|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varuška gre na dopust
18.12.2007 15:23:38   
HuAnita
Končno smo, kaže, zdravi, potem ko sem ta mesec že oddelala 2 delovna dneva!!!! In dobim zjutraj sporočilo od varuške, ki pazi knedla, češ da upa, da se še kaj vidimo ta teden, ker potem je ni do četrtka, 3. 1. 2008!!!!
Meni je dvignilo dekl!!!!! Me ni skoraj 3 tedne v službo, zdaj pa naj, ker gre gospa SPET na doooooolge počitnice - po pa tik prej, valda!!! - vzamem dopust, ki ga btw. zaradi številnih bolezni niti nimam več???!!! Ati pa ima skotraj 100 % (no, v četrtek bo dokončno ozvedel) ves teden tečajne akivnosti.....
In sem jezna kot ris, sem se pa skulirala in končno nap.... atija, ker sem že itak vedela, kaj bo, zato sem vztrajala, da ga dava v vrtec - itak je non stop bolan, več bi bil že težkouser posted image user posted image , ampak je atijeva prevladala. Tako da sem mu zdaj nabrenkala, naj reši, kakor ve in zna!!!
Ampak me pa jezi!!!! Kot da samo dežuram doma, da bo lahko ona šla na počitnice!!!!!! mislim!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 18.12.2007 17:32:13 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Piham od jeze!!!!
18.12.2007 15:25:02   
HuAnita
Pa mi je odleglo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 15:26:23   
Anonimen
Uh huanita daj še enkrat počasi, jaz nič ne zastopim.user posted image  

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 15:28:50   
fricka
S privat varstvom je povsod isto, tudi pri nas.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 15:32:20   
Sibil_
Sori, ampak a ona nima pravice it na dopust????Če celo leto pazi otroke še kako ima pravico it, in ni ona kriva, če je tvoj otrok bolan.V bodoče naj vzame bolniško tudi mož, pa bo.Si pač razdelita.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 16:15:56   
mojčca
Koliko prej ti je pa povedala, da gre na dopust??????????

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2007 16:20:13   
paris
Ne, da varuška nima pravice na dopust, samo malo prej bi pa lahko povedala, se mi zdi? Jaz tudi v službi ne morem kar tako rečt, zdaj me pa ne bo, znajdite se, čavči!
Drugače boste pa že nekako pošlihtali Huanita. Mogoče kakšna babica, teta, sestra..., vskoči, pa bo.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2007 16:35:47   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Uh huanita daj še enkrat počasi, jaz nič ne zastopim.user posted image  

Misliš rečt, naj bolj počasi piše, ker ti počasi bereš?user posted image
Ja, Huanita , tole je zoprna stvar.Kar naj mož rešuje zadevo, ker ga ni hotel dati v vrtec.Ampak na koncu jo boš verjetno reševala ti....vsaj ponavadi vse takle pade na ženska ramenauser posted image Upam, da vam bo uspelo nekako uštimat!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2007 17:39:57   
HuAnita
O, seveda ima pravico iti in to vsak mesec izkoristi!!!!
Novembra sem prav tako morala vzeti dopust, da je šla v toplice....user posted image user posted image user posted image

Meni je fer, da pove ob začetku šol. leta točno, kdaj je ne bo, se lažje zorganiziramo, ne pa, da mi danes pove, da je od petka ni!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa da ne štejem še bolezni, ko je tudi kak teden ni, ma stvori rodi varstvo za otroka....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2007 20:20:03   
Tina1
No, to je pa too much. Sama sem varuška več kot 10let, pa nisem nikdar funkcionirala na tak način. Za dopust povem že januarja, kar se pa tiče praznikov oz. vmesnih delovnih dneh, si pa nikdar nisem dovolila kaj takega. Tudi sedaj sem starše vprašala, ali bo otrok doma ali pri meni. Pa imam skupinico otrok in se je že zgodilo, da je bil pri meni samo eden otrok. Ja, če starši delajo, delam tudi jaz.
Mogoče je pa razlika v tem, da imam s. p., varstvo otrok jemljem zelo odgovrno, ker je to moja služba. In verjamem, da si nobena mamica ne more privoščiti dopust iz danes na jutri. Mene, tako kot vse zaposlene po zakonu pripada dopust, ampak realno ga imam cca 10delovnih dni v letu. Pa žal je očitno nekaterim staršem še teh 10dni preveč. Tudi kar se bolezni tiče, v vseh letih niso otroci nikdar ostali doma. Mogoče je prednost, ker pri meni je bolj družinsko varstvo.
Tudi v ponedeljek 24. in 31. imam otroke, pa tudi kakšno soboto, pa nedeljo, pa mi na kraj pameti ne pride, da bi si vzela prosto. Vedno vprašam prvo starše, potem se pa jaz organiziram.
Moje mnenje: vaša varuška si dovoli žal preveč.

Lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2007 20:26:00   
jakaracman
Daj ga v vrtec.Pomoje bo manj bolan kot pri njej, saj je več že nemogoče.Če ne pa naj se še možek žrtvuje.Sori ampak res je smotana situacija.Upam, da se ti OK izide.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2007 13:34:53   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Moje mnenje: vaša varuška si dovoli žal preveč.

Lp

Tudi jaz tako mislim. Če čuvaš otroka se je treba veliko prej uskladiti kdaj bo imel kdo dopust. Kar se tega tiče je vrtec veliko boljša alternativa.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2007 15:53:37   
skuštrana
Huanita, naslednjič ko jo vidiš naj ti na papir napiše kdaj je ne bo za naslednjih par mesecev vnaprej...
Ker tole kar ti pišeše je pa že res too muchuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2007 17:00:21   
arielca
Uff, sem mislila, da je mali v vrtcu. Po boleznih sodeč user posted image .

In če sešteješ vse skupaj, je jasno, da ona sploh ni varuška, ampak le občasno pazi na tvojega malega. Ko je bolan, je itak frej, ko pa rabiš varstvo, gre pa na dopust.

Varuška mora biti zanesljiva oseba, ki ima, jasno, pravico do dopusta, a konec koncev je s tem, ko je sprejela delo, sprejela tudi obvezo in odgovornost. In tudi ona se mora prilagoditi.

Če imaš možnost, daj malega v vrtec. Tako vsaj ne boš obremenjena z varstvom in v vrtcu bo otrok veliko pridobil.

Upam, da tole uspešno rešite in da bo novo leto bolj zdravo in manj težavno. Srečno!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?