Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 9:42:21
|
|
|
|
Lunca1
|
|
|
|
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 9:49:29
|
|
|
|
misa4
|
pameten fant
|
|
|
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 10:14:35
|
|
|
|
tralala
|
Zdaj si me pa ful nasmejala. Si prav predstavljam prizor, saj imam na zadnjih sedežih podobno situacijo: dvoletnik in 4.5 let. In nekateri se sprašujejo, zakaj imamo otroke....cel smeh je z njimi!
|
|
|
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 10:51:20
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
to pa so prave debate naših najmlajših ja
|
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 13:43:42
|
|
|
|
Luni
|
Faci mali. Ja, itak, verjetno po očiju in mamici. Se spomnim naše tamale nedolgo tega nazaj: TV-ja ni imela nič kaj dosti zamar (no, danes se je to spremenilo, Telebajski in Nodi se izmenjujeta non-stop). Pa je bil na programu en film, v katerem so igrali temnopolti. In naša dvoletnica gleda TV nepremično, da sva se z mojim parkrat spogledala. Pa po parih minutah vsa navdušena reče: Mami, lej, kakan je! Ja, tako da veste, ZDA imajo simpatičnega kakanega predsednika
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 13:48:07
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, ta s črnci je dobra Naš maxi še ni imel štiri leta, ko smo po smučariji sedeli na čaju, pri sosednji mizi pa fantje - bordarji - med njimi en temnopolt. Mali ga je nepremično oprazoval in ko je fant to opazil, mu da roko in ga vpraša kako mu je ime. Naš škrat pa ni uspel niti odgovoriti, ker si je ogledoval svojo rokico. Potem pa komentiral: "Zakaj pa rok nimaš umazanih?"
|
|
|
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 14:37:49
|
|
|
|
Luni
|
simpatikus mali. Ja, saj je res: zakaj pa dlani nimajo črnih? Ves črn, dlani in podplati pa beli Kako dobro otroci opazujejo! Le zakaj, ko odrastejo, izgubijo/mo ta talent?
|
RE: Velike modrosti mali glavic 5.2.2009 15:15:35
|
|
|
|
mateyka
|
haha, Maxi isto razmišlja kot jaz
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?