Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 14:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje bi dobila podobno previjalno mizo? Gre se mi za to, da je globina ene 80-90, ne 50 kot pri standardnih previjalnih mizah, pa cena podobna tej, ki je bla 29.000. Mel so jih v Pikapolonici, pa jih ni več. Ne poznam nobenga tišlerja, sploh pa, a mislite, da bi jo naredil kdo za 30.000? Ker 50 pa ne da, take so v baby centru, se mi zdi absolutno predrago. Pa da ma predale je obvezno. Kakšna ideja?
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 14:27:00
|
|
|
|
mojca*
|
mi imamo ikeino, je tudi lepa in velika, stala je malo čez 30 000
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 14:37:28
|
|
|
|
Maleal
|
V Pikapolonici si pogledala?Jaz sem jo tam kupla za manj kot 30 tisoč lani.
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 14:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel V Pikapolonici si pogledala?Jaz sem jo tam kupla za manj kot 30 tisoč lani. Mel so jih v Pikapolonici, pa jih ni več. Sej to sem napisala. Ni jih več.
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 14:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca* mi imamo ikeino, je tudi lepa in velika, stala je malo čez 30 000 Maš kako slikco, da vidim kakšna je?
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 15:48:30
|
|
|
|
tuli
|
Jst sem jo dala narediti mizarju in sem dala zanjo 35000 sit. Zgornja ploskev je velika 75x 90, rob pa ima visok 15 cm. Ta ki jo imaš na sliki je sicer dobra ima pa absolutno prenizek rob. Aja to s slike imajo mislim da še eno v pikapolonici v sevnici- poskusi poklicat. lp
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 15:50:39
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Mi smo kupili podobno v mercator pohištvu. Ima tri velike predale, zgoraj pa ima dodaten podaljšani del, ki se ga lahko odstrani in ti potem miza sluzi kot navaden predalnik. Imajo dve izvedbi in sicer navadno in masivno. cena navadne je okoli 30000 sit. Mi smo z njo zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 16:56:30
|
|
|
|
Erdbeere
|
meni jo je pa možek naredil je pa takale
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 20:10:07
|
|
|
|
najina pikica*
|
tut men jo je naredil moj dragi... kupila sva navadno omaro,sam pa je naredil snemljiv podalšek za previjanje.... drgač pa če rabiš previjalno blazino....veliko izbire imaš v Rutarju na Rudniku
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 22:12:59
|
|
|
|
Katrin
|
Nam jo je naredil mizar po meri in naših željah Ko previjalne mize ne bom več potrebovala, se samo odstrani zgornja ploskev in imamo super omaro z velikimi predali. Lp
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 28.10.2006 22:21:40
|
|
|
|
Janeja
|
Moja sestra prodaja zelo podobno kot je ta na sliki od Erdberee. Samo je spredaj odprta - nima vrat, ima pa dve polici. Mere so cca. 75 (globina) x 95 (širina). Cene ne vem čist točno, je pa sigurno vsaj pol manj kot 30.000 SIT. Če te zanima mi piši na ZS.
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 29.10.2006 8:46:06
|
|
|
|
moder
|
Mi smo jo kupili v Ikei, imamo tako kot mojca*, samo smo jo prebarvali na rumeno barvo, ker imamo rumeno kopalnico. Meni se zdi ogromna in v treh predalih je prostora za veliko stvari. Jaz jo imam postavaljeno zraven pralnega stroja in kaj tudi na pralni stroj odložim. Pri enoletnem otroku npr. copate in čevlje, ker jo vedno obujem, ko je previta in oblečena in jo posedim na previjalno mizo in obujem. Pa še kakšna drobnarija kar tam ostane. Škatlo z vlažilnimi robčki in hladilno mazilo imam pa kar na previjalni mizi, je dovolj prostora.
