|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večino časa sama...
11.11.2006 9:55:09   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem noseča,fant in jaz sva tega vesela,otroček načrtovan,pa me nekaj zanima.
Zadnje čase sem ratala mogoče malo bolj občutljiva aii pa tudi ne,moti me da moj dostikrat z prijatelji zašteka v gostilni in če ga kakšen prijatelj kaj prosi ni panike,kar pa mu jaz rečem je pa problem narediti.Doma ne naredi skoraj nič,ima pač tako službo da je cel dan okoli z prijatelji ,potem je zvečer kakšno urico ali dve z mano potem pa ga že kličejo prijatelji in gredo zvečer spet na pivo,jaz pa sama doma.
Kaj naj naredim,naj vztrajam,ali...?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.11.2006 21:00:05 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ NAJ NAREDIM-rabim nasvet!
11.11.2006 9:59:04   
Marogica
Ne vem, kaj naj narediš. Mogoče se pogovori, čeprav imam občutek, da to ne bo zaleglo za več kot teden dni. Tvoj fant je takšen tip človeka, ki se ne bo spremenil. Tudi s prihodom otroka ne.

Kaj še lahko narediš? Psihično se začni pripravljati, da boš s prihodom otroka za vse sama. To je to. Žal.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2006 10:04:15   
Anonimen
Marogica,hvala,saj jaz tudi mislim da bo tako,no mogoče le upam na to da se bo spremenil,čeprav najbrž zaman.Pa saj to -skrb za otroka in to mi ni problem,bolj me mori to,da se ne on vzunaj zabava z drugimi,saj vešuser posted image
pa da nisem jaz edina budala ki tega ne ve...user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2006 10:34:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne vem, kaj naj narediš. Mogoče se pogovori, čeprav imam občutek, da to ne bo zaleglo za več kot teden dni. Tvoj fant je takšen tip človeka, ki se ne bo spremenil. Tudi s prihodom otroka ne.

Kaj še lahko narediš? Psihično se začni pripravljati, da boš s prihodom otroka za vse sama. To je to. Žal.

Se strinjam z Marogico.
Verjetno se to ni začelo zdaj dogajati, zdaj to samo še bolj opaziš,...  Težko boš karkoli spremenila. Sploh če ima on tako družbo. Tudi on je del te družbe. user posted image  Jah tako je na žalost.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2006 10:35:56   
Anonimen
Anonimna kako dolgo sta pa vi2 skupaj, da ga tako malo poznaš? ( Glede tega, da se bojiš, da bi se on "zabaval" z drugimi?)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2006 10:44:00   
Anonimen
user posted image  Sama tega nebi tolerizirala.Na prvem mestu mora biti družina.Nekateri moški,bi kljub družini še naprej radi živeli fantovsko življenje,to pa ne more trajati dolgo.Zdaj si v obdobju,ko rabiš ob sebi ljubljeno osebo,ne pa,da razmišljaš o tem,kje se nahaja in s kom je.Povej mu,da ga pogrešaš ob sebi in da želiš,da skupaj ,kolikor je mogoče preživljata mesece nosečnosti in potem tudi življenje z otrokom,ki vaju bo oba potreboval.
Vso srečo in zdravega dojenčka vama želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2006 11:19:11   
Anonimen
Matejka,jaz sem z njim  8 let,jaz ga dobro poznam,mislim,da to nebi naredil,samo dokler nisem bila nosečka ni bilo problema,sem šla tudi jaz ven z njim ,-sedaj pa sem z trebuhom,debela,glih mi ni za  user posted image ,pa tudi ne da se mi sedeti v tistih zakajenih lokalih,meni pa se zdi (mogoče si samo domišljam)da ker  user posted image  ne dobi doma,da bo šel drugam.In če se samo malo nasmeje kelnarci,bi ga kar usekala -in pol takoj pomislim,da ima kaj z njo...
Mah ne vem,al sem že čist zmešana al kaj mi je!
Saj ko je z mano je full super,hodiva na sprehode,se crkljava....
ni slab,samo te večerni izhodi so mi groza!A je možno da sem zaradi nosečnosti ratala ljubosumna,kar prej nikoli nisem bila,sem mu zaupala 100%?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj naj naredim-rabim nasvet!
11.11.2006 12:36:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO:In če se samo malo nasmeje kelnarci,bi ga kar usekala

Saj ko je z mano je full super,hodiva na sprehode,se crkljava....
ni slab,samo te večerni izhodi so mi groza!

