Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 10:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj to dela samo sedaj ali že od rojstva..........ker moj si je tiščal rokico v usta takrat ko so mu rastli zobki in ni hotel ne dude, ne nič....samo moje ali svoje prste je hotel vlečt..... Če pa ni to, pol pa ne vem kaj bi bilo...... Vem pa da eni otroci ne sprejmejo dude in raje prst vlečejo.....
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 10:06:09
|
|
|
|
Gina
|
Kaj pa ce bi ji dala v roke plenicko? Moj jo ima zelo rad, pa ce tisto po ustih vlaci, jo lahko operes, rokice bodo pa kmalu umazane od lazenja na tleh. LP:)
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 10:06:25
|
|
|
|
janjja
|
Nikoli ni hotela dude. Rokico pa je začela vlečt kaka dva tedna nazaj in od takrat je neradružljiva z njo:zmeden:
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 10:18:09
|
|
|
|
analizapola
|
Tudi nasa ni marala dudice na začetku, potem pa ko so začeli prodirati zobki, ji pa paše. :muca:
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 10:23:13
|
|
|
|
Pupica
|
janjja, naša princeska isto dela.Dudic doma celo morje vendar je :((:((:((samo da jo bidi, kva šele da ji jo dam:zmeden: kadar je lačna, zaspana, nervozna ma pa zmeri rokico v ustih:ups:mi še ni uspelo kaj poštuirat, razen, da ji dam tisti hip zizo:ups:
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 10:43:44
|
|
|
|
dix
|
Niti naš noče dude. sem ga pa že večkrat zalotila z palcem leve roke v ustih, še posebej ko je zaspan. Včerj zvečer sem ga budnega pustila v sobi in je sam zaspal, dude ni hotel, dojit se ni hotel, niti v roki ni bilo dobro.Pa sem ga pustila samega in čakala da bo začel cvilit da grem po njega. Pa je kar zaspal in ne dvomim da je imel prst v ustih. Prst si pa je prvič dal sam v usta pred 1 mes. starosti.
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 11:43:41
|
|
|
|
Dadi
|
Ko da bi bral mene...no naša je tudi ni marala pod nobenim pogojem in nobene dude.Samo roko v usta... In smo prišli do tega da sesa svoj prst(stara je 5 mesecev). Dudo sem ji pustila za igranje...in glej to foro..včeraj jo je dala v usta (se ji je posrečilo) in zdej jo sesa kot nora..Vse ob svojem času jest pravim.
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 13:06:58
|
|
|
|
Pikabu
|
Naša tudi ne mara preveč dude, sem pa sama kar vztrajna in ji dudo sama nekaj časa držim v ustih, ona jo pa malo liže, pa premetava sem in tja po ustih, čez nekaj časa pa zagrabi. Zanimivo je tudi, da jo od atija nikoli ne sprejme, res pa je tudi, da prej obupa. Zelo pa pazim, ji je ne vsiljujem, pa da ji je ne tiščim na silo. Si je tudi začela tiščati roko v usta in mi ni preveč všeč, zato kar poskusimo tako zamenjavo.
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 13:36:01
|
|
|
|
StBarbara
|
naš pa za zaspat, če je res ful nuja, je duda dobra drugače pa prst! dejte kej pogruntat punce. lp :kuza::kuza:
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 14:02:32
|
|
|
|
kimi
|
analizapoka kok maše lepo:duda: tudi naš ni hotel dude pa sem jaz zelo vztrajala pa jo sedaj sploh ne spusti vn
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 14:39:34
|
|
|
|
analizapola
|
Hvala Kimi res je prisrčna. :muca:
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 14:48:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas je tako kot pri Jeti. Za zaspat duda, sicer pa si tiči not en prst, dva, tri, celo pest, obe pesti....in zraven gruli:). Nimam pa pojma, zakaj hoče imet dudo vedno tudi v vozičku. Doma jo ima res samo za zaspat, v vojzku pa ne gre brez.:zmeden2:
|
|
|
|
Vedno ima v ustah rokico 19.11.2004 17:47:04
|
|
|
|
vena
|
živjo, mi jo imamo na sprehodu v vozičku. drugače pa včasih da malo rokice v usta, ampak ne sesa zares, temveč bolj nekako igra.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?