Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vase mnenje..Quinny Dreami 15.2.2006 19:08:02
|
|
|
|
mia-2
|
Dreami se reče samo košari od Quinny vozičkov.Kateri model pa je?Drugače pa je zelo ugodno.Mi smo ga ravno tako kupili v akciji ampak novega in smo dali 100.000 sit(ima vse isto zraven kot ta ki ga ti omenjaš).Drugače pa nekateri semo košare dreami prodajajo za 25.000 sit.
|
|
|
|
RE: Vase mnenje..Quinny Dreami 15.2.2006 20:39:08
|
|
|
|
Mina1
|
Če prodaja vozek + dreami košaro za toliko, kot si navedla, le mirne vesti kupi, košara je zelo uporabna . Vmes ti manjka le Cabrio lupinica, ki se da tudi gor, pa uporabna je za v avto, pa bo. Jaz sem za svojo košaro januarja 2002 dala 50.000 sit, prodala sem jo lani za 20.000 sit. Takrat je bilo to drago, ker so tile vozički šele ven prišli in tako.
|
|
RE: Vase mnenje..Quinny Dreami 15.2.2006 20:41:41
|
|
|
|
pravljica
|
se splača nov voziček pride okoli 100 000 sit + košara ene 40 000 sit + vreča 15 000 sit...razen če ga dobiš kje v akciji, pa še vedno ne za toliko in ja, pri nas se samo rabljene košare prodajajo za 20 - 25000 sit
|
|
RE: Vase mnenje..Quinny Dreami 15.2.2006 20:47:15
|
|
|
|
andrejka82
|
Mina1, tako je, prodaja vse v kompletu, razen lupinice ni. Na sliki prodajalca je videt, da je vozicek zelo ohranjen, tako, da bom verjetno kar kupila.
|
|
|
|
RE: Vase mnenje..Quinny Dreami 15.2.2006 20:59:29
|
|
|
|
Mina1
|
Absolutno kupi, bo dober nakup . Vseeno prej probaj naresti nekaj manevrov, če me razumeš. Itak pa so tile vozički zelo zelo kvalitetni, zato so novi tako dragi, da skoraj ne dopuščam možnosti, da bi nekdo nekaj prodajal ugodno zato, ker bi bilo recimo z vozom kaj narobe. Go for it, bo tvoji pikici prijetno notri, boš videla .
|
|
RE: Vase mnenje..Quinny Dreami 15.2.2006 22:55:44
|
|
|
|
rey
|
Je poceni, nima pa vrtljivega sprednjega kolesa. Pojdi v trgovino preizkusit voziček z vrtlivim in fiksnim kolesom in boš videla razlika je neprimerljiva. Moja kolegica je kupila voziček na tak način na spletu in sedaj je čisto v šoku, ker ni preverila ali je kolo vrtljivo. Pri fiksnem kolesu je isto kot če imaš 4 kolesa, le izgled je drugačen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?