Hormoni, hormoni,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2006 13:19:35   
Tejči
Jaz pa pravim, kako ste si fante "vzgojile" takšne boste imele. Mojemu niti na kraj pameti ne pade, da bi šel zvečer s kolegom na pijačo. In to, da ne bo hodil, sem mu dala jasno vedeti že na začetku zveze in ker se je strinjal, sva ostala skupaj..če pa se ne bi, bi pač zvezo prekinila-ampak to na začetku, ne sedaj! Tudi kar se domačih opravil tiče, sem ga že od začetka navadila, da mora tudi doma kaj naredit. Če ne bi, potem bi sedaj imela doma že 2 otroka in bi bila za vse sama. Nasvet tebi? Hm, morda bo kaj pomagal pogovor, strogo resen, če ne, pa ti ne preostane druga kot da se navadiš na takšnega kakršen je. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2006 13:31:16   
lelaval
Hormoni v nosečnosti delajo svoje, zato si tako občutljiva. Če je sicer v času, ko je s tabo, vredu, mislim, da se nimaš kaj bat. Je pa res, da se bosta morala pogovorit okrog njegovih večernih shodov. Na lep način mu povej, da si želiš več njegove družbe in se bojiš, da mu bo to prešlo v navado in se bo enostavno moral odmaknit od vaju z tročkom. Si pa želiš, da bi bil zraven ob odraščanju otroka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2006 13:32:13   
ancka1
V glavnem se v celoti  strinjam z Marogico, le da si zaradi hormončkov še toliko bolj dovzetna za početje tvojega partnerja. Ne mislim biti pametna, ampak s takšno težavo bi morala razčistiti še preden sta se odločila za družino. Nekaj moških se pa ob malih štručkah le zmehča.
Upam, da se bo vajin odnos kaj popravil, sicer pa ti preostane, da se sprijazniš z vajinim načinom življenja in se ne obremenjuješ preveč.
LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2006 13:59:19   
Anonimen
Anonimna če bi imel drugo bi ti to opazila. Začel bi se drugače obnašati do tebe (saj sta že 8 let skupaj) bi vedela. Zdaj ko prihaja otrok naredi nekaj, daj mu vedeti da to kar dela ni uredu, da te zelo moti. Če se ne misli popraviti boš šla, ali kaj takega. Naredi korak sedaj!!!!

Imam tri otroke, skupaj sva 14 let in sem sama za vse. Isti problem ali še večji.

Nisem pravi čas ukrepala sedaj je prepozno in sem se nekako sprijaznila s tem.

UKREPAJ DOKLER ŠE LAHKO.

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2006 15:34:01   
mika
Jaz pa pravim, kako ste si fante "vzgojile" takšne boste imele. 

se popolnoma strinjam. midva sva pred porodom hodila vedno in povsod skupaj, pa tudi z mojim velikim trebuhom, res pa je da nisva ponočevala. ko sem pa rodila, pa je moj dragi mož hotel nadaljevati....vdarla sem po miziuser posted image ....povedala kar mu gre, tamalo potisnila v naročje, da jo je umiril in od takrat naprejuser posted image user posted image user posted image moj dragi....res najboljši mož in atiuser posted image user posted image user posted image . včeraj sva se ravno pogovarjala, da naj gre martinovat malo s prijatelji, pa je rekel, da NE, ker ne more svoje lubice doma pustit in smo se vsi trije cataiuser posted image (cartali)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2006 15:37:03   
rainbow
se strinjam s Tejči.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vrečino časa sama...
11.11.2006 15:55:16   
Lana25
Jaz se pa kar z vsemi strinjam. Glej, mogoče on misli, da sedaj v nosečnosti še ne more nič narediti za otroka. Po njegovem, si ti tista, ki ga nosiš v svojem trebuščku, zato se moraš ti sedaj odpovedovati določenim stvarem v dobro otroka (zakajenim prostorom), njemu pa zaenkrat to še ni potrebno. Torej ti že nekaj počneš za vajino štručko, kaj pa on? On pa nič, ker misli, da itak ne more nič. Pa lahko, lahko je s tabo. In če tebi njegova družba paše, potem je najbrž tudi otroku fajn. Če ga pa pogrešaš, pa si žalostna in jezna, pa je to negativno čustvo in ne more glih najboljše vplivati na otroka. Razloži mu to. Naj prosim nekdo že enkrat razloži tem moškim, da če oba sodelujeta pri spočetju, da je edino fer, da se tudi oba odpovedujeta določenim stvarem za otroka in to že v nosečnosti, ker že v nosečnosti ste trije.

Pa še nekaj, eni moški so zgleda še hujši kot babe, nevem kaj si imajo toliko za povedat, da se morjo vsak dan videt?  

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2006 16:11:59   
Felicity
Vrečino časa sama... - jaz sem.

