|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varna hiša
2.7.2009 14:26:41   
Aja32
Pozdravljeni!   Spet se oglašam iz varne hiše s prošnjo, da posredujete seznam stvari, ki jih potrebujejo naše uporabnice, še komu, ki jo/ga poznate. Z zbiranjem bomo okvirno končali konec julija. v primeru, da imate karkoli iz seznama in ste pripravljeni podariti, nas prosim kontaktirajte na našo telefonsko številko: 031/736-726   (vsak dan od 8-15). Ker bom nekaj časa odsotna, bom na ta mail dosegljiva po 13.7.   V kratkem odhajajo iz hiše na svoje tri naše uporabnice. Potrebovale bi:   1. uporabnica: pralno sušilni stroj manjši hladilnik trosed plastično stojalo za kopalnico stenske omarice klubska mizica, tabore TX + majhna mizica LCD monitor omara 190x90   2. uporabnica: kavč klubska miza stli pralni stroj TV omara posoda + jedilni pribor regal zavese stenske omare napa tepih računalnik   3. uporabnica: TV + miza računalnik pralno-sušilni stroj sedežna garnitura (majhna) jedilna miza (po možnosti okrogla) + stoli hladilnik - mali tepih okrogli, mali štirioglati zavese računalniška miza     Lep pozdrav,   Marjetka Brilej
Varna hiša za ženske in otroke žrtve nasilja
Društvo za nenasilno komunikacijo
tel: 031/736-726
fax: 01/430 10 87
marjetka.brilej@guest.arnes.si
www.drustvo-dnk.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varna hiša
2.7.2009 14:33:57   
glen
Trenutno imam doma le klubsko mizico za v dnevno v temno rjavi barvi.
Smo iz Portoroža,tako da če si jo pride kdo iskat jo z veseljem podarim.Kontaktirajte me na zs.
Me je pa malo zmotilo, ko berem da nekatere gredo na svoje (hvala bogu in super za njih)pa prosijo za TV - LCD.
Marsikdo nima niti za osnovna živila drugi pa prosijo za LCD?
Ne me narobe razumet,ampak sem mogla to napisat.
lp

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2009 14:40:01   
RinkyDinkyDoo
Mene je tut to takoj zmotilo...user posted image

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2009 14:42:31   
water lily
Jaz imam bukev klubsko mizico.
Pa kakšna posteljnina ter brisače bi se našle če rabijo.

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2009 14:47:11   
Tjašy
LCD??Vesele naj bodo,da gredo lahko na svoje v teh ;krutih;cajtih.user posted image Jaz imam nekaj posteljnine-nikoli uporabljene,jo podarimuser posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2009 14:52:05   
Šaki
ma dj no, lcd?????

pa to ni res..
še jz si ne morem tega privoščit pa čist ok zaslužimuser posted image ...in pol nj pa podarjam naprej..še v mislih nimam bom pa dala,jauser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2009 15:26:40   
valerija77
Vem kako je ko si v stiski in želiš iti na svoje. Jaz sem bila sicer v materinskem domu in k sreči sem si življenje kmalu postavla nazaj na noge. Sicer sem imela nekaj opreme, stanovanja pa ne. Imela sem pa navaden tv in mi je čist zadostoval. O računalniku pa tisti trenutek nisem razmišljala, čeprav sem bila takrat zaposlena. Da bi pa želele imeti lcd tv, pa računalnik,..?!?
Sem pa tudi tisti čas, ko sem bila v MD, pomagala drugim in še danes nesem kakšno stvar tja, če jih potrebujejo.
Imam nekaj posteljnine viška, tako da mi lahk katera pošlje zs, če jo želi. Jo z veseljem podarim, ker vem kako je, ko si v stiski.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2009 16:13:27   
čipka
Pa rade bi napo in računalnik tutuser posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2009 19:28:09   
Anonimen
Neverjetno, resuser posted image

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.7.2009 21:56:40   
valerija77
Kaj pa  http://www.podarimo.si/index.php?page=results&category=6&type=0

