|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vegetarijanstvo
12.5.2009 8:44:34   
Anonimen
Zanima me, kakšne izkušnje imate z zanositvijo tiste, ki ste že vsaj 10 let vegetarijanke.
Ste takoj zanosile, problemi z zanositvijo, ...?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:17:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vegetarijanstvo
12.5.2009 9:18:31   
Anonimen
jaz nisem imela problemov zanosit (sem takoj 2 mesec)! Sem pa sedaj na začetku nosečnosti in moram povedat, da mi je meso začelo dišati user posted image  tako da ga sigurno vsaj 1x na teden jem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2009 12:26:49   
giotti
17 let že ne jem mesa, prvič zanosila praktično takoj, drugič v devetem krogu. Imajo pa vegetarijanci več punč kot fantkov, pa ne vem zakaj user posted image
Seveda ne vpliva vegetarijanstvo na možnost zanositve (potem bi v Indiji pravi hindujci že zdavnaj izumrli), seveda pa vpliva prehrana na splošno in snovi, ki jih dajemo vase. Predlagam jesti samo biološko pridelano zelenjavo in sadje, vsa žita v polnozrnati obliki, veliko stročnic, oreščkov, hladno stiskana olja, čim manj pražene in pretirano slane in mrzle hrane ter čim manj sladkarij.

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 14:09:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2009 14:25:44   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

madonca, pol sm pa jz nekje zeznila stvar, mamo 2 deca...

user posted image Ene najmanj 15 prijateljev, parov vegetarijancev z otroki, imajo skoraj vsi samo deklice user posted image Tako da to je moja izredno ozka statistika v krogu, v katerem se gibljem user posted image Tudi meni se dozdeva, da nosim fantka, bomo videli, mogoče že danes.

Aja, pa še to, če ješ veliko rib, imaš menda večjo možnost za fantka, ne zezam, to sem pa res nekje prebrala. Mogoče še najdem link. Samo jaz govorim o dejanskih vegetarijacnih, ki ne jejo nobenih živali.

< Sporočilo je popravil giotti -- 12.5.2009 14:27:11 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2009 7:28:16   
Anonimen
No fajn, potem bodo pa punčke user posted image , ko mi bo enkrat uspelo zanosit!
Hvala za odgovore!

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2009 12:12:17   
giotti
Jaz pa nosim fantka, so včeraj povedal user posted image Bom porušila hudo statistiko, ki vleče na punce, pri mojih prijateljih. Bo imel ful izbire pri puncah vegetarijankah potem, ko ga bodo enkrat začele zanimati user posted image Anonimna, naj rata čimprej user posted image Pa res jejta oba čimveč oreščkov, ki so najbolj bogati z vsemi vitamini in minerali!!!

< Sporočilo je popravil giotti -- 13.5.2009 12:13:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2009 12:14:27   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Jaz pa nosim fantka, so včeraj povedal user posted image Bom porušila hudo statistiko, ki vleče na punce, pri mojih prijateljih. Bo imel ful izbire pri puncah vegetarijankah potem, ko ga bodo enkrat začele zanimati user posted image Anonimna, naj rata čimprej user posted image Pa res jejta oba čimveč oreščkov, ki so najbolj bogati z vsemi vitamini in minerali!!!

giottika, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si le imela prav user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2009 12:16:23   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30
giottika, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si le imela prav user posted image

itaq, mama najbolj ve user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2009 12:50:07   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Jaz pa nosim fantka, so včeraj povedal user posted image Bom porušila hudo statistiko, ki vleče na punce, pri mojih prijateljih. Bo imel ful izbire pri puncah vegetarijankah potem, ko ga bodo enkrat začele zanimati user posted image

giotti draga moja, kako lepo user posted image   user posted image   user posted image , sem tako vesela zate. Sedaj so prvi 3 meseci že za teboj, čas je, da začneš uživati v nosečnosti.
Še enkrat čestitke za fantka, pa seveda bodočemu očku tudi user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2009 13:50:41   
aqua77
Draga giotti čestitke za lulčka!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2009 14:11:59   
giotti
Ma, kje ste se ve napopale? Mar bi napisale kakšen dober vegetarijanski recept za tiste, ki nimamo apetita v nosečnosti user posted image Ta je težka, ne?

Punce, iskreno HVALA, itak smo na zvezi, kajne?

S* sicer noče povedat, če pride na kavo, ampak tebe, čudežna vodena deklica pa spoznam very soon, kajne? Preko moje tajne mednarodne agentke user posted image

Zdaj pa se smemo tule pogovarjat samo še o zelenjavi in sadju user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?