Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Veliki mandlji, oteženo dihanje 7.1.2010 12:17:46
|
|
|
|
Teja29
|
Naš 3 letnik ima že od enega leta zelo velike mandlje. Odkar je od 1. leta v vrtcu ima stalno viroze, velikokrat rdeče mandlje, vendar nikoli gnojne ali grde. Ko je imel aprila adenovirozo je imel 6 dni 40 vročine, ogromne mandlje, čisto zabasan nos in takrat je prvič ponoči zelo težko dihal. Trajalo je par dni potem pa se je uredilo. Od sredine decembra pa opažam, da ponoči zelo smrči in včasih oteženo diha. To se dogaja ko spi 1 uro, potem pa se nekako umiri, vendar naprej diha skozi usta. Čez dan pa vedno diha skozi nos. Težave so res samo ponoči. A imate tudi pri vas take težave in kako otroku pomagate? Naročili smo se na ORL, vendar se bojim, da bomo morali na operacijo. Baje da odstranitev mandljev ni prav lahka stvar in da so otroci zelo ubogi. Zanimajo me vaše konkretne izkušnje. A se potem, ko je starejši zadeva kaj umiri in se mandlji zmanjšajo?
|
|
|
|
RE: Veliki mandlji, oteženo dihanje 7.1.2010 12:37:41
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Mi smo ravno pred novim letom bili na pregledu. Je pa sin star 3,5 let in je zdravnik priporočal operacijo. Dal mu je sicer neke kapljice za nos, ampak je rekel, da bo le operacija trajno rešila težavo. Mi smo pravzaprav na pregled šli zato, ker smo mislili, da je kaj narobe z ušesi. Mali slabše sliši, včasih skoraj nič, težko diha skozi nos in temu posledično je tudi prehlad bolj pogost. Ne vem, jaz sem se odločila ZA operacijo, ker naj bi to bil danes že nezahteven poseg in otrok tudi še isti dan lahko gre domov. Bi mi bilo hudo, če bi zaradi mojega straha pred operacijo bil večkrat bolan in če bi se mu sluh še bolj poslabšal.
|
|
RE: Veliki mandlji, oteženo dihanje 7.1.2010 14:05:51
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja29 Naš 3 letnik ima že od enega leta zelo velike mandlje. Odkar je od 1. leta v vrtcu ima stalno viroze, velikokrat rdeče mandlje, vendar nikoli gnojne ali grde. Ko je imel aprila adenovirozo je imel 6 dni 40 vročine, ogromne mandlje, čisto zabasan nos in takrat je prvič ponoči zelo težko dihal. Trajalo je par dni potem pa se je uredilo. Od sredine decembra pa opažam, da ponoči zelo smrči in včasih oteženo diha. To se dogaja ko spi 1 uro, potem pa se nekako umiri, vendar naprej diha skozi usta. Čez dan pa vedno diha skozi nos. Težave so res samo ponoči. A imate tudi pri vas take težave in kako otroku pomagate? Naročili smo se na ORL, vendar se bojim, da bomo morali na operacijo. Baje da odstranitev mandljev ni prav lahka stvar in da so otroci zelo ubogi. Zanimajo me vaše konkretne izkušnje. A se potem, ko je starejši zadeva kaj umiri in se mandlji zmanjšajo? mislim,da so z velikimi mandlji in oteškočenim dihanjem ter posledično čist hin zaradi viroz,mamice pa non stop doma,BOLJ BOGI KOT PO OPERACIJI!!! DAJ MALO PREBERI IN RAZMISLI!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.