Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Varstvo in podrejanje starejšemu otroku 9.8.2005 8:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se 13-mesečnice ne bi bala:), bolj bi me skrbelo, da bo njena mamica dovolj objektivna. Če jo dobro poznaš, potem bi jaz na tvojem mestu poskusila.
|
|
|
|
Varstvo in podrejanje starejšemu otroku 9.8.2005 9:05:18
|
|
|
|
babylove
|
Sploh je ne poznam, danes grem prvič tja pogledat :((.
|
|
|
|
Varstvo in podrejanje starejšemu otroku 9.8.2005 9:20:36
|
|
|
|
Marogica
|
Izkušnja stareji-mlajši v skupini je bila za našega otroka zelo pozitivna. Kot si že ugotovila, se bo tvoj nekaj naučil od starejše, pa tudi ona se bo naučila, kako biti "pozoren" in zaščitniški do mlajšega. Tudi meni se prej postavlja vprašanje, kakšen tip človeka je ta mamica in če bo zmogla objektivno ravnati?
|
|
|
|
Varstvo in podrejanje starejšemu otroku 9.8.2005 10:36:58
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz mislim,da ne bi bil problem,sicer pa ti poznaš svojega otroka in veš kako reagira na druge,zdaj moraš spoznati še otroka,ki bi bila s tvojim skupaj,soočenje to je najboljša varianta.
|
|
|
|
Varstvo in podrejanje starejšemu otroku 9.8.2005 13:26:36
|
|
|
|
Dipsi
|
Tudi jaz sem podobnega mnenja kot ostale - nič hudega če bo s starejšo punčko - morda bo še hitreje napredovala - bolj je vprašljiva gospa - ki bo - tako kot bi vsak - čisto drugače pocrkljala svojo in ji bo verjetno bolj naklonjena. Ne bi bilo dobro, da bi tvoj otrok to občutil, ti pa opazila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?