|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost Promodovih oblacil
22.9.2008 21:56:15   
Ribica **
A je njihova 34 dejansko 34 ali so velike številke? Zanima me predvsem za krila oz hlače. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velikost Promodovih oblacil
22.9.2008 21:57:27   
pikecpokec
Velike številke. Meni so redkokatere hlače prav, tko da tebi sigurno ne bojo, ker te je (sodeč po slikah) še manj skupi kot mene

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2008 22:01:27   
Ribica **
Ma ne no user posted image   Sta mi dve krili ful vsec, ker rabim nekaj za na eno poroko user posted image Pa ni nikjer nic pametnega po trgovinah. 

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2008 8:44:21   
Jančika_
Piki, a velike se ti zdijo? Meni se zdijo manjše kot H&M. Tam mi je ponavadi 34 preveliko, imam pa eno Promodovo kiklo 36 in ene hlače 34.

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2008 8:58:56   
tins
Promod je zame zakoooon!!

Hlače so mi še bolj ulite kot Mangotova 34-tka, pa še dolžina je genau user posted image .

Sem ful suha in nizka in nobena 34 mi ni ulita, vedno je nekaj... Promodove hlače pa res-majka- ne kupim več drugihuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2008 9:16:08   
pikecpokec
Še vse kar sem probala, mi je nekam čudno stalo. Edino...čaki, eno kiklo mam pa res od tam, pa mi je prav. Sam to zato ker se še nisem uspela znebit unega šlaufeka okrog trebuha user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2008 9:53:46   
Mijavček
Mam dve kikli in dve obelkici od tam... številko 36, tako kot večino ostalih cunj, nekaj jih imam še 34. jaz bi rekla, da so prej malo manjše, kot večje... sam to je od geštela odvisno....
Za hlače pa ne vem... meni itak nobene hlače na svetu ne stojijouser posted image  (še sreča da mam kokertok noge OK, da jih lahko pokažem) 

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 23.9.2008 9:55:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 9:59:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2008 10:00:25   
BarbaraE
Pa kje je ta Promod?? Se vidi, da sem ven iz shopinga. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2008 10:03:19   
aprilčica07
Tudi jst še nisem čula za Promod, je verjetno samo v večjih mestih, tle okoli nas ga zihr ni, če ne bi vedlauser posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2008 10:03:39   
Mijavček
Si pa res ven iz šopingauser posted image  ... jaz vem za LJ; City park, Mercator center Šiška in Supernova Rudnik. So pa ziher tud kje drugje po slo.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.9.2008 11:04:23   
zmajči25
V katerem Promodu pa imajo večjo izbiro hlač? So vse trgovine v LJ enako velike in enako založene?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.9.2008 12:53:19   
Ribica **
Aha, potem je se upanje, torej grem probat user posted image  Promod v Supernovi na Rudniku zadnjic vem, da ni imel niti enega krila stevilka 34 user posted image  Kje imajo pa najboljso izbiro, se mi pa ne sanja, ker sem bila zadnjic prvic v trgovini dlje kot 2 minuti, ko si je mami kupovala eno krilo.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.9.2008 12:59:06   
BarbaraE
No, evo, pa sem bila v petek v Supernovi, ker sem se s kolegico po dolgem času dobila na kavici in je potem ta kavica trajala do trenutka, ko se mi je pa že v vrtec mudilo. Bom očitno morala kdaj dopust vzet za ornk šoping. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.9.2008 21:26:02   
Ribica **
Informacije iz prve roke oz. Promodove trgovine - v Sloveniji nimajo SPLOH stevilke 34, razen ce jim kaj posljejo po nesreci, ker so gospodje iz Francije ugotovili, da pa je v slo ciljna skupina od 36 do 44 in se lahko majhne in suhe mecemo po trepalnicah ali pa placamo 18€ postnine prek spleta - seveda vracilo ali zamenjava ni mozna, ker splet nima veze z dejansko prodajalno Promoda. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.9.2008 21:30:40   
Jančika_
Ribica, meni so dejansko zrihtali 34 kavbojke (jih ni bilo v trgovini, pa so mi jih od nekod dobili). In tudi eno majico imam 34 od njih. Potem so se to zdaj zadnje čase spomnili, spomladi še ni bilo tako.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.9.2008 21:31:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.9.2008 21:35:11   
Ribica **
Ja, sem vprasala, ce lahko narocijo, pa je rekla, da ne. user posted image Da ne morejo in konec, da mi pac preostane internet in tujina. Nad 60€ je sicer postnina zastonj, ampak ze krilo je 45€ in mi res ni poceni, da bi nekaj na blef narocevala. Moram preverit, ce je res v Italiji na voljo 34, da gremo v Trst. V Beljaku niti ne vem, ce je Promod. Saj 36 mi ni zgledala posebno velika, samo bi mi bila 300% prevelika.

Majico so pa tudi tukaj imeli eno 34, ampak kril cudezno ni, niti po pomoti.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.9.2008 7:49:30   
pikecpokec
 Točno! Zdej sem se pa spomnla: tista št. 34, ki piše na listku, je baje nemška (al francoska user posted image ) številka. To pomeni da ustreza naši 36. Ja, tko mi je enkrat njihova prodajalka razlagala. In naše 34 sploh nimajo. Tko da, Jančika, ti si očitno mela blazno srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
24.9.2008 8:40:58   
tiktak
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Točno! Zdej sem se pa spomnla: tista št. 34, ki piše na listku, je baje nemška (al francoska user posted image ) številka. To pomeni da ustreza naši 36. Ja, tko mi je enkrat njihova prodajalka razlagala. In naše 34 sploh nimajo. Tko da, Jančika, ti si očitno mela blazno srečo.

ja, imajo nemško 34. ta je meni prav, pa nisem glih ne vem kako suha. sem bila včeraj v promodu. drugače pa je na etiketi od majčke še oznaka S (italijanska št.) oz. 1 (francoska št.). So imeli pa tud standardne francoske oznake in je francoska št.  36 ustrezala nemški 34; če so imeli pa francoske (naše) 34 se pa ne spomnim, mislim da ne, ampak ne me držat za besedo. V primerjavi s H&M bi pa rekla da so podobne oz. malo manjše št.

Neposredna povezava do sporočila: 19
24.9.2008 8:45:58   
Pupsika
Promod ima vsaj zame, čisto prav velike številke. Jst pri njih kupujem 36 ali 38.

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?