Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Večerno dodajanje in... 25.11.2005 11:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Če samo 1x na dan daš Aptamil, potem ne rabiš dajat čaja. Ko boš pa počas nehala dojit (recimo samo 1x ali 2x na dan) potem mu pa ponudi malo čaja ali prekuhane vode. Naš tudi nikoli ni pil čaja, zdaj ko sva pa na Hippu, pa mu naredim 100ml vode (od katere spije mogoče pol čez dan), v katero dam slabo polovičko (samo za okus) Hippovega čaja Komarček. Pa ga pije. Ker je čist nor na cuclje
|
|
|
|
RE: Večerno dodajanje in... 25.11.2005 12:17:55
|
|
|
|
Sofi
|
tinka74 hvala, bom torej še počakala. lp
|
|
|
|
RE: Večerno dodajanje in... 25.11.2005 12:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz mu moram zvečer dodajati.Naš je star 15 dni. patonažna je rekla, da če enkrat dodaš ni potrebno čaja.
|
|
|
|
RE: Večerno dodajanje in... 25.11.2005 12:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem cucelj na flaški namazala s svojim mlekom. Najprej sem mu pa s flaško ponudila svoje mleko. Pa tudi pri nas včasih en čas traja, da zagrabi cucelj na flaški. Paše mu, če ga stisnem k sebi k joški, da mu malo dišim in mu potem vtaknem flaško. kakšne flaške pa imaš? Mi imamo Aventovo.
|
|
|
|
RE: Večerno dodajanje in... 25.11.2005 13:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš pa samo, da vidi flaško, se kr tresti začne. Pa začne cuzat kar tist beli rob, namesto cuclja Uporabljamo pa HIPP1, ki je res res dobro mleko. Nekako je najbolj podobno materinemu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?