Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 11:49:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Razmišljam, da bi jo kupila, ja... a jo imaš v e-obliki slučajno?
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 11:52:03
|
|
|
|
HuAnita
|
Oj, ja, sem brala neke odlomke, se ne morem bolj strinjat ob tej populrani vzgoji - 'dajmo našim sončkom vse naredit, da jim ne migne ena mišica ob tem - imaš slučajno e-verzijo? 20 eur i je malo velik, da mi potem stoji....
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 12:01:49
|
|
|
|
Tutan
|
Hej... Jaz sem si jo rezervirala v knjižnici (očitno je že kar popularna :)) in dobila v roku 14 dni... jo bom pa verjetno kupila... je to ena takih redkih knjig o vzgoji, ki jo je pametno prebrat večkrat (ne kot tiste ala brez dlake na jeziku, dečke vzgajamo drugače itn...). Pomojem da je najbolje, da si jo sposodiš in potem sama presodiš, ali jo boš kupila ali ne... Marsikdo pa si bi lahko tudi kakšen del prepisal in prepisano imel na vidnem mestu
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 12:25:50
|
|
|
|
StrawberrY
|
Meni je tud super knjiga. Že večkrat prebrana.
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 30.9.2011 12:27:42 >
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 12:26:34
|
|
|
|
ZARA
|
Uf, res dobra knjiga.
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 14:19:31
|
|
|
|
poli*
|
V naši knjižnjici je nimajo :/
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 20:29:16
|
|
|
|
m_o_i
|
uuu, avtorja knjige sta pa nam predavala na prvem roditeljskem sestanku letos . menda je v Velenju to predavanje vsako leto... taprava asa sta, res! gospo poznam, ker je v SG bolnisnici pregledovala Eliasa (je nevrofizioterapevtka), gospod je pa tako dobro izbiral besede, da je se najbolj zacvekane babure na tem sestanku pritegnil k poslusanju knjigo imam doma; se caka na branje
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 30.9.2011 21:04:39
|
|
|
|
picola1
|
Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo...
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 1.10.2011 19:53:15
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo...
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 1.10.2011 20:14:56
|
|
|
|
m_o_i
|
je gospa Simona na koncu predavanja rekla tole: ne delajte iz zdravih otrok invalide! nocete vedet, kako je, ko se MORAS trudit pol leta, da otrok sam drzi zlico (dela s tezko prizadetimi otroci) hebenti, se mi je maskara kuj razmazala...
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 1.10.2011 20:30:33
|
|
|
|
Sonrisa
|
A ima kdo slučajno to knjigo v elektronski obliki (da ponovim HuAnitino vprašanje)?
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 1.10.2011 20:33:14
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i je gospa Simona na koncu predavanja rekla tole: ne delajte iz zdravih otrok invalide! nocete vedet, kako je, ko se MORAS trudit pol leta, da otrok sam drzi zlico (dela s tezko prizadetimi otroci) hebenti, se mi je maskara kuj razmazala... Se kar pridružim besedam ga. Simone. Sta mi pa oba z Juhantom zelo zelo vredu človeka.
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 2.10.2011 13:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A to se pisateljski klan medsebojno sponzorira? Najprej izdajo Vse pravice mojega sončEka, in ko ravno obvladaš, pride nadaljevanje sage v obliki dolžnosti.
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 2.10.2011 20:06:01
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i je gospa Simona na koncu predavanja rekla tole: ne delajte iz zdravih otrok invalide! nocete vedet, kako je, ko se MORAS trudit pol leta, da otrok sam drzi zlico (dela s tezko prizadetimi otroci) hebenti, se mi je maskara kuj razmazala... Se kar pridružim besedam ga. Simone. Sta mi pa oba z Juhantom zelo zelo vredu človeka. Če je pa Juhant avtor knjige, pa verjamem, da jo je za kupit.
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 2.10.2011 20:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo... ste me klicali?
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 2.10.2011 20:14:27
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo... Saj verjetno je ravno zato požela tako navdušenje in se tako hvali kot super super nad knjiga.......ker so mamice dobile potrditev da delajo prav, da so večino tega kar piše v knjigi že itak prakticirale še preden so knjigo prebrale......
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 2.10.2011 20:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo... ste me klicali? PRRedolgo.
|
|
|
|
RE: Varuh otrokovih dolžnosti 3.10.2011 12:18:33
|
|
|
|
lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo... ampak jaz bi res to napisala Knjige sicer nisem prebrala, sem pa bila lani v vrtcu na njegovem predavanju in sem se psihično pripravljala na enega težaka, ki bo tam solil pamet v stilu kako otroka naučiš da sam zaspi in podobne bedarije... Ampak moram priznati, da me je človek popolnoma presenetil in resnično navdušil. Moj komentar po predavanju je bil, da je ta človek popolnoma enakega razmišljanja kot jaz. Ne vem sicer, če je knjiga tudi v takem stilu napisana kot predavanje, ampak jaz sem se na predavanju od srca nasmejala, ker zna res zelo doživeto predavati. Sicer temu sploh ne bi rekla predavanje, ker je izgledalo bolj kot kakšen stand-up
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?