|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno manj boleče prsi
26.1.2009 7:57:46   
Anuša*
Živjo sotrpinke!

Zanima me, če je katera že imela podobno izkušnjo. Dojke me namreč kakšnih deset do teden dni pred (ne)pričakovano user posted image močno bolijo in so napete, takšne so nekaj dni in jaz se že razveselim, dobim upanje, potem pa me nekaj dni pred (ne)pričakovano user posted image vedno manj bolijo, nato se vlije. user posted image Tudi ta mesec je podobno, ravno danes me prsi skoraj ne bolijo več, user posted image pa ne pričakujem do 30. 1.

Saj vem, da upanja zame skoraj več ni, a sem tako žalostna, ker se z dragim že dolgo trudiva, da vas vseeno sprašujem, če ima katera slučajno podobno izkušnjo in je na koncu kljub vedno manj bolečim dojkam postala srečka nosečka user posted image ?

Držim pesti za vse nas in vam želim prijeten začetek tedna! user posted image

Anuša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vedno manj boleče prsi
26.1.2009 8:03:49   
ursa30
lahko, da je imela katera podobne izkušnje, vendar to še nič ne pomeni, da bo pri tebi enako.
mene včasih bolijo pred user posted image , včasih pa čisto nič...na koncu se pa vedno vlije..

ni druge, kot da počakaš na izostanek user posted image  in nato narediš test.

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2009 8:20:58   
glen
Svetujem ti,da se sprostiš in prenehaš gledati kakšne znake imaš in kakšne ne.
Vem da je težko,samo s tem si ne boš čisto nič pomagala.
Mene so zmeraj pred user posted image bolele dojke.
Ko sem zanosila z user posted image (zdaj ima 4.5)so me že pred testom in skoraj celo nosečnost bolele dojke ,bile so napete,zrasle so ful,......
Zdaj sem v drugouser posted image in do konca me loči slab mes.,pa me dojke niso bolele ne pred testom, ne celo nosečnost,pa tudi napete niso neki več kot običajno in zrasle so mi samo malo, tako da nosim še vse stare modrce.
Tako da je res odvisno.Vidiš,že jaz sem primer v 1.user posted image tako v 2. spet drugače.

Želim ti,da bi čim prej zagledala magičenuser posted image in verjemi mi, tudi zate bo prav kmalu zasijal sonček,le obremenjevati se nesmeš.
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2009 9:25:15   
Jane77
Živjo,

tudi jaz imam tako izkušnjo, da me teden dni pred M bolijo prsi, so napete, ko pa se bliža dan M pa vedno manj...in zato vedno vem, da bo prišla tečka user posted image ... user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2009 9:44:22   
Bojana82
Oh, Anuša, ko sem brala kar si napisala, se mi je zdelo da berem svoje besede.....meni se točno to dogaja vsak mesec.....

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2009 21:33:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Svetujem ti,da se sprostiš in prenehaš gledati kakšne znake imaš in kakšne ne.
Vem da je težko,samo s tem si ne boš čisto nič pomagala.
Mene so zmeraj pred user posted image bolele dojke.
Ko sem zanosila z user posted image (zdaj ima 4.5)so me že pred testom in skoraj celo nosečnost bolele dojke ,bile so napete,zrasle so ful,......
Zdaj sem v drugouser posted image in do konca me loči slab mes.,pa me dojke niso bolele ne pred testom, ne celo nosečnost,pa tudi napete niso neki več kot običajno in zrasle so mi samo malo, tako da nosim še vse stare modrce.
Tako da je res odvisno.Vidiš,že jaz sem primer v 1.user posted image tako v 2. spet drugače.

Želim ti,da bi čim prej zagledala magičenuser posted image in verjemi mi, tudi zate bo prav kmalu zasijal sonček,le obremenjevati se nesmeš.
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem.....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2009 23:55:51   
Inana
Anuša, tudi pri meni je tako ... do sedaj je v takšni situaciji še vedno prišla user posted image ... na žalost user posted image . Kar pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2009 9:35:08   
Kepica83
tudi mene vedno en teden prej bolijo prsi. Malo pred M pa bolečina izgine.  Ju3 ne pričakujem M , ampak prsi še me vedno nenormalno bolijo in ob straneh pečejo.  Upam da je nebo user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2009 10:38:37   
Anuša*
Hvala vsem za odgovore, čeprav me seveda žal niso potolažili, ker očitno vedno manj boleče prsi nakazujejo prihajajočo user posted image . Tudi ta mesec se ponavlja isti vzorec (ki ga ne maram!), user posted image je že na pohodu, saj imam izcedek že obarvan ... user posted image

Bo treba v nove boje. user posted image

Lep pozdrav vsem! user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2009 10:44:02   
Bojana82
Anuša, kdaj pa pričakuješuser posted image , oz. ne pričakuješ?

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2009 12:59:43   
Anuša*
Bojana82, žal jo pričakujem kar že danes. V bistvu že malce curlja, po kapljicah, tako da v nove boje. user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2009 13:02:20   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Anuša*

Bojana82, žal jo pričakujem kar že danes. V bistvu že malce curlja, po kapljicah, tako da v nove boje. user posted image

škoda. No pol pa v nove boje. Februarja bo sigurno +++++++user posted image user posted image

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?