|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno slabše spimo
27.1.2007 22:00:02   
ana b
Ja, čisto zares. Starejši kot je slabše je ponoči. Poleti je že prespal celo nič, pa se je potem spet začel prebujat 1x, zadnja 2 dni pa ponovno 2x. Je pa star 2,5 let.  Zadeva izgleda približno tako: spati gre običajno do osmih, običajno se je zbujal od 2-4, rekel mleka, sem mu dala flašo in smo spali naprej. Sedaj pa akcija ob 1h, pa spet ob 4h, ob 6h se pa že itak za vstat zbudi (pa še to kadar spi dolgo). Se odločam o tem, da mu ne bi dajala mleka, kar pa za sabo povleče drug nerešljiv problem in to je beljakovinski dodatek, katerega mora nujno uživati. Zadeva je blazno zanič, smrdi po amoniaku in greni. Polovico dnevne doze dobi v večernem in drugo polovico v nočnem mleku. Kako naj to spravim v njega, če mu ukinem eno flašo? Mešanje z drugo hrano ne pride v poštev, ker zelo spremeni okus, mali pa je že sicer precej neješč. V takem tempu, bom kmalu zrela za psihiatra. seveda on razliko v spanju prinese not, takrat ko jaz švicam v službi in potem se vse zopet ponovi.

Ideje na plan!
Malo na dolgo napisano, pa upam, da razumljivo.
Mirno noč, se pa bojim, da moja ne bo.

< Sporočilo je popravil primoza -- 27.1.2007 22:08:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vedno slabše spimo
27.1.2007 22:04:04   
Anonimen
ojla!

jaz bi mu enkrat pač dala mleko, dalje pa pol čaj oz vodo. mojo sem zdej kr strenirala :) ene par dni že spi pa nič ne hvalim samo informiram :) je pa prve 2 dni blo tulenja in s tem vsi štirje pokonci, ampak spimo zdaj vsi. user posted image

< Sporočilo je popravil primoza -- 27.1.2007 22:08:07 >

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.