|
RE: Vedeževanje, astrologija 24.7.2013 22:45:18
|
|
|
|
LolaTin
|
Na prvo žogo bi rekla, da ne verjamem tem šmornom. Horoskopa ne berem, šlogal iz kave mi niso nikol, pri vedeževalki nisem bla, vedeževanje po telefonu in na TV mi je pa prava humoristična serija . Se mi je pa zgodilo nekaj nenavadnega, celo srhljivega, zaradi česar pa po drugi strani verjamem, da imajo nekateri posamezniki neko zmožnost (da ne rečem moč), da v tebi nekaj vidijo. Namreč, kot študentka sem delala promocije v CiyParku v LJ. K meni je pristopil gospod, jaz sem mu predstavila zobne paste, za eno se je odločil... Že nameravam ogovorit drugo stranko, ko gospod naenkrat začne govoriti podrobnosti iz mojega osebnega (intimnega in prijateljskega) življenja (stvari, ki jih nihče nikakor ne ve!). V dvomu ga vprašam, če se slučajno poznava, da vse to ve. Odgovori, da je bil skoraj mrtev, se vrnil in zdej vidi prihodnost pri posameznikih. Nato mi je povedal, kaj me v življenju čaka. Za konec pa dodal, da j prišel, ker je čutil, da ga potrebujem. 1 teden sem bla čist "paf" , potem na vse skupaj pozabim. Čez 3 leta na Krku na morju, v gostilni, ko sem imela neki kozarčkov preveč v riti , k meni pristopi gospod iz tujine in mi pove natanko enako zgodbo in napove enako prihodnost, kot neznanec 3 leta prej !!!!! Šok!!! 2 popolnoma različna moška, v različnih državah, na enak način pristopita k meni in povesta isto zgodbo!!! No, občasno se še spomnim na oba in njune prerokbe - za enkrat se še niso uresničile. Mogoče sem pa kljubovala in se je obratno izteklo
|
|
|