Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 1 vprašanje 15€ Pošlji meni vprašanje, ti bom za 5€ odgovorila Ne nasedajte.
|
|
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:29:12
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Za 1 vprašanje 15€ Pošlji meni vprašanje, ti bom za 5€ odgovorila Ne nasedajte.
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:33:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Za 1 vprašanje 15€ Pošlji meni vprašanje, ti bom za 5€ odgovorila Ne nasedajte. OK.Na zs mi poslji podatke kam ti naj vplacam,vprasanje pa se glasi:a je moja soseda res taka p a kot izgleda?
|
|
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:37:12
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Za 1 vprašanje 15€ Pošlji meni vprašanje, ti bom za 5€ odgovorila Ne nasedajte. OK.Na zs mi poslji podatke kam ti naj vplacam,vprasanje pa se glasi:a je moja soseda res taka p a kot izgleda? Jaz ti odgovorim zastonj. Tvoja soseda je skoraj taka p...., kot izgleda. Samo eno malenkost manj.
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:38:38
|
|
|
|
amaya
|
sej so skoraj vse sosede take vključno z mano
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Za 1 vprašanje 15€ Pošlji meni vprašanje, ti bom za 5€ odgovorila Ne nasedajte. OK.Na zs mi poslji podatke kam ti naj vplacam,vprasanje pa se glasi:a je moja soseda res taka p a kot izgleda? Jaz ti odgovorim zastonj. Tvoja soseda je skoraj taka p...., kot izgleda. Samo eno malenkost manj. To je bilo pa ekspres,pa se zadela si. Daj se mal poglej v carobno kroglo,k me zanima se en sosed,je samski,star okoli 40,muziko nabija 24h na dan,mal nazaj je ponoci zbijal kot utrgan,pa zraven krical:JUDE!!!Sicer smo ga umirili,vendar se bojim da ne pride se kaj hujsega. Zdaj pa vprasanje:kaj za ga tako mori?
|
|
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Za 1 vprašanje 15€ Pošlji meni vprašanje, ti bom za 5€ odgovorila Ne nasedajte. OK.Na zs mi poslji podatke kam ti naj vplacam,vprasanje pa se glasi:a je moja soseda res taka p a kot izgleda? Jaz ti odgovorim zastonj. Tvoja soseda je skoraj taka p...., kot izgleda. Samo eno malenkost manj. To je bilo pa ekspres,pa se zadela si. Daj se mal poglej v carobno kroglo,k me zanima se en sosed,je samski,star okoli 40,muziko nabija 24h na dan,mal nazaj je ponoci zbijal kot utrgan,pa zraven krical:JUDE!!!Sicer smo ga umirili,vendar se bojim da ne pride se kaj hujsega. Zdaj pa vprasanje:kaj za ga tako mori? Nepotešen je sexualno, pa se izživlja z muziko.Ta odgovor je zastonj.
|
|
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:49:39
|
|
|
|
tanikaa
|
Hja, dec ma probleme. Je zafrustriran. Je brez babe in to je to. Zato pa občasno zaužije poživila in takrat ob muziki in dretju da negativno energijo iz sebe.
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, dec ma probleme. Je zafrustriran. Je brez babe in to je to. Zato pa občasno zaužije poživila in takrat ob muziki in dretju da negativno energijo iz sebe. O madona . To se pravi,najbolj da mu zrihtamo eno radodarko,vsaj 1x tedensko,pa bomo imeli mir.
|
|
|
|
RE: Vedezevanje preko maila 19.9.2008 8:58:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, dec ma probleme. Je zafrustriran. Je brez babe in to je to. Zato pa občasno zaužije poživila in takrat ob muziki in dretju da negativno energijo iz sebe. O madona . To se pravi,najbolj da mu zrihtamo eno radodarko,vsaj 1x tedensko,pa bomo imeli mir. Za začetek (ene štiri, pet tednov) je priporočljivo, da ga radodajnka obišče vsaj 4x na teden. Po zaužitju zadostne doze oz. predoziranju, bo po štirih, petih tednih dovolj, če ga obišče 2x na teden.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?