|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večja previjalna miza - kje?
28.10.2006 14:24:58   
Anonimen
Kje bi dobila podobno previjalno mizo?

user posted image

Gre se mi za to, da je globina ene 80-90, ne 50 kot pri standardnih previjalnih mizah, pa cena podobna tej, ki je bla 29.000. Mel so jih v Pikapolonici, pa jih ni več.

Ne poznam nobenga tišlerja, sploh pa, a mislite, da bi jo naredil kdo za 30.000? Ker 50 pa ne da, take so v baby centru, se mi zdi absolutno predrago.

Pa da ma predale je obvezno.

Kakšna ideja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Večja previjalna miza - kje?
28.10.2006 14:27:00   
mojca*
mi imamo ikeino, je tudi lepa in velika, stala je malo čez 30 000user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2006 14:37:28   
Maleal
V Pikapolonici si pogledala?Jaz sem jo tam kupla za manj kot 30 tisoč lani.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2006 14:50:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

V Pikapolonici si pogledala?Jaz sem jo tam kupla za manj kot 30 tisoč lani.

Mel so jih v Pikapolonici, pa jih ni več. Sej to sem napisala.  Ni jih več. user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2006 14:51:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca*

mi imamo ikeino, je tudi lepa in velika, stala je malo čez 30 000user posted image

Maš kako slikco, da vidim kakšna je? user posted image

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2006 15:18:31   
mojca*
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&productId=47948&langId=-21&categoryId=16255&chosenPartNumber=S89809324

jo imamo brez tiste police nad mizo, to se kupi posebej, ne vem zakaj je tu v ponudbi oboje skupaj in cena seštevek obojega.
lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2006 15:48:30   
tuli
Jst sem jo dala narediti mizarju in sem dala zanjo 35000 sit. Zgornja ploskev je velika 75x 90, rob pa ima visok 15 cm. Ta ki jo imaš na sliki je sicer dobra ima pa absolutno prenizek rob. Aja to s slike imajo mislim da še eno v pikapolonici v sevnici- poskusi poklicat.
lp

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2006 15:50:39   
mojcadamijan
Mi smo kupili podobno v mercator pohištvu. Ima tri velike predale, zgoraj pa ima dodaten podaljšani del, ki se ga lahko odstrani in ti potem miza sluzi kot navaden predalnik. Imajo dve izvedbi in sicer navadno in masivno. cena navadne je okoli 30000 sit. Mi smo z njo zelo zadovoljni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2006 16:56:30   
Erdbeere
meni jo je pa možek naredil user posted image user posted image user posted image je pa takale
user posted image

user posted image

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2006 20:10:07   
najina pikica*
tut men jo je naredil moj dragi...user posted image  kupila sva navadno omaro,sam pa je naredil snemljiv podalšek za previjanje....
drgač pa če rabiš previjalno blazino....veliko izbire imaš v Rutarju na Rudniku

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2006 22:12:59   
Katrin
Nam jo je naredil mizar po meri in naših željah user posted image  Ko previjalne mize ne bom več potrebovala, se samo odstrani zgornja ploskev in imamo super omaro z velikimi predali.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2006 22:21:40   
Janeja
Moja sestra prodaja zelo podobno kot je ta na sliki od Erdberee. Samo je spredaj odprta - nima vrat, ima pa dve polici. Mere so cca. 75 (globina) x 95 (širina).
Cene ne vem čist točno, je pa sigurno vsaj pol manj kot 30.000 SIT.

Če te zanima mi piši na ZS.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2006 7:56:47   
BLAŽIKA
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&productId=74363&langId=-21&categoryId=16255&chosenPartNumber=S19838768

Mi imamo takšno podobno iz ikee le da ima tri predale počes ne teh dvojnih vrat. Cena pa je bila tukaj nekje.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2006 8:46:06   
moder
Mi smo jo kupili v Ikei, imamo tako kot mojca*, samo smo jo prebarvali na rumeno barvo, ker imamo rumeno kopalnico. Meni se zdi ogromna in v treh predalih je prostora za veliko stvari. Jaz jo imam postavaljeno zraven pralnega stroja in kaj tudi na pralni stroj odložim. Pri enoletnem otroku npr. copate in čevlje, ker jo vedno obujem, ko je previta in oblečena in jo posedim na previjalno mizo in obujem. Pa še kakšna drobnarija kar tam ostane. Škatlo z vlažilnimi robčki in hladilno mazilo imam pa kar na previjalni mizi, je dovolj prostora. 