Tam se zmeraj nekaj najde. Pa na rdečem križu tud.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2009 8:21:22   
lotoska
user posted image ...
Potrebovale bi:   1. uporabnica: pralno sušilni stroj manjši hladilnik trosed plastično stojalo za kopalnico stenske omarice klubska mizica, tabore TX + majhna mizica LCD monitor omara 190x90   2. uporabnica: kavč klubska miza stli pralni stroj TV omara posoda + jedilni pribor regal zavese stenske omare napa tepih računalnik   3. uporabnica: TV + miza računalnik pralno-sušilni stroj sedežna garnitura (majhna) jedilna miza (po možnosti okrogla) + stoli hladilnik - mali tepih okrogli, mali štirioglati zavese računalniška miza  
..., a imajo že ogledane v kakšnem katalogu ali kako?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2009 8:36:51   
Tjašy
Pravkar sem preverila na Bolha.com(rubrika podarim)user posted image Tam tudi podarijo marsikajuser posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2009 12:03:06   
Lolek in Bolek
Jaz sem pa te dni izvedela, kako se je ena ženska zatekla v to hišo, izvedela njeno preteklost in si mislim, da vsaka pa ni za v varno hišo.  Ene ženske so res od hudiča...

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2009 14:42:18   
Žaži
Čim sem odprla, in začela brati, sem se spomnila, da imam doma en nov neuporabljen set 5 loncev za podarit, samo čim sem dalje brala, da bi imela LCD (mislim, kdo pa ima danes en lcd viškauser posted image ), pa kar pralno sušilni stroj
(ker pralni ni dovolj), pa računalnik (verjetno po možnosti lap top), pa mizo, ki mora biti okrogla.......sem si gladko premislilauser posted image .

No, bi pa pol jaz tudi imela novo kuhinjo, pa hladilnik tudi ima že 8 let, pa pomivalec mi zadnje čase štrajka.........user posted image

< Sporočilo je popravil Žaži -- 3.7.2009 14:46:51 >

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.7.2009 15:32:41   
buči
user posted image user posted image user posted image

Jaz bi samo kolo ... Mislim, noro!

Odkar sem na svojem z možem redno pomagava, dajeva stvari, ki jih ne potrebujeva drugim, ampak nikoli se mi pa še ni zgodilo, da bi kdo postavljal take zahteve.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.7.2009 15:42:34   
špelin@
Pa kaj za vraga vam je???! Nihče ni od nikogar ničesar zahteval. To so pač le želje. Za iskanje službe je računalnik doma pravi blagor - da ni treba za vsak drek tekat v knjižnico na net, recimo.

Če kdo želi, bo zadevo podaril, kdor ne, pač ne.

Tudi sama sem že podarila razne reči in na koncu celo ugotovila, da sem jih podarila nekomu, ki je bolje preskrbljen kot mi. Pa kaj? Zato me ne bo pobralo.

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

user posted image ...
Potrebovale bi:   1. uporabnica: pralno sušilni stroj manjši hladilnik trosed plastično stojalo za kopalnico stenske omarice klubska mizica, tabore TX + majhna mizica LCD monitor omara 190x90   2. uporabnica: kavč klubska miza stli pralni stroj TV omara posoda + jedilni pribor regal zavese stenske omare napa tepih računalnik   3. uporabnica: TV + miza računalnik pralno-sušilni stroj sedežna garnitura (majhna) jedilna miza (po možnosti okrogla) + stoli hladilnik - mali tepih okrogli, mali štirioglati zavese računalniška miza  
..., a imajo že ogledane v kakšnem katalogu ali kako?

A je mogoče kdo pomislil, da ima katera ogledano stanovanje in ve, kaj bo lahko skombinirala noter?? In kaj je tako narobe z željo po okrogli mizi? Jaz si vogalne v majhnem stanovanju ob majhnih otrocih več ne predstavljam - zaradi take ima moja najstarejša hči zdaj brazgotino pod lasiščem.

