|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost plenic za novorojenčka!
20.12.2004 12:10:02   
Lu
Ojla!

Nameravam kupiti Pamperske. Zdaj pa ne vem. Ali naj kupim 1 ali 2??? Kakšne so vaše izkušnje???

lp Lu in :duda:
31t 6/7:love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.12.2004 12:13:06   
Anonimen
Ja čisto odvisno, kako velik bo tvoj :duda:, lahko pa počakaš in ti potem v času ko boš v porodnišnici kupijo pleničke, recimo jaz sem kupila ene 1 in ene 2, ker pa je bila :duda: majhna in drobna so prišle še kar nekaj časa v poštev 1...

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2004 12:13:16   
tinka-pepa
Na žačetku smo imeli 1 2-5kg(en zavoj) potem pa 2.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2004 12:16:18   
dory
Mi smo imel kar nekaj paketov newborn...ni pa pametno pri plenicah delat zaloge...kupi par paketkov,ce bi bo zmanjkalo in bos presodila,da se ni cas za st.2 bos dokupila naknadno...

Jaz sem bla dolg casa na newborn...so ble pa se te 5x prevelike in so ble Maju skor do vratu :)...no pri dveh mesecih sem presla na st.2 in kaj hitro smo bli pol na st.3...danes pri osmih mesecih smo ze na st.5...kar ne dojemam kako raste mali piki :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2004 12:20:15   
Lunca1
Moja je stara 11 dni in uporabljamo new born (trenutno drug paket). je bila pa Pina pri rojstvu dolga 49 cm in težka 2920g.

Lp Lunca

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2004 14:12:24   
Anonimen
Najbolje, da kupiš en paket enke, tu ne moreš faliti, potem boš pa videla, kako dalje.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2004 14:56:49   
KIRA
pampers newborn - pa samo en paket, ker tako hitro rasejo naši :duda:. pol boš pa videla, če bo treba večje..
LP

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2004 15:33:21   
Pikabu
Mi smo pa takoj štartali z 2. Je bila pa ob rojstvu težka 3330, pa so bile čisto v redu.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2004 16:53:06   
Gina
Če kupiš za 3-6kg skoraj ne moreš falit. Če bo manjši, lahko še vedno kupiš manjše, če bo imel 4 kg, pa mu 2-5kg ne bodo prav. Te oznake s kg niso vedno točne, ne držijo do zgornje navedene meje.LP

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2004 17:41:51   
puri
En paket kumot kupiš 1,sigurno mu bodo prav,potem boš pa že videla,če bi imel mogoče lahko večje!

lp:metulj:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2004 19:05:58   
Pia73
Naš je bil težek 3.820 ob rojstvu, pa smo kar nekaj paketov new born planic uporabili.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2004 21:55:56   
Blink1
Jaz sem uporabljala Fixies 1, ki imajo izrezano spredaj za popek.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2004 23:02:03   
Limona
Pozdravljena!

Mislim, da je najboljše, da počakaš in ko rodiš ti jih naj nekdo prinese, tako sem naredila jaz saj je bila moja pikica mala in je boljše,da si ne delaš zalog. Moja sestrična si je in ji niso prišle v poštev, ker so bile premale sicer pa sva potem midve z mojo :duda: prišle vredu skozi, ker sva jih dobile midve :)!
Moja izkušnja:)
Lp
Limona in :duda: Lin
Lepo nosečnost še naprej:rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2004 21:08:29   
kepica
Naš Nejc je bil ob rojstvu težek 3380g in velik 52 cm pa sem porabila kar nekaj zavojev Pampersk newborn.Sicer so mu ble tudi št.2 prav,ampak meni se je 1. zdela veliko boljša,ker se fino prilega tisti majhni ritki.Sem pa imela doma na zalogi en paket št.1 in en paket št.2.Za vsak slučaj.

lp
Kepica

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?