Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 13:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj improvizacija je ponavadi cenejša, pa še fino se ti zdi, da sam kaj pogruntaš. Kakšno penasto gumo kam za vrata zatlači.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 13:56:08
|
|
|
|
Natas@
|
Aja naj še to povem drsna vrata so v steni, zato nimam nič kam za zatlačit. Sem že premišljevala, da bi v vrata zabila 2 žeblja in potem dala en trak da bi skupaj držalo. Samo tisti žeblji grdo zgledajo čez leta, ko ne rabiš več varoval. Tiste zadeve, ki se zalimajo na vrata pa tudi ne vem če bodo zdržale. Otroci so namreč zelo močni.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 13:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne štekam.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 13:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala bogu enkrat nekdo pred mano ne :zmeden:
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:00:14
|
|
|
|
Natas@
|
A kje so vrata? Tam kjer so drsna vrata je stena iz knavfa in vrata so med obema stenama, se pravi na vsaki strani je knavf (baje se temu reče Orhideja vrata). Je praktično ker zasede manj prostora.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne kje so vrata, nič ne štekam od tistega, kar si napisala. Daj slikaj, pa daj v album, če se ti dan.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:05:50
|
|
|
|
viv_
|
Dopoveš mulcu da to ne sme - ko se bo enkrat priščipnil bo pa mir! Razen če so naprej kakšne stopnice, potem je res malo preveč nevarno... Mi smo preživeli brez vseh zaščit - samo kjer je bilo smrtno nevarno: pod stopnicami smo imeli 2 meseca ograjo (zdaj že nekaj časa obvlada po stopnicah gor in dol - imamo sredi stanovanja 4 stopnice, ker je sprememba nivoja), pa el. vtičnice imamo zavarovane, za vsak slučaj, čeprav je zelo hitro dojela da se to ne sme in jih pusti pri miru.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:10:03
|
|
|
|
Natas@
|
Slikat ne morem, ker imam prazne baterije za fotoaparat. Dopovedat pa tudi zaenkrat še ne morem. Rečem NE, me samo pogleda in se zasmeji in nadaljuje z opravilom, ki si ga je zadal. Pa mu naslednjič rečem ne in ga odnesem stran pa se takoj spet splazi nazaj tja kjer je bil in počne spet kar je hotel naredit že prej. Vztrajen. No ja bo že. Bomo dali oči še bolj na peclje. Lp
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače imajo taka gumijasta varovala v obliki podkve, če ti to kaj pomaga. Sicer je pa Tibor prav z veseljem kljuboval mojim NEjem in zapiral na tresk balkonska vrata, dokler se enkrat ni uščipnil ...
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ga srat....:ups:
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, a ne?
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:18:00
|
|
|
|
viv_
|
A lohk ne prvlečete pr vsaki temi sranja ven - ker mene ta tematika nervira!!!! :grrr:
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kera? kakanje - sranje al kaj :zmeden2:
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:23:53
|
|
|
|
viv_
|
al bina: aham
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:27:36
|
|
|
|
Natas@
|
No če kakšno zanima kako zgledajo ta vrata sem slikala (vzela navadne baterije iz Anžetove igrače). Upam, da se bo kaj videlo. Lp
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa še manj zastopm... Baterije pa hitro nazaj :)-
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:32:33
|
|
|
|
viv_
|
al bina - glavo nagni za 90° v levo pa še enkrat poglej slikce
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Je vse zastonj :zmeden:
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Na vsaki strani knauf stene zvrti eno lukno in vanjo daj šrauf tko da malo ven gleda ali pa tiste stvari za slike obešat. Pol pa z enim trakcem oba dela zveži, ali pa daj kako lastiko ali karkoli pač že. Ko bo zrastel sam zakitaj luknje in prepleskaj. Ne bo videt. Pa dovolj visoko zmontiri to čudo, da tamali ne začne sam snemat trakca dol. Je poceni, in praktično, pa še vrat ne uničiš, če te to skrbi. A ti narišem in dam v album?
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:41:45
|
|
|
|
Sara3
|
Mi imamo nekaj podobnega doma. predlog: na tisto "železo" zgoraj (kjer vrata drsijo) je na koncu ena košček železa :zmeden:, kateri ustavi vrata, da ne grejo padejo dol. No ta isti košček železa daš še skrajno desno. Tako se bodo vrata lahko zapirala samo do 3/4. Joj pišem, ko kura:zmeden::zmeden::zmeden:. No upam, da si me razumela.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:44:02
|
|
|
|
Skabi
|
Kaj hočeš doseči: da vrat ne bo odprl ali zaprl? Če nočeš, da jih zapira-potiska v steno: na začetek vrat našravfita še eno tako bučko kot jo že imata in bo preprečila, da bi vrata šla v steno - samo potem ne vem, kako jih boš tja spravila ti:ups: Lahko pa imaš ves čas odprta =potisnjena v steno: na vsako stran stene, v kateri so vrata, pa daj kakšen lep kaveljček in čez naveži kak trak. Če je :duda: fejst močan, daj ene kaveljčke malo nižje in ene malo višje in z dvema trakoma fiksiraš vrata.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, se mi zdi, da štekam. Mislim, da bi bilo tisto varovalo iz gume v obliki podkve kot nalašč za ta vrata.
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 14:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
drsna vrata majo ponavadi zgoraj na vodilu take kovinske štoflce oz odbijače, ki jih lahko poljubno premikaš po vodilu in s tem reguliraš kolk se dajo odpret oz zapret. poglej če je to gor in prestav tko da se ne bojo dala odpret. če tega ni pol lahko podložiš spodaj pod vrata eno kajlo v smeri odpiranja, tko da se ne bojo mogle odpirat. če pa želiš da so skos zaprta in da jih ne bo mogu odpirat pol pa obstajajo tut ene take kljuke z zobčkam ki jo namontiraš na vrata in se pol zahaklajo v steno lp, lara
|
|
|
|
Varovalo za drsna vrata 7.7.2005 15:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa zgoraj v vodilo lahko zatakneš tudi košček radirke ali pa žvečilni gumi.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?