Pri nas je blo podobno, ko je prišla user posted image  je bil par mesecev doma, potem pa spet v lajf. Ok, saj ne pretirava 2-3x na mesec. Ma dovolj da zateži.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2006 19:44:31   
Anonimen
Zdaj sem se pa čisto videla v tem postuuser posted image .
Tudi pri nama je bilo tako.Sicer moj ni zahajal ven žurat ampak je delal po cele dneve in še noči!Tako sem bila sama celo nosečnost in zdaj sve z tamalo sami 5mesecev.Tudi meni je grozno hudo,ker bi za to firmo naredil vse,doma pa ne naredi čisto nič.Tamalo ni niti enkrat previl,skopal,uspaval ali kaj podobnega.Z njo je vsega skupi cca pol ure na danuser posted image user posted image ...ostalo dela.Prosila sem ga da pobeli stanovanje,predenj rodim...a misliš da ga je???NE.
Res je da prinaša domov dinarčke - veliko dinarčkov,samo meni to ne pomeni toliko kot pa to da smo skupaj.
Velikokrat sva se skregala zaradi tega,pa je pomagalo le kak teden.Nevem kaj naj še naredim.Tako kot je ena rekla,da je otroka mu enostavno porinila pred nos in mu pustila naj se znajde.user posted image
Grozno je to,da tamala njega sploh ne porajta...potem se dela pa žalostnegauser posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2006 20:02:53   
nejcko
Joj, punce, prav smilite se mi, je pa res, da ste zavestno s takimi tipi in ste se verjetno tudi odločile za otroka z njim.  Kolikor jaz poznam take tipe, pa jih ne poznam malo, se nikoli ne spremenijo, zato je najbolje, da si organizirate življenje tako, da vam bo čim lažje, vam in otroku. Brez veze se je nekaj usajat, zahtevat in postavljat ultimate - predstavljajte si, da bi to nekdo počel vam.
Res pa je tudi, da šele ko imaš otroka, opaziš določene stvari in te začno motiti. Jaz npr. prej, pred otrokoma, sploh nisem opazila, da bi bilo karkoli narobe z delovnim časom mojega moža - zdaj pa vidim, da sem večino časa sama z otrokomauser posted image (ampak služba je pač služba).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2006 20:35:15   
rožica81

Pa še nekaj, eni moški so zgleda še hujši kot babe, nevem kaj si imajo toliko za povedat, da se morjo vsak dan videt?  

A ne?? user posted image

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2006 20:42:27   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Lana25

Tako pa je pri meni... user posted image  včasih sem še dvomla, kje in  s kom je, ampak res... kot baba je, vsak dan mora z enim kolegom na čvek. Celo jaz nimam take potrebe po ženski družbi za čvek, ker z njim vse teme obdelam.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.11.2006 21:02:29   
Anonimen
Anonimna ki si napisala post:

Svetujem ti, da se psihično pripraviš na:

- večino dela bo prišlo nate
- ne boš dobila dovolj pozornosti (kot bi jo ti zelela)

Prej ko se bos "osamosvojila"- se na nikogar zanasala, prej bos uspela.
Otrok je na poti (najlepše bitje na svetu) in samo ti si tista ki lahko otroku svet prikaze lep ali pa grd..Poskusaj biti svetla kljub tezavam, uzivaj v nosecnosti..Ves koliko nas je, ko nimajo partnerjev dosti casa doma, pa vseeno zivimo. Tak je lajf, nic ne mores.

Anonimna- ki si pisala da moz veliko sluzi, nic kaj ga pa ni doma...a se mogoče lahko midve kako zmeniva za kako dopisovanje??? Jaz dostikrat jokam zarad tega...pa bi mi prav prisla tolazilna beseda somucenice.user posted image

Jilij1---user posted image  3 otroci, pa še vedno čas za internet!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.11.2006 21:12:34   
Anonimen
Zakaj pa nebi imela časa za internet, če imam tri otroke? Saj sem tako cele dneve doma. Tako se vsaj malo sprostim, s kom pogovorim, saj drugače bi se mi zmešalo pa še same moške imam pri hiši. Saj smo na temi večino časa sama. Imam pa otroke stare 20 let, 9 let in 8 mesecev tako, da ni problema, če si mislila mogoče, da imam same majhne otroke al karkoli si že mislila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Večino časa sama...
11.11.2006 22:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ima pač tako službo da je cel dan okoli z prijatelji

Jst bi tut tako službo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Večino časa sama...
11.11.2006 22:50:14   
rija
Uh, odkar sem rodila, pa je moj postal pravi zapečkar user posted image  Nikamor ne gre, sicer tudi prej ni hodil, ampak zdaj pa se mu res nič ne da.

Pa če greva slučajno zvečer kam skupaj, se mu mudi domov, k njegovemu user posted image

In zakaj je nosečnost, če ni rizična, ovira za zabavo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.11.2006 6:16:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Jaz pa pravim, kako ste si fante "vzgojile" takšne boste imele. Mojemu niti na kraj pameti ne pade, da bi šel zvečer s kolegom na pijačo. In to, da ne bo hodil, sem mu dala jasno vedeti že na začetku zveze in ker se je strinjal, sva ostala skupaj..če pa se ne bi, bi pač zvezo prekinila-ampak to na začetku, ne sedaj! Tudi kar se domačih opravil tiče, sem ga že od začetka navadila, da mora tudi doma kaj naredit. Če ne bi, potem bi sedaj imela doma že 2 otroka in bi bila za vse sama. Nasvet tebi? Hm, morda bo kaj pomagal pogovor, strogo resen, če ne, pa ti ne preostane druga kot da se navadiš na takšnega kakršen je. 

Ti pa si odločna v svojih namerah in dominantna z svojem odnosu user posted image  Ali po tvoje - ali nikakor. Res, lepa oblika izsiljevanja in manipulacije, vsa čast tvojemu dragemu, da te potrebuje takšno.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?