Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 13:16:10
|
|
|
|
bori2
|
ravno včeraj sem nabavla ZELO lepe v Tušu. Sem bila prav presenečena in niso bile ravno v planu,...
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 13:26:57
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ne vem, ce ti bo moj odgovor kaj pomagal ampak Esprit je imel zadnja leta poleti vedno akcijo ( vem za net, ta trgovine nisem zihr), ko si poleti kaj kupil si zraven dobil eno res veliko mocno roza, ki gre na vijola ze, z napisom Esprit. Res velika in kvalitetna.
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 14:19:05
|
|
|
|
Paštetka
|
TE v Hoferju so premajhne. JAz bi kakšno vsaj 120 x 180 cm KAšne so pa te v Tušu?
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.6.2012 14:22:31 >
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 16:15:15
|
|
|
|
LuLu
|
Kaj pa na morju, če greš tja? Tam so stojnice z brisačami, marsikje sem videla prav velike. Kaka pa je cena, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 16:37:30
|
|
|
|
Colt
|
Hja odvisno...na kater planet pa misliš it štopat?
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2012 18:10:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 18:29:43
|
|
|
|
Colt
|
Metulj, Zdravo Krasno. Pa še četrtek je jutri...krasen dan za štart... Metulj...tista vlačuga je iz planeta Erotikon 6 če me spomin ne vara...
< Sporočilo je popravil Colt -- 27.6.2012 18:32:23 >
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2012 19:08:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 19:22:47
|
|
|
|
Colt
|
Skoraj dvomim da lahko ''Štoparju, vseh 5 delov''....lahko karkoli konkurira...
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 19:39:58
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Skoraj dvomim da lahko ''Štoparju, vseh 5 delov''....lahko karkoli konkurira... Koltić, si nabruso vile, da lahko končno zapojemo ono našo udarničko... http://www.youtube.com/watch?v=k2W4-0qUdHY&feature=related Btw, Majkl Džekson je tukaj največji car!!! Bog da mu dušu prosti.
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 19:42:03
|
|
|
|
Colt
|
Bakfark, jaz bi rajš kakšno drugo ''udarničko''...ampak sem na napačnem forumu
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 19:51:00
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka TE v Hoferju so premajhne. JAz bi kakšno vsaj 120 x 180 cm KAšne so pa te v Tušu? Jaz sem jih lani kupila v Avstriji v Kiki.....v Kiki, ne v Kiku......
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 19:53:23
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Bakfark, jaz bi rajš kakšno drugo ''udarničko''...ampak sem na napačnem forumu Samo ožeži, BTK... http://www.youtube.com/watch?v=goBPIQElv0U
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 27.6.2012 20:21:19
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka TE v Hoferju so premajhne. JAz bi kakšno vsaj 120 x 180 cm KAšne so pa te v Tušu? Jaz imam kar tele - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40116386/ za vso družino, trenutno jih imam 6, pa tista najstarejša (5let) je še vedno mehka, pa res čisto malo zbledijo na soncu (na pram ostalim je to nič). Pred časom sem vzela dve Svilanitovi, tisti res taveliki, mislim da res 180x120, pa postanejo take tršate čez kak dan na morju - pa sploh so nepraktične, razen za pogrnit preko kakšne podloge. Tiste Ikeine so mi super velike, ravno prav. Nasploh pa ne kupim več niti ene Svilanitove zadeve, ker so njihove brisače manj trpežne od Ikeinih, sploh pa predrage . Tisti v Tušu so pa tanke, čeprav so lutšne (sem jih videla) - ne maram tankih brisač (zato moj otrok (totalni revež ) nima teh tematskih brisač, ker so pretanke. Zame mora biti brisača mehka, da se zadekaš vanjo. Ko v reklami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2012 7:35:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 29.6.2012 8:24:27
|
|
|
|
bori2
|
Zdravo- glede brisač - 120*180 so v Tušu mere tavelikih, so debele in res pisane, cena je 15,99 EUR. Imajo pa tudi malo manjše - 80*160, mislim da so, ki so po 7,99 EUR in te so pa res tanke. Imamo tudi mi Ikejine in so res velike in debele, žal pa sem takrat vzela svetlo modro-rumeno in zeleno-oranžno kombinirane in so takoj cele zamazane - bose noge, krofi, sladoled,... Te tuševo bodo sicer iste usrane - samo videt ne bo toliko,...
< Sporočilo je popravil bori2 -- 29.6.2012 8:28:34 >
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 29.6.2012 11:36:01
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Jest sem eno leto ko sem iskala veliko brisačo to se pravi da so 3 na njej komot kupila kr v trgovini z blagom črtast malo debelejši frutir ga zarobila in evo .Vem da je moja pa še ukrast mi jo nihče ne more in jo imamo že kr nekaj let.
|
|
|
|
RE: Velike kopalne brisače - Kje? 29.6.2012 15:39:15
|
|
|
|
Nina00
|
Zelo veliko "družinsko" brisačo sem kupila lani v Hoferju. So nam jo ukradli. In sem letos res pozorno spremljala akcije in Paštetka, na žalost si jo res spregledala. Mislim, da je bila enkrat maja. Drugje pa tako velikih nisem zasledila - je pa res, da nisem prav aktivno iskala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?