Vidim, da je večino najprej špiknil LCD monitor. Se še vedno spomnim besed določenih forumovk, da si nekdo, ki prosi za opremo za user posted image , ne sme niti drzniti zaželeti si sterilizator za flaške...

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.7.2009 16:17:55   
blaža
Ah dej no, ne nakladaj.

logično, da imamo vsi želje. Samo eno je vprašat, za nekaj nujnega, ko si v stiski, eno je pa, če sprašuješ za stvari, ki si jih večina nas ne more privoščiti. Mi se zdi malo too,...user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.7.2009 16:22:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ah dej no, ne nakladaj.

logično, da imamo vsi želje. Samo eno je vprašat, za nekaj nujnega, ko si v stiski, eno je pa, če sprašuješ za stvari, ki si jih večina nas ne more privoščiti. Mi se zdi malo too,...user posted image

Bom nehala, da boš lahko ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.7.2009 16:25:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
mislim, kdo pa ima danes en lcd viška

Jaz, ampak... se pridružujem mnenju večine. user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.7.2009 16:59:56   
buči
špelin, tudi brez nape in OKROGLE mize se da preživet ... Pa absolutno brez pralno-sušilnega stroja - ker se da dobit oz. kupit stojalo za sušenje perila, ki je manj kot 20 evrov (novo). Raje še enkrat preberi mail ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.7.2009 7:50:32   
Anonimen
http://www.podarimo.si/33527-racunalnik

(odgovor članu buči)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
6.7.2009 7:53:37   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

ma dj no, lcd?????

pa to ni res..
še jz si ne morem tega privoščit pa čist ok zaslužimuser posted image ...in pol nj pa podarjam naprej..še v mislih nimam bom pa dala,jauser posted image  

se strinjam. kot so že predhodnice rekle, me je zmotil lcd tv, hallo, midva mava oba lep zaslužek pa imava normalen tv... če ga pa ne bi imela, bi mi prav prišel (če bi mi kdo podaril) tudi črno beli... tako da, to je preseravanje

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.7.2009 7:57:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

ma dj no, lcd?????

pa to ni res..

se strinjam. kot so že predhodnice rekle, me je zmotil lcd tv, hallo, midva mava oba lep zaslužek pa imava normalen tv... če ga pa ne bi imela, bi mi prav prišel (če bi mi kdo podaril) tudi črno beli... tako da, to je preseravanje

Kot piše v prvem postu, ena od uporabnic prosi za LCD monitor, ne za LCD TV!

buči, itak se da brez tega preživeti, ampak ženske pač zaprosijo, saj ni nujno, da bodo dobile, ne nakladaj user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.7.2009 7:58:27   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Florina
http://www.podarimo.si/33527-racunalnik 

predvidevam da mora biti lcd monitor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.7.2009 11:59:34   
BabyKitty
Punce nehite se vsajat, saj nikjer ne piše, da morate kaj dati. Vsak to stori prostovoljno. Sama bi rada volje prispevala tisti LCD monitor, ampak sem ga na žalost že oddala drugi "revni" družini in jih tko zelo osrečila, kar mi je dalo veliko večje zadovoljstvo kot če bi ga prodala za 50 EUR. Verjamem, da nekatere nimate za LCD ampak to ne pomeni, da so vsi taki. Morate vedeti, da obstaja kar nekaj ljudi, ki si lahko privoščijo vsake npr. 3 leta nov monitor. Pač večji, boljši ipd. in taki imajo ponavadi dovolj, da oddajo naprej. In zakaj ne bi imeli "revni" ljudje tudi kaj lepega? Kaj je narobe s tem? Poskusiti ni greh. Glede sušilnega stroja... Res je stojalo za preilo stane 20 EUR, ampak kaj če ga nimaš kam postaviti, ker imaš premajhno stanovanje. Verjetno uporabnice nimajo 200m2 velike hiše? Uglavnem privoščite tudi drugim kaj lepega v življenju?

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?