|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno daljši mesečni cikli
14.5.2009 21:06:22   
kefalonia
Pozdravljene!

Želela bi samo povprašti, če imam kakšna izkušnje s podobnim problemom in sicer gre za to, da sva v mesecu novembu 2008 pričela z delanjem otrokeca, vendar nama še do danes ni uspelo. Kar se mi je pričelo v tem obdobju pojavljat, je to, da so moji cikli začeli postajat vse daljši. Normalno sem jih imela nekako na 27 do 29 dni, sedaj pa je bila zadnja že na 32 dan, danes pa je že 35 dan od zadnje menstuacije. Ker sva se odločila, da se ne bova več obremenjevala s tem vsak mesec in da ne bova prvi dan izostanka tekla v lekarno po test in preverjala če smo morda trije ali ne, sem danes veeno morala to storiti, saj je že 35 dan in menstuacije še vedno ni imam na dotik boleče prsi; ter si na podlagi tega razlagla-no morda pa je zdaj uspelo, vendar je test pokazal samo eno črtico user posted image . Ne vem če se naj skrbim, glede teh dolgih ciklov ali je to normalno v času delanja otrok (pred  dvema mesecema sem bila tudi na gin.pregledu in je bilo vse O.K) tako, da res ne vem kaj se dogaja.....Za vsak odgovor ali izkušnjo sem vam iz srca hvaležna!
kefalonia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vedno daljši mesečni cikli
14.5.2009 22:25:19   
mojca345
glede TESTA : mogoče še ni dovolj visok hormon, da bi pokazal morebitno nosečnost....

glede daljšanja ciklov : težko povem zakaj. ko začneš delat na user posted image  se vse nekaj spreminja, pa špika, pa boli, pa taki znaki in onaki, pa psiha dela...

Upam, da sta kej spackala ta mesec... Ampak če sem te razumela je zdej prvič da je 35 dan ciklusa ?

Drgač pa koker sem brala je to še normalno. Jest imam 53 dan ciklusa pa M še nisem dobila. testi so pa tudi negativni.

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu kefalonia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2009 7:17:17   
kefalonia
Da, ta mesec je sicer prvič, da je od zadnje M minilo 35dni........res se z nami očitno dogajajo neke čudne stvari v telesu, ko začneš delat na otrocih; sicer je res, da bom kmalu dopolnila 32 let, vendar si nikoli nisem mislila, da bo tako dolgo potrebno čakat, na ljubljeno bitje........Vsem vam želim lep sončkast in pozitiven vikend........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2009 9:49:46   
S*
Če je normalno, da se ti ciklus med delanjem user posted image  podaljša ne bi vedela, vem pa.da se je meni tudi podaljšal. Vedno sem ga imela na 30 -33 dni, sedaj pa je v povprečju na 36 dan, se pa je zgodilo da sem dobila user posted image  šele po 43 dneh.
Jaz sem si nabavila maco in krvomočnico, bomo videli če bo kaj učinka, moraš pa oboje pit vsaj 3. cikluse, tako da moram za rezultate še malo počakat.

Kakorkoli, iz srca ti želim, da tvoja user posted image  zamuja z razlogom in da ti bo test kmalu pokazal user posted image  oz. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2009 15:33:48   
beba75
Psiha dela svoje! Tudi jaz sem rekla ker že po dolgih 3letih nič ne rata da bom odklopila, ampak v podzavesti je še vse prisotno. Tudi meni je zamujala že 22dni, testi negativni. Sem šla do svojega G ki mi je predpisal tablete, sedaj pa čakam če so učinkovale. M bi mogla dobiti jutri ali pa v nedeljo.
Najboljše da pokličeš G in se boš tam vse lepo pogovorila kako naprej.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.