa za 10. No, pa joški za 12 cm. Kriza. se moram enkrat pofotkat v trebušček, ki sploh ni nosečniški, ampat tak kakor po kakem dobrem nedeljskem kosilcu :zmeden: Pia
|
|
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 4.5.2005 12:52:27
|
|
|
|
wawa
|
Ohoj punce....malo strokovne razlage... Včeraj sem bila na NS v 13 tednu in sem prašala dr. Pušenjaka, ki je moj G, kaj hudiča:hudicek: je to, da imajo ene full trebuha ene pa ne...:zmeden2::zmeden2::zmeden2: No me je pregledal in razložil takole.....vse je odvisno od tega kam se otrok vgnezdi, meni je naprimer rekel da nosim visoko spredaj, kar pomeni da si lahko kar pripišem velik trebuh, in se kar takoj neham obremenjevet.(naj povem da se mi že pošteno pozna, skrivanje ne pride v poštev) No skratka če pa ženska nosi zadaj se lahko zgodi, da se ji še na koncu ne pozna kaj prida.... Je pa res da je veliko odvisno tudi od pridobljenih kg in nakopičenega maščevja. Čeprav menim da se meni mojih 2kg+ nebi tako poznalo kot se;) LP
|
|
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 4.5.2005 19:16:36
|
|
|
|
pi
|
Minka pobalinka tudi jaz sem se čudila zakaj imam tako velik trebušček in sem potem na Ns izvedela da bosta :duda::duda:.
|
|
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 4.5.2005 19:23:20
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
JOJ ... :sloncek::bravo: LP, M 9nebesa
|
|
|
|
Velikost trebuščkov - že spet ... 4.5.2005 20:10:28
|
|
|
|
Janika
|
V zacetku se trebuh napne, potem pa ostane dolgo tak. Vsaj pri meni je bilo tako, pa se navajena nisi nanj, ne boj se.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?