Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Varnostni pas za voziček 12.3.2012 9:19:48
|
|
|
|
tulpek
|
Verjetno bi lahko dala tudi pas od kakšnega drugega vozička ali kar celotno "pasovje" zamenjala za novo od te znamke, to pa mislim da se da naročiti v trgovinah kjer vozičke prodajajo. Sicer ne vem konkretno za ta voziček, ampak pogosto so pasovi povezani, da je ta stranski v bistvu samo eden, sredinski del je skrit za naslonjalom, levi in desni del pa gledata ven in se uporabljata za zapiranje malega. Da ni slučajno tako
|
|
|
|
RE: Varnostni pas za voziček 12.3.2012 11:04:45
|
|
|
|
Hinata
|
Spodnji del z zaponko je všit v podlogo, zgornja paščka s karabinčkom tudi. En stranski pašček je in se ga pripne na voziček in nato v sredinsko zaponko, potem pa ima še luknjico na katero na zgornji pašček vpne. Tako da se sedaj samo enostransko zapne, drugega zgornjega paščka za čez ramico pa nimam kam vpeti, ker manjka ta stranski. Ah, smotano to, se jim je verjetno enkrat izgubil, ker se ga da čisto odstraniti. Ker je star voziček pa dvomim, da imajo pri ABC design na voljo še kakšne takšne paščke, današnji vozički so čisto drugačni. Bo treba razmisliti, na kakšen način bomo vse to povezali skupaj, da bo otrok pripet... Tema odprta za predologe :)
|
|
|
|
RE: Varnostni pas za voziček 12.3.2012 11:15:56
|
|
|
|
tulpek
|
Lahko ga sami naredite če si ti ali tvoj vsaj malo tehnični tip, mislim da ne bi smel bit problem oz. pri nas bi bil največji problem ves material skupaj spravit... potem bi pa moj mogel to naredit.
|
|
|
|
RE: Varnostni pas za voziček 12.3.2012 14:07:13
|
|
|
|
naja17
|
Načeloma je tko, da teh zgornjih paščkov ni priporočljivo uporabljati, samo une za čez pas, tko da, če sem dobr prebrala, lahko brez tega vozičkate.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.