|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Več alergij
10.9.2006 21:06:10   
noe
V petek sva imela kontrolo,ker je poteklo že več kot leto dni in so malemu naredili kožne teste.Poleg že prejšnih(beljak in rumenjak) ima sedaj pozitivne še lešnike, pasjo dlako in arašide ter pršico,  potem so mu vzeli še krvne, za kar pa še nisma dobila rezultata. Sva na dieti že leto in pol in sem upala,da bo kaj boljše, pa je še slabše. Upam, da ne bodo krvni pokazali še kakšnega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Več alergij
10.9.2006 21:13:25   
trdozimc
user posted image  Žal mi je. Čeprav baje, če ti je to kaj v tolažbo, se sčasoma alergije na živila malo preoblikujejo v alergijo na pršico in pasjo dlako, pa na pelode in trave in te lahko v puberteti tudi izginejo (ali pa že prej). Naš malček še ni star eno leto, ima pa alergijo na jajca, in jaz še vedno upam, da ....

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2006 21:34:10   
noe
Zdej, je ful grozno, ko že točno ve , da so nekater stvari , ki jih on ne sme jesti, vidi pa druge otroke , da jih jedo, pa reveža komi prepričamo, da on tega pač ne sme. Jaz upam,da bo s časoma, res  kaj izginilo. Najhujše pa je to , da midva jema kakšno stvar,ko gre on spat ali pa je v vrtcu, takrat me najbolj boli, tako da sem razmišljala , da bi se midva tud pač začela njegove dijete držat.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2006 23:54:11   
sharpy
Noe nista vidva kriva, ker je vaš sonček alergik...in ne smeš se počutit krva, ker pač ti lahko ješ stvari, ki jih on ne sme. Zato sploh ne razmišljaj več o tem, da bi se vsi diete držali. On bo vedno naletel na koga, ki bo jedel kar pač on ne sme in s tem se bo tudi s časom sprijaznil.
Jaz pa srčno upam, da mu bo kmalu bolje user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 7:53:14   
darjatimci
Najhujše pa je to , da midva jema kakšno stvar,ko gre on spat ali pa je v vrtcu, takrat me najbolj boli, tako da sem razmišljala , da bi se midva tud pač začela njegove dijete držat.
.
Tudi pri nas je bilo enako,ampak sem počasi ugotovila,da dieta ni tako grozna,da v bistvu če jemo vso normalno hrano,tako ali tako jemo same škodljive in umetne stvari.In sedaj kuham za vse enako,ker ni variante,da bi kuhala na dvoje in troje.Naš fantič je dieto dobro sprejel in tudi v vrtcu ni težav,če mu kdo kaj ponudi sam pove,da tega pa on ne sme.
Z alergijami je pač tako,da se kar naprej spreminjajo,ene izzvenijo,se pa pojavijo druge.Pomembna je dieta,ki se jo res splača držati,nam je po enem letu,izzvenelo jajce,tudi mleko se približuje normali,narasli so arašidi,kar je nekje normalno,tudi pršica se nam je pokazala,drugo pa ,pšenica ni kritična,travni in drevesni pelodi so negativni,prav tako vse dlake.Imamo pač starši alergikov smolo in se bomo morali s tem pač soočati verjetno celo življenje.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!