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 29.10.2006 8:50:33
|
|
|
|
Samoyedka
|
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica* tut men jo je naredil moj dragi... kupila sva navadno omaro,sam pa je naredil snemljiv podalšek za previjanje.... Se podpišem pod to- sva za vse skupaj dala okol 15 tisoč (omaro kupila v Avstriji v Kiki, iverice pa dala narezati v Lesnino. Ko ne bova več rabila previjalke, bo pa samo še komoda . Pa lepše zgleda ko marsikatera previjalka za 30 ali več jurjev in še fajn je, ko neki sam skup stolčeš.
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 2.11.2006 15:54:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
mi imamo izven standardno potemtakem - zgornja ploskev 100 x 105, predali globoki 80, visoka 110cm, tko da je KOMOT -> dela jo pa moj tast in bo končni izdelek ful FANCY -> za material sva dala 15tisoč, dela ne plačava Ima pa prijateljica podobno, jo je dala delat lesarju - pa jo je račun prišel ok50000sit...mere pa so podobne kot moje...
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 11.11.2006 22:57:00
|
|
|
|
Brbs
|
Ko ste že pri previjalnih mizah, me zanima kakšno mnenje imate o tistih previjalnih mizah, ki imajo pod zgornjo ploščo plastično banico? Midva imaca precej malo kopalnico, katere pol zavzema ogromna trikotna bana (tak je bilo pri nakupu stanovanja) in moj je mnenja, da bo tam otroka zelo težko umivat, zato ga bova (ko ne bo šlo za temeljitejše kopanje) umivala kar v tej plastični banici, previjalna miza bo pa v spalnici. Jaz imam pomisleke na umivanje v spalnici, ker če bo špricalo okoli, bo vse šlo po stenah, je pa res, da žal za previjalno mizico v kopalnici ni prostora, pa morda ima moj prav, da bo tisto sklanjanje nad bano pri umivanju otroka zelo zoprno.... kaj pavite?
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 12.11.2006 10:29:02
|
|
|
|
bilbo
|
midva savo jo kupila od Flexe (prodaj Lesnina in Rutar), široka cca 90 cm, zelo velika z veliko predali
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 14.11.2006 10:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Hothien meni so jo naredili (saj ne vem več katera firma dela otroške sobice Mali princ) glavno v tej firmi. Barve sem si pa sama izbirala. Je pa ful kvalitetna.
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 14.11.2006 10:59:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz jo prodajam....če katero zanimajo slike naj mi javi na ZS......
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 14.11.2006 11:06:47
|
|
|
|
LUNA06
|
Ravno včeri sm bla u Pikapolonici in jo imajo v beli barvi, za ceno se pa ne spomnem, ampak se mi zdi da je blo kr draži.
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 14.11.2006 11:37:11
|
|
|
|
Mateja82
|
Včeraj sem videla eno v Arielu. Cena 53 tisoč. Mi smo jo dali delat plošča je 1x1m z visokim robom 10 cm. Kasneje lahko damo ploščo dol pa je komoda, se pa barvno sklada z njeno omaro, ki jo že ima za kasneje v svoji sobici.
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 14.11.2006 20:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo tako kot mojca*, iz Ikee, in smo ful zadovoljni. Pa tudi lani najprej nismo dokupili zgornjega dela, tistih polic, pa nama je ful narobe hodilo, ker nisva imela kam odlagat stvari, skoz se sklanjat spod na polico je pa zoprno. Prejšnji mesec smo šli dokupit še zgornji del in smo super zadovoljni. Pa smo jo tudi prebravali na nežno rumeno. Aja, pa naj še to povem, da ta previjalna, ko je ne rabiš več, se spremeni v navadno komodo, samo polovico previjalnega dela preklopiš na gor, da rata polička.
|
|
|
|
RE: Večja previjalna miza - kje? 17.11.2006 11:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ravno včeri sm bla u Pikapolonici in jo imajo v beli barvi, za ceno se pa ne spomnem, ampak se mi zdi da je blo kr draži. Midva sva jo potem to isto s slike kupila v Pikapolonici in ker je bila zadnja, pa še razstavni eksponat, sva dobila zanjo 10% popusta in je bila samo 26.000! Bele so mel pa še tri.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.