Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Varnostni pas in nosečka 23.3.2005 13:35:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Vozila sem do konca, pas sem si naštimala pod trebuh in me ni motil.
|
|
|
|
Varnostni pas in nosečka 23.3.2005 14:01:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim obstaja nekaj, kar se naštima na pas. Kje bi pa to imeli se mi pa ne sanja. Jaz sem se vozila do konca, celih 42 tednov. Sem pa tudi dala pas pod trebuh in me ni motil. Kaj pa, če bi si kaj mehkega ovila okrog pasu, tam kjer te tišči? kak šal ali kaj takega.
|
|
|
|
Varnostni pas in nosečka 23.3.2005 14:05:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, enkrat je ena napisala, kako se da to rešiti - da se usedeš na spodnji del pasu. Menda moraš pas najprej zapeti "na suho", potem se usedeš na spodnji del in zgornjega normalo potegneš čez. Če si znaš predstavljat:zmeden:? Poskusi najti z iskalnikom. Nisem pa prepričana, da je to čisto po reglcih in varno:zmeden:.
|
|
|
|
Varnostni pas in nosečka 23.3.2005 14:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ne vem, kako je z varnostjo. Jaz raje nebi prakticirala. Potem je že bolje, da malo žuli.
|
|
|
|
Varnostni pas in nosečka 23.3.2005 14:08:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, se strinjam!
|
|
|
|
Varnostni pas in nosečka 23.3.2005 15:56:56
|
|
|
|
kofetek2010
|
Sama sem prakticirala tak način, kot je omenila Jančika - sem imela slabo izkušnjo v 22 tednu nosečnosti, mi je šlepar vzel prednost in sem se odbremzala pod njega in me je pas fajn stisnil od spodaj. Če pa že obstajajo kakšni drugi pripomočki, ki so varni za uporabo pa ti vsekakor priporočam uporabo le-teh. lp jana73
|
|
|
|
Varnostni pas in nosečka 23.3.2005 19:17:27
|
|
|
|
SU
|
Tudi jaz sem slišala za neke take "zaponke", ki ti pas "zaštekajo", da je ohlapen. V primeru nevarnosti pa se zategne. Baje jih imajo na bencinskih. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?