Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Velik razmak med hranjenejem-ali je to normalno? 21.10.2005 7:35:19
|
|
|
|
simona2
|
Ojla, moja en mesec in pol stara sončica zadnje časa zelo štrajka pri hrani in se noče dojiti. Včeraj zvečer sem jo nazadnje podojila ob 7 zvečer, zaspala je ob 9-ih, nato pa sem jo dobesedno posilila, d je jedla nekaj malega ob pol štirih zjutraj, sedaj pa še vedno spi. Ali je to normalno za tako majhnega dojenčka? KO pa je sesa največ 5-10 minut intenzivno pol pa je konec, če jo pa malo hočem posilit pa joče kot zmešana. V zadnjih desetih dneh je pridobila samo 280g, prej pa v enem mesecu 1300. Kaj menite? Aja pa ful ful kašla, pa sva bile pri pediatrinji že dvakrta pa pravi, da ni nič, čeprav je meni to zelo čudno.
|
|
RE: Velik razmak med hranjenejem-ali je to no... 21.10.2005 7:43:16
|
|
|
|
StBarbara
|
vprašaj pediatra da boš mirna, ampak lahko, da je deklica zmatrana...mali otroci veliko počivajo_tudi naš je ,ko je bil tako majhen veliko spal in skoraj nič jedel ampak jaz ga nisem budila...naj spi. Ti povem, da pri nas ni dolgo trajalo to spanje_zdaj bi biu pa ponoči rad vsake 2 uri na joški vso srečo
|
|
|
|
RE: Velik razmak med hranjenejem-ali je to no... 21.10.2005 7:50:05
|
|
|
|
ZARA
|
Simona, očitno je mala zaspanka...Zara je meni pri 5 tednih prespala vso noč (18 - 7,8ih ) in tako je še danes...nikol je pa nisem zbujala in silila...tud čez dan je spala po 3-4 ali več ur v kosu, tako da je jedla 4-5x na dan... Če pa sumiš na je kaj drugega, jo pa odpelji nazaj k zdravniku... lpk
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?