|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost od 6-7tedna
15.10.2005 18:47:43   
Nataša31
Ojla punce!
Sem bila na prvem pregledu, sicer prej kot sem bila naročena ker sem staknila gliviceuser posted image  Ampak smo pogledali pikico. Velika je 10mm, pri okoli 6t in 6dni. Ker ni bil moj G, pa se zelo redkobeseden je, je samo rekel velik 1 plod 10mm, živ plod, pa sem ze morala z mize. Tako, da mi prosim povejte ce je vse OK, da ne cakam do srede, ko imam 'ta pravi' UZ pregled.
Hvala vam
Pozdravcek
Taška
7.TEDENuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velikost od 6-7tedna
15.10.2005 19:06:18   
Katjusa
pomoje je vse OK jst sem bla na prvem pregledu pri 7t in 5d pa je bil plodek velik 15mm.
Pomiri se pa uzivaj nosecnost!

LP Katja

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2005 19:10:33   
Ro-La
Pri 7 tednih velikost 17mm- pri nas

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2005 19:28:47   
sazi
Moj je bil pri 6 tednih velik 7mm.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2005 15:47:36   
Eviii
mi smo bli pr osmih tednih veliki 2 cm...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 13:17:04   
dory
Moj je bil pri 6 tednih velik 9mm...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2005 13:23:44   
Katie1
Ne skrbi! Pravzaprav začenja skrbet mene, ko berem, kake velikane imate. user posted image  Naš je bil pri 6 tednih in 6 dneh (torej natanko toliko, kot si bila noseča ti) velik 6 mm. Je bilo pa prejšnji teden na NS vse super, velik je bil 61 mm (pri 12t 4d), kar naj bi bilo točno povprečje za to starost.

Je pa super, da si videla pikico! zdaj se lahko sprostiš in uživaš.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......