|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 9:09:36   
Anonimen
Po dnevu zamude sem dobila :hudicek:. :(
Prepricana sem bila, da ta mesec pa bo gratalo.Nonstop sem zdela na WC-eju, prsi so me bolele, zejna sem bila sko, spikalo me je tam spodaj. Pa zopet nic.:zmeden: Zal ne. Vec srece prihodnji mesec...:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 9:33:04   
Špelka
MucaMaca, ne bit žalostna. Pač še ni čas. Vse pridno čakamo - enkrat upam, da bomo tudi dočakale.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 10:21:31   
PiaM
Ne obupat.:)
Pa pridno :sloncek: naprej, pa boš tudi ti zagledala :modri::roza:.Tolaži se, da vse ob svojem času, za vsakogar.:pujs:
Pozitivno misli na lepe stvari v življenju.:miska:
:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 10:35:16   
svizc
MUCA MACA NE SMEMO OBUPAT. tudi ti ne, vem da je težko ko pride vendar je trba iti s polno optimizma in dobre volje v nove boje:metulj:
ti samo pridno:sloncek: in se crkljaj in boš videla tudi tebi se bodo prikazale tiste:roza::modri:
zate:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 11:00:06   
tinkamiška
O MucaMaca, jst sem pa tako stiskala pesti zate:(

Pa tako kot so že pred mano napisale nič obupat in pridno:sloncek:, pa ni :hudicek:, da ne bi ratalo:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 11:14:06   
malamisha
MucaMaca, bo pa naslednji teden.

Tudi jaz ima fenomenalno dober občutek ta mesec, pa se istočasno pripravljam že tudi na:hudicek: tako da ne bo preveliko razočaranje...

lp

Anita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 12:38:49   
girly
ah mucamaca, ne obupat. smo vse na istem.čakamo in čakamo, pa smo sigurne, da ta mesec pa bo...in nič.ampak me se ne damo, ker smo borke! tko, da vrzi preko ramena, potem pa takoj po :hudicek: zopet v nove bitke in užitke pri :sloncek::sloncek::sloncek: in enkrat bo pač moralo ratat,a ne? :)-

pa srečno in čimprej tisti :modri: ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vec srece prihodnjic...
25.4.2005 12:40:18   
Anonimen
Hvala vam punce! :)Res ste prijazne!

Sej nisem obupala, a nekako sem imela obcutek, da zdaj pa je blo ta pravo, pa se je izkazalo, da ni tako. Mi je pa danes tako slabo, da za znoret, sem vzela ze dve tablete, pa nic boljse, kar na bruhanje mi gre, pa cela sem svoh kot strela.

Zdaj pa lepo naprej z:sloncek:, pa crtice upam da kmalu sledijo! :modri::roza:

LP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vec srece prihodnjic...
26.4.2005 11:40:45   
enaena
MucaMaca, tudi jaz držim pesti zate...

srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vec srece prihodnjic...
26.4.2005 13:37:46   
Anonimen
Jaz sem bila vceraj pri zdravniku, sicer samo pri splosnem, sla sem namrec po recept za proti alergijske tablete, kapljice itd. Saj veste alergija na cvetni prah in vse kar spada zraven. Omenila sem, da se z fantom ze skoraj eno leto trudiva za narascaj, pa mi je potem zdravnik poiskal tablete, ki jih lahko jemljem tudi med nosecnostjo.
Rekel mi je, da se ne smem nic sekirat, da pa si naj zacnem meriti telesno temperaturo. ( Jaz namrec ne opazim nikakrsnih posebnih zankov ob O :zmeden: ) Tako bom zdaj nekje 2 do 3 mesece merila temperaturo, ce se do takrat nic ne prime, grem na ginekoloski pregled, nato preverimo spermije itd.
Skratka, veselo naprej z :sloncek:, pa drzimo pesti za :modri::roza:!

LP,

Katarina

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?