|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost šišice...
24.1.2007 21:21:40   
HuAnita
Vem, da se hecno bere naslov, ampak včeraj sem previjala 2 leti staro hči od prijateljice, pa mi je bilo ful smešno, ker je imela šišico ožjo, pa ful ' odprto' - se je še vse videlo (ščegetavšek, pa to...), medtem ko se moji 3m starejši prinčepiseki to ne vidi, torej ji velike sramne ustnice prekrivajo vse, pa še ful debelješe ima...
Sva potem s frendico celo debato razviliuser posted image user posted image user posted image user posted image
A so tudi spolovila otročkov tako različna kot so deca sama?user posted image  Ker pri odraslih ženskah, vsaj kolikos sem videlauser posted image , takih razlik ni...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velikost šišice...
24.1.2007 22:03:32   
spacey
Joj HuAnita, ti ga pa pihneš, veš. user posted image Nič mi ni bilo jasno v naslovu. Ja, imamo (fan)tička doma. user posted image

Jaz vem samo, da se lulčki fantkov znajo kar razlikovati (govorim za tiste, ki sem jih uspela videti - od frendice sin, pa od sestrične sin) .. torej zakaj se ne bi tudi šišice deklic razlikovale. Po mojem no.

Pa tvoja prinčipesa "prehiteva" za 3 mesece, torej lahko hčerka od frendice še vse nadoknadi. user posted image user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 22:06:28   
til
user posted image  si me kar mal nasmejala. Ampak kar se tiče spolovil pri otrokih imam tudi jaz kolegico in obe imava sina. Ko sem jaz našga poleti previjala ni mogla verjet kako ima naš velika jajčka user posted image  pri njenem je tako kot da jih sploh nima, moreš res dobr pogledat da jih paziš. No itak sva potem padli v debato in sem ji pač povedala, da naš že zdaj zbira municijo za potomceuser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2007 23:17:31   
lelaval

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ka se tiče odraslih šišic - ti bo najbolje odgovoril kak moški (ampak mislim, da bi rekel, da se razlikujejo), kar pa se tiče otroških - od punčk - pa pediater. Sama imam 2 hčerki, a če bi hotela iskat razliko, dvomim, da bi jo našla, ker je med njima 8 let razlike. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 12:18:22   
srki
Hm, meni se pa zdi, da tudi ženske nimamo vseh enakih.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2007 12:22:39   
nejcko
Ojej, kakšna debatauser posted image

Ja, naturlih, da se šišice razlikujejo, pa lulčki tudi, pa kasneje zizike in rite, pa boki, pa roke, noge, obraz ...user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2007 15:48:47   
Pupica
Hudouser posted image user posted image user posted image
Ej ne vem ti odgovort, ker mamo fanta pa punco, tko da ne morem primerjat.user posted image
Glih ne vem kolk tujih otrok pa nisem previjalauser posted image user posted image user posted image
ampak pomoje,da se razlikujejo. Kar rokice poglej,jaz to najprej opazim pri otročkih. Pa palček!Tu je šele razlika.Tako, da možno, da tut morjo bit razlike pr šiškah, pa lulčkahuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2007 15:52:49   
Anonimen
Zdaj vsaj vem kaj je to šišica.Po naslovu sem sklepala,da je to nekaj v zvezi z vozičkom,tista strehca.user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2007 21:15:16   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image
Strešica nad vozičkom!!!! Umiram od smeha!
A potem bo naša prav ornk šiškasta, od frendice pa ne ravnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?