|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Več brc na levi strani bušija...
14.9.2004 11:04:27   
Pikca
Živjo,
bliža se mi dan D (27.9.), sicer vse v redu, včeraj pa me je nekaj zaskrbelo; moja pikica več in močneje brca na eni (levi) strani. A mislite, da to pomeni, da leži postrani?? Kako pa vaše pikice brcajo?
Hvala, pozdravček, Pikca
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.9.2004 12:44:50   
Anonimen
Saj čisto navpično ne ležijo, ker, če drugega ne, ni prostora. Ležijo malo postrani in verjeno ima nogice pač na levi strani trebuha. Meni je skozi brcal na vse konce in kraje, tudi čisto na koncu ne samo zgoraj. Če bi bilo kaj narobe, bi ti sigurno ginekolog že povedal, saj pri vsakem pregledu otipa lego otroka.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2004 13:02:05   
Ivi33
Mi smo tudi bolj na koncu, pa brca bolj na desni. Kotr je že predhodnica rekla, ni mogoče, da bi :duda: ležal nvpično. Nogice ima pokrčene in to je to.
LP:)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2004 14:53:54   
žiža
Ojla moja bebica je pa čist na desni strani porovnana. Skoraj že zadaj pri ledvicah. Prav zanimivo je ko se uležem na deni bok, me tako začne brcati, da me kar boli. Pomojem je to res čisto normalno, pač ležijo tako kot jim paše. Res pa je da mam jaz še dva meseca do konca in se lahko še neštetokrat premisli . Samo da ma glavco dol pa bo! Sicer imam pa čez 14 dni UZ pa bomo videli kakšno kraljestvo ima v trebuščku :)-
lep pozdravček Žiža

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2004 3:00:06   
Annny
Otroček vedno leži na eni strani trebuha (ponavadi malo postrani), na drugi strani pa je prostor za posteljico- tako mi je dejal G.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?