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2006 8:50:33   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

tut men jo je naredil moj dragi...user posted image  kupila sva navadno omaro,sam pa je naredil snemljiv podalšek za previjanje....

Se podpišem pod to- sva za vse skupaj dala okol 15 tisoč (omaro kupila v Avstriji v Kiki, iverice pa dala narezati v Lesnino. Ko ne bova več rabila previjalke, bo pa samo še komoda user posted image . Pa lepše zgleda ko marsikatera previjalka za 30 ali več jurjev in še fajn je, ko neki sam skup stolčeš.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2006 15:54:50   
Strawberrie Cherrie
mi imamo izven standardno potemtakemuser posted image user posted image - zgornja ploskev 100 x 105, predali globoki 80, visoka 110cm, tko da je KOMOTuser posted image -> dela jo pa moj tast in bo končni izdelek ful FANCYuser posted image -> za material sva dala 15tisoč, dela ne plačavauser posted image user posted image

Ima pa prijateljica podobno, jo je dala delat lesarju - pa jo je račun prišel ok50000sit...mere pa so podobne kot moje...

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2006 22:57:00   
Brbs
Ko ste že pri previjalnih mizah, me zanima kakšno mnenje imate o tistih previjalnih mizah, ki imajo pod zgornjo ploščo plastično banico?
Midva imaca precej malo kopalnico, katere pol zavzema ogromna trikotna bana (tak je bilo pri nakupu stanovanja) in moj je mnenja, da bo tam otroka zelo težko umivat, zato ga bova (ko ne bo šlo za temeljitejše kopanje) umivala kar v tej plastični banici, previjalna miza bo pa v spalnici.

Jaz imam pomisleke na umivanje v spalnici, ker če bo špricalo okoli, bo vse šlo po stenah, je pa res, da žal za previjalno mizico v kopalnici ni prostora, pa morda ima moj prav, da bo tisto sklanjanje nad bano pri umivanju otroka zelo zoprno....

kaj pavite?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2006 10:29:02   
bilbo
midva savo jo kupila od Flexe (prodaj Lesnina in Rutar), široka cca 90 cm, zelo velika z veliko predaliuser posted image

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.11.2006 10:48:05   
Anonimen
Hothien meni so jo naredili (saj ne vem več katera firma dela otroške sobice Mali princ) glavno v tej firmi. Barve sem si pa sama izbirala. Je pa ful kvalitetna.

user posted image

(odgovor članu bilbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2006 10:59:09   
Bubamaraa
Jaz jo prodajam....če katero zanimajo slike naj mi javi na ZS......

user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.11.2006 11:06:47   
LUNA06
Ravno včeri sm bla u Pikapolonici in jo imajo v beli barvi, za ceno se pa ne spomnem, ampak se mi zdi da je blo kr draži.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.11.2006 11:37:11   
Mateja82
Včeraj sem videla eno v Arielu. Cena 53 tisoč. user posted image

Mi smo jo dali delat plošča je  1x1m  z visokim robom 10 cm. Kasneje lahko damo ploščo dol pa je komoda, se pa barvno  sklada z njeno omaro, ki jo že ima za kasneje v svoji sobici.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.11.2006 20:15:43   
Anonimen
Mi imamo tako kot mojca*, iz Ikee, in smo ful zadovoljni. Pa tudi lani najprej nismo dokupili zgornjega dela, tistih polic, pa nama je ful narobe hodilo, ker nisva imela kam odlagat stvari, skoz se sklanjat spod na polico je pa zoprno. Prejšnji mesec smo šli dokupit še zgornji del in smo super zadovoljni. Pa smo jo tudi prebravali na nežno rumeno. Aja, pa naj še to povem, da ta previjalna, ko je ne rabiš več, se spremeni v navadno komodo, samo polovico previjalnega dela preklopiš na gor, da rata polička.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.11.2006 8:51:13   
blanči

Midva sva previjalno mizico ravno prejšni teden kupila v Ikei in zanjo odštela119 Eur(28560 SIT).
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&productId=74364&langId=-21&categoryId=16255&chosenPartNumber=S59838766

Mislim, da se takšne stvari splača kupiti v Ikei, saj sva tudi posteljico kupila gor tudi v beli barvi (99 Eur).

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2006 11:08:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ravno včeri sm bla u Pikapolonici in jo imajo v beli barvi, za ceno se pa ne spomnem, ampak se mi zdi da je blo kr draži.

Midva sva jo potem to isto s slike kupila v Pikapolonici in ker je bila zadnja, pa še razstavni eksponat, sva dobila zanjo 10% popusta in je bila samo 26.000! user posted image  Bele so mel pa še tri.

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.