Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vedno daljši mesečni cikli 14.5.2009 21:06:22
|
|
|
|
kefalonia
|
Pozdravljene! Želela bi samo povprašti, če imam kakšna izkušnje s podobnim problemom in sicer gre za to, da sva v mesecu novembu 2008 pričela z delanjem otrokeca, vendar nama še do danes ni uspelo. Kar se mi je pričelo v tem obdobju pojavljat, je to, da so moji cikli začeli postajat vse daljši. Normalno sem jih imela nekako na 27 do 29 dni, sedaj pa je bila zadnja že na 32 dan, danes pa je že 35 dan od zadnje menstuacije. Ker sva se odločila, da se ne bova več obremenjevala s tem vsak mesec in da ne bova prvi dan izostanka tekla v lekarno po test in preverjala če smo morda trije ali ne, sem danes veeno morala to storiti, saj je že 35 dan in menstuacije še vedno ni imam na dotik boleče prsi; ter si na podlagi tega razlagla-no morda pa je zdaj uspelo, vendar je test pokazal samo eno črtico . Ne vem če se naj skrbim, glede teh dolgih ciklov ali je to normalno v času delanja otrok (pred dvema mesecema sem bila tudi na gin.pregledu in je bilo vse O.K) tako, da res ne vem kaj se dogaja.....Za vsak odgovor ali izkušnjo sem vam iz srca hvaležna! kefalonia
|
|
|
|
RE: Vedno daljši mesečni cikli 14.5.2009 22:25:19
|
|
|
|
mojca345
|
glede TESTA : mogoče še ni dovolj visok hormon, da bi pokazal morebitno nosečnost.... glede daljšanja ciklov : težko povem zakaj. ko začneš delat na se vse nekaj spreminja, pa špika, pa boli, pa taki znaki in onaki, pa psiha dela... Upam, da sta kej spackala ta mesec... Ampak če sem te razumela je zdej prvič da je 35 dan ciklusa ? Drgač pa koker sem brala je to še normalno. Jest imam 53 dan ciklusa pa M še nisem dobila. testi so pa tudi negativni.
|
|
RE: Vedno daljši mesečni cikli 15.5.2009 7:17:17
|
|
|
|
kefalonia
|
Da, ta mesec je sicer prvič, da je od zadnje M minilo 35dni........res se z nami očitno dogajajo neke čudne stvari v telesu, ko začneš delat na otrocih; sicer je res, da bom kmalu dopolnila 32 let, vendar si nikoli nisem mislila, da bo tako dolgo potrebno čakat, na ljubljeno bitje........Vsem vam želim lep sončkast in pozitiven vikend........
|
|
|
|
RE: Vedno daljši mesečni cikli 15.5.2009 9:49:46
|
|
|
|
S*
|
Če je normalno, da se ti ciklus med delanjem podaljša ne bi vedela, vem pa.da se je meni tudi podaljšal. Vedno sem ga imela na 30 -33 dni, sedaj pa je v povprečju na 36 dan, se pa je zgodilo da sem dobila šele po 43 dneh. Jaz sem si nabavila maco in krvomočnico, bomo videli če bo kaj učinka, moraš pa oboje pit vsaj 3. cikluse, tako da moram za rezultate še malo počakat. Kakorkoli, iz srca ti želim, da tvoja zamuja z razlogom in da ti bo test kmalu pokazal oz.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.